- 10 Haziran 2018
- 1.399
- 2.346
- 133
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
İnanın öyle doktor dedi diye herşeye inanan biri değilim.neleri nasıl araştırdığım hakkında hiçbir fikriniz yok. Asıl siz eltim verdi, komşum yaptı birşey olmadı cahilliginden kurtulun. Çevrenizde kullanan kişiye birsey olmamasi mi teziniz?İlaç şirketleri doğal olanı istemiyor ondandır hastaları manüpüle ediyor ki eltim gazlı kızına bunu çok verdi, hiç birşey olmadı,
Elma yağı organik ve doğal, kimyasal değil doktor ve ilaç şirketi kazanmayınca karalıyacak tabi, uyanık olun
Ihlamur da gaza cok iyi geliyor. Birde sekerli serbet ilik olarak cok gecmis olsun insallah evladiniz rahata kavusur. Allah yardmciniz olsun.Merhaba bayanlar,
45 gunluk kızım gunduz gece hıc uyumuyor bir bebek 12 saat hıc uyumadan durur mu? Benım 2.cocugum az cok tecrubelıyım ama sanki hıc cocuk bakmamışım gıbı insan ne yapacağını sasırıyo. 1 hafta once gaz sancısından asırı aglamasından dolayı hastaneye goturduk ve doktor mudahele ettı az birsey lavman verdi. Bıogaıa damla verdi onu kullanıyoruz ama ıyıce uykusuzluk huzursuzluk ve gaz arttı sanki. Emzırıyorum rezene cayı ıcıyorum ve emziren anneler ıcın damlalar var onlardan kullanıyorum tayin pekmez bol su ıcıyorum sut artırsın diye. Bu ara uyku uyumuyoruz dun aksam saat 6 dan sabah aksaya kadar hıc uyumadı ayagımızda sallıyorum tam dalacak gıbı oluyor tekrar uyanıyor. Su an oyle yine uyumadı. İlk oglumda kolıktı uyku yoktu 2 yasında oglum uyku yonunden yine aynıyız. sımdı kızımda aynı seyı yasayacagız diye korkuyorum. Varsa onerılerınız alabilir miyim? Bu kadar fazla uyanık bebek ıcın doktora goturmelı mıyım? Gecıcı bir durum mu siz neler yasadiniz? Tesekkur ederim sımdıden herkese yorumlarınız ıcın.
Doğal olana güveniyorum, onuda bu yüzyıldaİnanın öyle doktor dedi diye herşeye inanan biri değilim.neleri nasıl araştırdığım hakkında hiçbir fikriniz yok. Asıl siz eltim verdi, komşum yaptı birşey olmadı cahilliginden kurtulun. Çevrenizde kullanan kişiye birsey olmamasi mi teziniz?
Benim kuzenimde kullandı acı elma yağını ayaklarının altına sürerdi hemen gaz çıkarırdı. Bir zararını da görmediler. Şaşırdım bendeO kullandı bebeğinde bir şey olmadı
Doğal olması tamamen zararsız olduğu anlamına mı geliyor? Ayrıca benim hangi yorumumdan elma yağı yerine ilaç kullanin anlami çıkardıniz merak ettim, zira daha konu sahibine de gaz için verilen damlalar daha da olumsuz etkiliyor yazdım. 1,5 aylık bebegin bağırsakları gelişmediği için gaz sorunu normaldir. Elma yağı tehlikelidir tekrar ediyorum.Doğal olana güveniyorum, onuda bu yüzyılda
Karamalama kampanyaları başlayacak, ilaç şirketleri ayakta kalmaları için
Birde bebeğin doğduğu an itibaren gazsız olması için bir çay kaşığı nar suyu içirilirse, gaz olayı olmazmış, bir hemşireden duydumDoğal olması tamamen zararsız olduğu anlamına mı geliyor? Ayrıca benim hangi yorumumdan elma yağı yerine ilaç kullanin anlami çıkardıniz merak ettim, zira daha konu sahibine de gaz için verilen damlalar daha da olumsuz etkiliyor yazdım. 1,5 aylık bebegin bağırsakları gelişmediği için gaz sorunu normaldir. Elma yağı tehlikelidir tekrar ediyorum.
Denemeyin sakın, acı elma yağı havaleye ve nöbete neden oluyor. 2 yaş altı çocuğa önerilmezOnerınızı dikkate alıp deneyeceğim. Tesekkur ederim.
Kolikse gazdan uyumuyordurMerhaba bayanlar,
45 gunluk kızım gunduz gece hıc uyumuyor bir bebek 12 saat hıc uyumadan durur mu? Benım 2.cocugum az cok tecrubelıyım ama sanki hıc cocuk bakmamışım gıbı insan ne yapacağını sasırıyo. 1 hafta once gaz sancısından asırı aglamasından dolayı hastaneye goturduk ve doktor mudahele ettı az birsey lavman verdi. Bıogaıa damla verdi onu kullanıyoruz ama ıyıce uykusuzluk huzursuzluk ve gaz arttı sanki. Emzırıyorum rezene cayı ıcıyorum ve emziren anneler ıcın damlalar var onlardan kullanıyorum tayin pekmez bol su ıcıyorum sut artırsın diye. Bu ara uyku uyumuyoruz dun aksam saat 6 dan sabah aksaya kadar hıc uyumadı ayagımızda sallıyorum tam dalacak gıbı oluyor tekrar uyanıyor. Su an oyle yine uyumadı. İlk oglumda kolıktı uyku yoktu 2 yasında oglum uyku yonunden yine aynıyız. sımdı kızımda aynı seyı yasayacagız diye korkuyorum. Varsa onerılerınız alabilir miyim? Bu kadar fazla uyanık bebek ıcın doktora goturmelı mıyım? Gecıcı bir durum mu siz neler yasadiniz? Tesekkur ederim sımdıden herkese yorumlarınız ıcın.
Bebeğimin gaz sancıları 8 ayda geçtiCanım tesekkur ederim. Gecmışler olsun sanada evlatlarımıza birsey olmasın yeter ki Allah saglık sıhhat versin. Dedıgın dogru olabilir bana da gaz sancısından geliyor ama Bı suru seyı yapıyoruz karnına masaj banyo fıtıl zınco bıogaıa karnına masaj sıcak havlu ama nafile.. 3 ay gecseydı duzelırdı sabır lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?