450 cc silikon taktiran var mı? sizce büyük mü?

Derin2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
80
28
36
Arkadaşlar Slm. geçen p.tesi 450 cc kas altı yuvarlak high profil protez takıldı Mentor marka ben istedim büyuk dolgun olmasını fakat su anda cok sert sivri duruyor yerlesmedi daha cok yeni sanirim sekil alması 2..3 ay dedi doktorum. Aranizda varmi 450 cc kas altı yuvarlak high profil yaptiran. insallah kücuk gorunmez sonradan gözüme kendi gögus dokum vardi biraz tahta gibi degildim damla seklinde bir meme ust dekolte boştu. Kas üstü uygun gördü fakat ben direttim kas altı yapması icin sarkma olmasin sonradan diye agirliktan

Son düzenleme:
Canım bana 325 takıldı ama arkadaşım 2 hafta önce mentor 450 taktırdı ilk hafta onunda sivri idi bu hafta şekil almaya başladı küçük gözükmesi imkansız 450 nin kendini hiç üzme küçük olurmu die 300 cc göğüs bile belli bir dolgunlukta oluyor 450 bomba bence

Hay ağzına sağlık arkadaşım saol moral verdin. 2. bir ameliyata ne parasal nede fiziksel halim yok. salonda sirtımda 3 yastık la dimdik bir şekilde oturup uyumaya calisiyorüm insallah gerek kalmaz daha buyugünü taktırmaya...keske resim gorebilsem 450 cc kas altı yuvarlak taktiran arkadaslarinkini bende paylasırim sorun degil.

canım benim 350 cc var ve dokum çok çok azdı. Ona rağmen suan ki büyüklüğünden memnunum dert etme. zamanla biraz dışarıya doğru salacaktır silikonların. suan kasların baskı uyguladığı için daha düz görünebilir. top gibi kocaman memelerin olacak emin ol :))

Merhaba 6 gün önce 485 cc kas altı yuvarlak protez takıldı.
Ben 400 cc bile büyük gözüyle bakıyordum düşünün.Şu an bana büyük gözüküyorlar doktorum öyle uygun görmüş etraftan herkes büyük durmadığını söylüyor.Beden ölçüleriniz önemli bence nasıl duracağı ancak öyle belli olur

Mahsuru yoksa resim gorebilirmiyim gögsünuzün izlemeye aldim sizi ben 450 cc HP. Mentor marka taktirdim ama 15 gun oldu tam sekle girmedi daha cok sert. ustedigim büyujlukte hala gelmiyor bana ...((

1 ay geçmiş ameliyatınızdan. Şuanda nasılsınız sağlığınız ağrılarınız nasıl ve kaç beden sütyen kullanıyorsunuz

1 ay geçmiş ameliyatınızdan. Şuanda nasılsınız sağlığınız ağrılarınız nasıl ve kaç beden sütyen kullanıyorsunuz
agrım yok fakat dısarda yürürken taş gibi oluyor iyice dahada yukari cikiyor sanki silikonlar ...Spor salonunda vücut gelistirme kas calismasi yapmis gibi hissediyorum :))) onun disinda biraz bazen egilince uzaninca dikisler geriliyor. gögüs cevre 102 cm Sutyen ölćüm 90 c. ... imiş Ilk gunlerde de fazla agrı aci yasamadim iyi atlattigimi dusunuyorum çok şükür Doktorum muhteşem gercekten Kas altı olmasina ragmen ilk gün bile kollarımi rahat hareket ettiriyordum. oysa evde mutfakta bile tabak bardak ihtitac olanları masanin uzerine dizmustim uzun sure uzanmlamam diye eve gelince 2.gun heosini yerine yerlestirdim. 3 ayın dolmasini bekliyorum.

90 beden sütyen tam ideal boy bence. Benim göğüslerim 85 beden fakat emzirmeden dolayı sarkma var diri durmuyor. O zaman bende taktırırsam 450 taktırırım. Sizinkiler şuan dik ve gergin duruyorlar değilmi. Mesela sütyen yokkende, sütyen varmış gibi mi duruyor. Çok özeniyorum öyle kadınlara. Darısı bana inşallah

inş. canım bende cok özeniyordum fakat...450 cc agırlık olusturdugu ucin benim zaten meme dokum vardı yani dümduz yada kucucuk degildi. bu sebeple su anda göğüs ućları tam karsiya bakm8yor asagi dogru . Bu da beni mutsuz ediyor Doktorum agirl8ktan ve meme dokumdan kaynaklandıgini soyledi Lokal anestezi ile 2 cm yukari cekeriz deri alir kaldiriruz dedi yüruyerek eve gidersin dakat 3 ay tamsmlansin duruma bskalım yine ayni olursa bunu yapariz dedi. Fotograf albümu nasil 8lusturuluyor öncesi sonrasi foto paylasicam da..yapamadım

Çok isterim öncesi sonrası görmeyi. Yazı yazarken dosya yükle diye bişi çıkıyor altta ordan dır. Ben yeni üyeyim o yüzden tam olarak bilmiyorum.

Görebilirmiyim acaba

485 cok buyuk değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…