amh düşüklüğü var mı canım ben de var ve o yüzden klomen önermedilerMerhaba arkadaşlar 45 yaşındayım çabalamama rağmen çocuk sahibi olamadım. eşim zaten çok fazla çocuk isteyen bi adam değildi. ama ben bekarlıktan beri çocuk istedim. 14 senelik evliyim. 1 düşük yaptım. 2 kere tüp bebek denedim olmadı. bu yaşıma rağmen hala istiyorum ve tekrar bu ay klomen kullanacağım. başka önerebileceğiniz bir kür yada yöntem var mı?
evet epey düşük. ama ben ısrarla istedim. bir umut işteamh düşüklüğü var mı canım ben de var ve o yüzden klomen önermediler
Yumurta takibi yaptırdın mı canım adetlerin düzenli mi yumurtan kendiliğinden oluşuyor mu. Ben iki aydır ultrasonla yumurta takibi yaptırdım. Oluşunca da çatlatma iğnesi vuruldum tabi başarısız ama yine de deniyorumevet epey düşük. ama ben ısrarla istedim. bir umut işte(
Ben klomen kullandım hiç etki görmedim iki ay boyunca sonra Allah’ımın mucizesi çakşır kökü suyunu duydum denediğimiz ilk ay oldu ama benim yaşım geç bir sağlık sorunumuz da yoktu. Allahım inşalllah tez zamanda size de nasip ederMerhaba arkadaşlar 45 yaşındayım çabalamama rağmen çocuk sahibi olamadım. eşim zaten çok fazla çocuk isteyen bi adam değildi. ama ben bekarlıktan beri çocuk istedim. 14 senelik evliyim. 1 düşük yaptım. 2 kere tüp bebek denedim olmadı. bu yaşıma rağmen hala istiyorum ve tekrar bu ay klomen kullanacağım. başka önerebileceğiniz bir kür yada yöntem var mı?
Ben 14 senelik evli olduğum için yumurta takibi çok yaptırdım. ama olmadı. şimdi direk tekrar tüp bebeğe yönlendiriyorlar. ben normal nasıl olur diye bildiğiniz kürler var mı diye sormak istedim. tüp bebek psikolojik olarak çok üzüyo sonucu olumsuz oluncaYumurta takibi yaptırdın mı canım adetlerin düzenli mi yumurtan kendiliğinden oluşuyor mu. Ben iki aydır ultrasonla yumurta takibi yaptırdım. Oluşunca da çatlatma iğnesi vuruldum tabi başarısız ama yine de deniyorum
Soğan kürünün detaylarını biliyor musun acaba?Merhaba, tabi ki önce doktor kontrolünde olmalısınız. Soğan kürü faydalı olur sanırım, isterseniz bir bakın. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.
Öncelikle allah analı babalı büyütsün. olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. bende çakşır sipariş verdim. evet yaşım epey geç ama denemekte fayda var dimiBen klomen kullandım hiç etki görmedim iki ay boyunca sonra Allah’ımın mucizesi çakşır kökü suyunu duydum denediğimiz ilk ay oldu ama benim yaşım geç bir sağlık sorunumuz da yoktu. Allahım inşalllah tez zamanda size de nasip eder
Soğan kürünün detaylarını biliyor musun acaba?
çok teşekkür ederim.Google’a “İbrahim Saraçoğlu soğan kürü” yazın, İbrahim Hoca’nın videolarını izleyin, detaylı anlatıyor.
Kesinlikle çıkmadık candan umut kesilmez inşallah tez zamanda size de hayırlı bir evlat veririm rabbimÖncelikle allah analı babalı büyütsün. olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. bende çakşır sipariş verdim. evet yaşım epey geç ama denemekte fayda var dimi
Hormonlarinizin değerleri yüksek ise hayit tohumu kullanın yumurta rezervini artırıyor gebeliği kolaylaştırıyorBen 14 senelik evli olduğum için yumurta takibi çok yaptırdım. ama olmadı. şimdi direk tekrar tüp bebeğe yönlendiriyorlar. ben normal nasıl olur diye bildiğiniz kürler var mı diye sormak istedim. tüp bebek psikolojik olarak çok üzüyo sonucu olumsuz olunca(
teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim :)Hormonlarinizin değerleri yüksek ise hayit tohumu kullanın yumurta rezervini artırıyor gebeliği kolaylaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?