- 16 Mart 2017
- 200
- 72
- 48
- 32
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Kakası normal sanki ishal seklinde yapıyor ne sarı ne yesıl bazen sumuksu bazen normal. Ama gazı cok var bizde farkındayız bu ara hıc normal degil uyumaması. Sizde nasıl oldu alerji durumu ben cok bilemediğim ıcın o yuzden soruyorum. Tecrube tecrubedır. Annelik boyle birsey cocugu ıcın care arıyor malesef.Kakası nasıl, gazdan ziyade alerji gibi bir durum olabilir mi acaba.
Oğlum da vardı ordan biliyorum.
Gece gündüz uyumazdi, kakası normal kakadan bariz farklı olurdu ama.
Dikkat ediyoruz ona. Ayagımda salladığım zaman uyuyor 2 dakıka sonra gozunu acıyor. Hıc uyumuyor. 6 8 hafta etrafı anlama gece gunduz ayırt etme haftası yanı buyudugu ıcın kendimi oyle teselli etmeye calışıyorumEviniz çık sıcak olabilir mi? Benim kızın yazın bütün uykusu alt üst oluyor. Kışında doğalgazı çok açtığımız zaman sıcaktan yine uyumuyor.
Canım bence kaka fotoğrafı çek, Dr la paylaş, ama birden fazla çek.Kakası normal sanki ishal seklinde yapıyor ne sarı ne yesıl bazen sumuksu bazen normal. Ama gazı cok var bizde farkındayız bu ara hıc normal degil uyumaması. Sizde nasıl oldu alerji durumu ben cok bilemediğim ıcın o yuzden soruyorum. Tecrube tecrubedır. Annelik boyle birsey cocugu ıcın care arıyor malesef.
Canım tesekkur ederim. Gecmışler olsun sanada evlatlarımıza birsey olmasın yeter ki Allah saglık sıhhat versin. Dedıgın dogru olabilir bana da gaz sancısından geliyor ama Bı suru seyı yapıyoruz karnına masaj banyo fıtıl zınco bıogaıa karnına masaj sıcak havlu ama nafile.. 3 ay gecseydı duzelırdı sabır lazım.Canım bence kaka fotoğrafı çek, Dr la paylaş, ama birden fazla çek.
Sümüksü olması iyi değil.
Ayrıca oğlumda da aşırı gaz olurdu, nasıl diyim poposundan köpük çıkardi sprey sikmislar gibi....
Çocuk Dr ları bir sefer de anlamıyor bu alerji işini, ben 2 aylık civarı götürmüştüm, 6 aylikken kanlı kaka yapınca anlamışlardı
Öyleyse de üzülme, çözümü var, yeter ki neyi olduğu belli olsun.
Deniyoruz canım inan ki artık kafayı yemek uzereyımZeytinyağı ısıtıp yumuşak beze o ısıttığınız zeytinyağını dökün ve miğdesine sarın bu onun gazını alacaktır
Geçecek sabırlı olun, neyseki çocuklar büyüyorDeniyoruz canım inan ki artık kafayı yemek uzereyım
Rica ederim canım, her zaman sorabilirsinCanım tesekkur ederim. Gecmışler olsun sanada evlatlarımıza birsey olmasın yeter ki Allah saglık sıhhat versin. Dedıgın dogru olabilir bana da gaz sancısından geliyor ama Bı suru seyı yapıyoruz karnına masaj banyo fıtıl zınco bıogaıa karnına masaj sıcak havlu ama nafile.. 3 ay gecseydı duzelırdı sabır lazım.
Benım 2.cocugum gaz kolik oldu ikiside ama işte insan yıpranıyor.Geçecek sabırlı olun, neyseki çocuklar büyüyor
Evet anneler ondandır yaşlanıyor, yıpranıyor annelik zor zanat, kolay gelsinBenım 2.cocugum gaz kolik oldu ikiside ama işte insan yıpranıyor.
Ek mama verıyorum 1 aylık kontrolde kilosu dusuk cıktı ama hala zayıf bebek once emzirme daha sonra mama.Aç olmadığına eminsiniz değil mi eğer kolik bir bebek değilse belki yeterince beslenemiyordur
Ya tesekkur ederim. Aslında gazını rahat cıkarıyor ama o kadar gazı var ki uyumuyor. Ben kiraz cekırdeklı gaz giderici kemer duydum bana doktor da soylemıştı ama denedınız mi acaba? Bebegım gaz sancısı olunca uyumuyor daBenim oğlumda tek iki yöntem fayda etti kolikde: birincisi tummytub (resim). Kovaya sıcak suyu doldurup bebegi oturuyorduk (oturtuyorduk derken bebegi tabi tutuyorsunuz, keni oturmuyor). Sıcak su ve etrafın dar olmasından rahatlıyor bebek çünkü annekarnini hatırlatıyor. Gazı ondan sonra çok daha kolay çıkartıyordu. Ikinci yöntem oğlumu tek bezi ile ciplak göğüsüme yaptırıyordum.ustunu hafif battaniye ile örtüyordum. Kalp artışım ve tenin sıcaklığı rahatlamasini sağlıyordu ondan sonra baya gaz çıkartıyordu. Deneyin. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?