• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

46 gündür ggöğüslerim yara...Yardımm

tam 60 gun kanayan memelerimle emzirdim
dislerimin arasina pecete koydum kirilmasin diye
ciger gibi acik yaraydi resmen
bi dunya doktora gittim lansinoh kullandim ama bi ise yaramadi
cocumun disleri ciktinda yine yara yapti isirarak
tesaduf eseri dermovate diye bi yara kremi var onu surdum ve gecti
bilmem kendilinden gececigi vardi bilmem krem iyi geldi
bi deneyin derim..

valla bilmiyorum kafanıza uyar mı ama, ben öyle kurtuldum ; kendi tükürcüğümü sürdüm hep göğüslerime. hani kulaklarımız yara olunca da sür felan derler ya, benim de parçalanmıştı göğsüm, öyle geçti. yazayım dedim belki bi yararı olur belki denersin. bilirim o zamanları Allah yardımcın olsun, Allah sıkıntılarından kurtarsın bebeğine şifa afiyet olsun, uyku olsun. Allah bütün annelerin yardımcısı olsun.

geceden ayvanın çekirdeklerini çıkar bir kahve fincanına koy fincan aldığı kadar üzerine su koy sabaha kadar o jel kıvamında bir krem oluyor onu sür ben onunla geçirdim yaralarımı emzirirken diğer kremler gibi temzilemek zorunda kalmıyosun hem bebeğin ağzı pamukçuk olmuyor hem hızlı iyileşiyor yaralar geçmiş olsun....

ben 2.5 ay çektim.bi sürü krem denedim olmadı.yarıklardan kan sızıyodu artık.sağarken kanıyodu.ağlaya ağlaya ağzıma havlu tıkayıp emzirdim aylarca.hiçbişey geçirmedi.sana önereceğim şey novuxol pomad adlı yara kremi.bu göğüs kremi değil yara kremi.günde en fazla 3 kez kullanabilirsin canım.emzirdikten sonra sür üzerini ıslak tülbentle kapatabilirsin.diğer emzirmene kadar dursun göğsünde krem.göğsünü iyice yıkamadan sakın emzirme bebeği çünkü bu yara kremi.emzirdikten sonra üstüne madecassol göğüs kremi sür.ilk kullanımdan itibaren tüm acısı hafifler.1 aya kalmadan yaralar iyileşir.bende sadece bu etki ettti.hatta bebeğin dişleri çıkıp seni ısırarak emzirdiği zamanda bu kremleri kullanabilirsin.geçmiş olsun .
ben birsürü krem ilaç vs denedim geçmedi.bu iki krem geçirdi.bu kremleri eczacı akrabam önerdi.çünkü aynı şeyi oda yaşamıştı.onunda göğüs yaraların bunlar geçirdi.Allah yardım etsin

Son düzenleme:
Ben de 2,5 aydır aynı derdi çekiyorum ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum ama kan çıknca da oğlum emmek istemiyor burada yazdığınız tüm yöntemleri denedim ama hiç biri fayda etmedi şimdi de sütüm azalmaya başladı çok çaresizim mamam takviyesine başladık mecburen ama bu beni çok üzüyor:(

Ben de 2,5 aydır aynı derdi çekiyorum ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum ama kan çıknca da oğlum emmek istemiyor burada yazdığınız tüm yöntemleri denedim ama hiç biri fayda etmedi şimdi de sütüm azalmaya başladı çok çaresizim mamam takviyesine başladık mecburen ama bu beni çok üzüyor:(

canım 2.5 ay çok zaman yaa,,badem yağını denedinmi,,her emzirmeden sonra sürerdim ben inanki faydası çok oldu 2 haftada hiç bi acım kalmadı zaten,,ben 2 hafta acıya dayanamadım deli gibi ağlıyodum emziirirken,,uyuduğu zaman uyanmasın hemen diye dua ederdim,,uyanınca yine ağlamaya başlardım yinemi yaa diyee,,ama inan onu sürdükten sonra acılarım hafifledi,,bide emzirmeden önce sütünü sık ucundan ve memeni ıslat sütünle etrafını öyle başlasın emmeye kuru kuru emince acıtıyoo:25:

Son düzenleme:

Çok üzüldüm.Konuyu açtıktan 15 gün sonra iyileşti göğüslerim benim.Doktorun verdiği kremlerii düzenli kullandım.Siz de mutlaka bir cildiye doktoruna gidin.Herkesin cilt yapısı farklı.Ben doktorun verdikleriyle de geçmeyecek sanıyordum.Ama geçti ve bebeğim 3 aylık olmasına rağmen ben 1 aydır emzirmenin keyfini yaşıyorum.
İnşallah siz de bir an önce bu güzel duyguyu acı çekmeden bebeğinizi üzmeden yaşarsınız.
Öyle iyi anlıyorum ki sizi.Lütfen ihmal etmeyin doktoru.

kumralay çok sevindim geçtiğine canım,,keyfini sür doya doya o anlar bidaha gelmicek çünküü,,şuan başımın tatlı belası iki canavarla gün içinde neler yaşadığımı bilemezsinn:52::52:büyüdükçe dahada zorlaşıyomuş bunlar,,derdimki büyüselerde kurtulsam,,ama şuan dediğim oki,,keşke bebek olsalardıda uyuyup dursalardıı:53::30::5::9:

46 gün önce doğum yaptım ve çoğu anne gibi göğüslerim yara oldu.
Üstelik hamileliğimin 32. haftasından beri lansinoh kullandım.
Sadece acısını geçirdi.
Sağmayı denedim biberona kan aktı, göğüs kalkanı aldım olmadı.
Bebeğimi emzirmeye devam ettim gözlerimden yaşlar aka aka.
Buyüzden bebeğime günde 2-3 kez mama verdim.Çünkü canın yandıkça sütün geri gidiyor bebeğin doymuyor dediler.
Hep ağlıyordu.
Artık ağrı sırtıma vuruyor sızım sızım sızlıyor.
15 gün önce cildiye doktoruna gittim.2 kremi karıştırıp sür dedi.
40 ı çıksın dedim bekledim.Olmadı...
Kremlerde işe yaramadı.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Bir bilen varsa yardım etsin.
Bu yaralar nasıl geçer?

ben de bundan çok çektim, 3 çeşit pomat kullandım, e vitamini, lansinoh.. hiç biri bir işe yaramadı.
benim tavsiyem acıya biraz katlan ve hiç bir şey sürme. sürülen her şey göğsü yumşatıp nasırlaşmasını engelliyor.
ben artık vaz geçtim; lanet olsun dedim hiç bir şey kullanmadım. 2 gün sonra geçti..
hiç bir şey kullanma..

46 gün önce doğum yaptım ve çoğu anne gibi göğüslerim yara oldu.
Üstelik hamileliğimin 32. haftasından beri lansinoh kullandım.
Sadece acısını geçirdi.
Sağmayı denedim biberona kan aktı, göğüs kalkanı aldım olmadı.
Bebeğimi emzirmeye devam ettim gözlerimden yaşlar aka aka.
Buyüzden bebeğime günde 2-3 kez mama verdim.Çünkü canın yandıkça sütün geri gidiyor bebeğin doymuyor dediler.
Hep ağlıyordu.
Artık ağrı sırtıma vuruyor sızım sızım sızlıyor.
15 gün önce cildiye doktoruna gittim.2 kremi karıştırıp sür dedi.
40 ı çıksın dedim bekledim.Olmadı...
Kremlerde işe yaramadı.
Ne yapacağımı bilemiyorum artık.
Bir bilen varsa yardım etsin.
Bu yaralar nasıl geçer?

canım bende oğlumda öyle oldum denemediğim ilaç sprey kalmadı.. bepanten plus sür ve göğüs pedi kullanma hava alsın emzirirken silip emzir yada yıka ben denedim üç günde iyleşmişti şimdi şubatta ikinciye doğum yapıcam aynı yöntemi kullanıcam..

kumralay çok sevindim geçtiğine canım,,keyfini sür doya doya o anlar bidaha gelmicek çünküü,,şuan başımın tatlı belası iki canavarla gün içinde neler yaşadığımı bilemezsinn:52::52:büyüdükçe dahada zorlaşıyomuş bunlar,,derdimki büyüselerde kurtulsam,,ama şuan dediğim oki,,keşke bebek olsalardıda uyuyup dursalardıı:53::30::5::9:[/QUOTE

evet sonunda geçti.Daha önce de yazdığım gibi emzirmek ne güzel şeymiş.Ben de aynı sizin gibi büyüse diyorum.Hep aynı şeyi diyorlar büyüyünce daha zor.Allah hepimize kolaylık versin.Kuzularımızın canı sağ olsun da...

merhabalar ben 50 gun olduu doğum yapalı beımde aynı göğüslerim resmen kocaman yarık oldu. denemedığim seyler kalmadı butun kremlerı denedım banamısın demedı ayva çekırdeğini bile denedım. en sonunda vazgeçtım herhalde geçmiyecek dedım. bebeğim 45 gunlukken hasta oldu çocuk doktoruna goturmustum onu dedım böle böle göğüslerım felaket yara oldu hersey denedım fayda etmedı dedım bana mantar kremı yazdı doktor ılkten kullandım setlestıler ama sonrakılerde yavaş yavaş geçmeye başladı suan az bı acım var eskıye gore ha bıde gul yagı ve badem yagı sur dedı suan okadar rahat emzırıyorum kı anlatamam bu sefer sevinçten ağlıyorum geçti dei yaralarım allah düşmanıma bu acıyı yaşatmasın ben bılırım çocuğu bile gözüm görmıyecek dereceye gelmıstı herkese şifa versın allah

Back