• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 cc kas altı taktiranlar buraya

Ben kendimden ornek veriyim size.1.63 boy 54 kiloyum.gogus kafesi genisligim 75 cm.ameliyattan once b cup full destekli sutyen kullaniyordum.az bi dokum vardi.bende 420 cc yuvarlak protez var.gayet dolu ve yeterli bir buyukluk.benim kalcam genis.95 cm kalca olcum.suan meme cevresi olcum 88 cm geliyo.c cup sutyen kullaniyorum.
420 cc nasıl meme çevresi 88 cm oldu çok şaşırdım, daha büyğk olması gerekmezmi meme çevresi?

88 olur dogrudur çünki benim 73 cm 450 cc takinca protezi 85 c takar sin demişti Dr
85 c cup ölçüsünden bahsediyor doktorun ben mezurayla meme ucunu ölçmekten bahsediyorum, 85 meme altı oluyor c cup yani meme ölçüsü oluyor
Mesela burda biri 375 cc taktırmış, meme altı 76 cm meme çevresi 97 cm oldu diyordu 375 cc 97 cm oluyorsa 420 cc 88 cm nasıl olur ona şaşırdım

Olabilir resimlerinide görmüştüm, bakınca 88 cm büyük de duruyorlar.
Simdi tekrar ölctum.sanirim ameliyattan sonra biraz kilo vermisim.gogus alti yani kafes ölcusu 72 cm geliyor.meme ucu ölcusu 88 cm.meme ucu ölcusunde degisim olmamis.bende 495 cc damla protez varken meme ucu ölcum 93 cm di.meme dokum cok azdi.kafes genisligi ve meme dokusu durumu bayagi etken oluyor sonuclarda.sonuclar farkli cikabiliyor

85 c cup ölçüsünden bahsediyor doktorun ben mezurayla meme ucunu ölçmekten bahsediyorum, 85 meme altı oluyor c cup yani meme ölçüsü oluyor
Mesela burda biri 375 cc taktırmış, meme altı 76 cm meme çevresi 97 cm oldu diyordu 375 cc 97 cm oluyorsa 420 cc 88 cm nasıl olur ona şaşırdım
375 cc 80 lerde olur diyorum bende, bir yanlış anlaşılma var herhalde

Simdi tekrar ölctum.sanirim ameliyattan sonra biraz kilo vermisim.gogus alti yani kafes ölcusu 72 cm geliyor.meme ucu ölcusu 88 cm.meme ucu ölcusunde degisim olmamis.bende 495 cc damla protez varken meme ucu ölcum 93 cm di.meme dokum cok azdi.kafes genisligi ve meme dokusu durumu bayagi etken oluyor sonuclarda.sonuclar farkli cikabiliyor
Benimde gogus altın 70 cm, dr 450 cc takacak çokmu büyük olur

Back
X