45 YAŞINDAYIM ÇOCUĞUM OLMADI

diyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
7
2
1
49
Merhaba arkadaşlar 45 yaşındayım çabalamama rağmen çocuk sahibi olamadım. eşim zaten çok fazla çocuk isteyen bi adam değildi. ama ben bekarlıktan beri çocuk istedim. 14 senelik evliyim. 1 düşük yaptım. 2 kere tüp bebek denedim olmadı. bu yaşıma rağmen hala istiyorum ve tekrar bu ay klomen kullanacağım. başka önerebileceğiniz bir kür yada yöntem var mı?

amh düşüklüğü var mı canım ben de var ve o yüzden klomen önermediler

evet epey düşük. ama ben ısrarla istedim. bir umut işte (
Yumurta takibi yaptırdın mı canım adetlerin düzenli mi yumurtan kendiliğinden oluşuyor mu. Ben iki aydır ultrasonla yumurta takibi yaptırdım. Oluşunca da çatlatma iğnesi vuruldum tabi başarısız ama yine de deniyorum

Ben klomen kullandım hiç etki görmedim iki ay boyunca sonra Allah’ımın mucizesi çakşır kökü suyunu duydum denediğimiz ilk ay oldu ama benim yaşım geç bir sağlık sorunumuz da yoktu. Allahım inşalllah tez zamanda size de nasip eder

Merhaba, tabi ki önce doktor kontrolünde olmalısınız. Soğan kürü faydalı olur sanırım, isterseniz bir bakın. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

Ben 14 senelik evli olduğum için yumurta takibi çok yaptırdım. ama olmadı. şimdi direk tekrar tüp bebeğe yönlendiriyorlar. ben normal nasıl olur diye bildiğiniz kürler var mı diye sormak istedim. tüp bebek psikolojik olarak çok üzüyo sonucu olumsuz olunca (

Merhaba, tabi ki önce doktor kontrolünde olmalısınız. Soğan kürü faydalı olur sanırım, isterseniz bir bakın. Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.
Soğan kürünün detaylarını biliyor musun acaba?

Öncelikle allah analı babalı büyütsün. olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. bende çakşır sipariş verdim. evet yaşım epey geç ama denemekte fayda var dimi

Öncelikle allah analı babalı büyütsün. olmayan ve isteyen herkese nasip etsin. bende çakşır sipariş verdim. evet yaşım epey geç ama denemekte fayda var dimi
Kesinlikle çıkmadık candan umut kesilmez inşallah tez zamanda size de hayırlı bir evlat veririm rabbim

Merhaba, bu konuyu da inceleyin isterseniz:

Allah tez zamanda isteyen herkese nadıl etsin inşallah hayırlısıyla olursa da olmazda da vardır herseyde bir hayır

Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ama tüp bebekten cabuk vazgecmissiniz.Beni yanlis anlamayin ama tıbben yasinizdan dolayı söylüyorum doğal yoldan olmasını beklemek vakit kaybı olmazmı?sonuçta yumurta sayısı giderek düşüyor bence tüp bebek denemelisiniz.iki kerede vazgeçmeyin.bakın benimde ilk 2 denemem olumsuz sonuçlanmıştı 3.de nasip oldu.başarı şansı çok yüksek tüp bebeğin.bende evliliğimin ilk yıllarında doğal yöntemler,klomen,aşılama vs hepsini denemiş biriyim olmayınca olmuyor ,tüp bebeğin şansı çok yüksek cesaretinizi toplayın.Allah inşallah nasip eder.

Hormonlarinizin değerleri yüksek ise hayit tohumu kullanın yumurta rezervini artırıyor gebeliği kolaylaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…