Gelinlik Modelleri ..............................................

hoş bir model. ama etekteki çapraz gidişe paralel olarak bir tek omuz olsa daha da güzel olur. bir de hazırını buldunuz mu diktirecek misiniz? bitmişi üstünden konuşmak daha doğru...

hazırını bulamadım daha doğrusu hazır hiç düşünmedim aylardır netten bakmadığım model kalmadı en son buna karar verdim bitince bitmişini de eklerim inşallah

teşekkür ederim tatlım çok titizleniyorum 2 ay vaktim var tabi dikim aşamasında her anına müdahale etme şansım da var inşallah aksilik te olmaz

Size güven veren bir terzide diktirip süreci de takip edebilirseniz sorun olmaz diye düşünüyorum. İçinize sinmeyen bir şey olduğunda hemen müdahale edersiniz, düzeltirler. Benim dikilme sürecim de öyle oldu. Terziler bazen kendi kafalarına göre davransa da müdahale edince düzeltiyorlar elbet.

yalnız 2 ay var diye yavaştan almayın, şimdi tam gelinlikçilerin yoğun olduğu sezon. yetiştiririz derler etekleri tutuşur sonra. özenli olmasını istiyorsanız ancak olur bence...

Son düzenleme:
konu açmaya çalısırken yanlışlıkla senın konuna yazmısım arkadasım , çok pardon.
bu arada gelinliğim çok zarif ve cok hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…