444lü numara ve ücret?

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5.721
1.644
448
Merhaba hanımlar, aklıma bir şey takıldı , az önce bir problemden dolayı bankayı aramak durumunda kaldım malum müşteri temsilcisi beklemek derken falan bayağı bir beklettiler, 444lü numaraydı. Tarifem faturalı, acaba tarifem üzerinden yani dakikalarımdan mı gitmiştir ? Yoksa ek bir ücret mi yazmıştır ? Kafamı kurcalıyor ya bilen biri cevaplarsa sevinirim..

Dakikakı 40 kuruş diye biliyorum dakikalarından gitmiş olabilir kullanmış olduğunuz GSM şirketinin sitesinden bakabilirsin Dakika'ndan mı gitmiş diye tel dökümlerinde gözükür.

Dakikakı 40 kuruş diye biliyorum dakikalarından gitmiş olabilir kullanmış olduğunuz GSM şirketinin sitesinden bakabilirsin Dakika'ndan mı gitmiş diye tel dökümlerinde gözükür.

Dkdan gidiyor artik canım bayağı oldu değişeli rahat rahat arıyorum bende artık

İşte bu yüzden faturalı hat kullanmayı sevmiyorum isterse bedava olsun.

Ben faturasız paket kullanıyorum, geçenlerde telekomu ttneti falan aradım dakikalarımdan düştü. Kalan dakikanı sorgulayamıyor musun faturalıda? Ordan anlardın en azından azaldıysa dakikadan gitmiştir diye.

Haklısınız fakat işte kaç dakikam vardı en son bakmadım daha var diye.. bir daha dıkkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…