- 11 Ocak 2009
- 6.168
- 98
- 688
- 39
24 mart sabah arkadaşıma gittim akşama doğru dikkatimi çekti benim oğlan hareket etmiyor korktum çikolatalar kekler tatlılar yiyorum hareket etsin diye yok etmiyor eşim geldi saat 9 da almaya dedim hareket etmiyor bi hastaneye gidelim eve uğramadan gittik hastaneye hemşiremi doktormu bilmiyorum kaç haftalıksın dedi dedim 39 altını komple çıkart ve yat bakalım dedi yattım parmağını soktu tabi ben yusuf yusuf 5 cm açılman var hemen doğuma alıyoruz dedi ben şok dedim ben hazır değilim eşyalarım evde gönderin gideyim falan ama ne çare eşime dedim doğuruyorum annemleri ara eşim de şok neyse cıktım sancı odaasına aldılar beni doktorumu aradım dedim ben doğuma giriyorum. neyse sancı odasındayım sancım hiç yok. millet aglıyor bagrıyor bende tık yok gelen parmak atıyor giden parmak atıyor bana en son uğurmuş adamın adı parmakladı 7 cm açılma var suni sancı verelim dedi dedim vermeyin ama verdiler saat gece 1 de verdiler sancıyı bende hala tık yok. saat 3 de sancı bigirdi pir girdi aglıyorum dualar ediyorum saate bakıp duruyorum hiç geçmek bilmiyor saat 3.15 bebeğin kafasına dokundum dedi ebe hemen doğumhaneye götürelim uzandım çatala 4 kez ıkındım saat 4:00 oğlum dünyaya geldi . muhteşem bir duyguydu anında agrılarım da bitti. çok şükür Rabbime.