Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süresi var mi ona göre alayım sayiMerhaba ben hazime çok zor durumdayım salatı tefriciyeye başladım lütfen bana yardım edermisiniz okuyabildiğiniz kadar şimdiden Allah razı olsun okuduğunuzda hazimenin ne niyeti varsa onun için okuyorum dermisiniz
100 TANE ALAYIM CANIM SÜRESİ YOKSA HAFTA SONU YOĞUNUM BU GÜNDE YOĞUNUM PAZARTESİ OKURUM ANCAKKızlar arkadasımız yardım istedi. Müsait olan alabilir mi
sweetgirlcandy
Catlak-kurabiye
Mintimint
Ssevincli
burcusami
A arkadasimes
M Morlale8
Nefes0858
@Ada-anne
mavikelebek34
Madammor
5 528mucizemmm
cevizli tarcinli kek
Anka
melankolimm
Diloss1
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
coconatt
Jou
clara
ASSOSyal
Meybuz
Pinkpotter
@Harlofia
SoLeiL12
B Buluts34
Saliha40
Sadelikherseydir
K karamelli001
Z Zerre
Yazarhanim
Hemsirecik
H M
Simurgp
namaste21
Z zinciriye
MssPARE
M Msspinkie
Perfect Match
R rana20
MoonfacedMom
M MaviMabellee
Pembe Lotus
ummhnisa
Umut_2019
Life light
Tiniminimavihanim
Bende bilmiyorum ki minnoş Yardım edermisin yazmıs bende etıket yaptım dırek. Musaitlık durumuna gore alın bence suan benım okumam cok fazla birikti ınsallah bıtırırsem bende alırım sonra100 TANE ALAYIM CANIM SÜRESİ YOKSA HAFTA SONU YOĞUNUM BU GÜNDE YOĞUNUM PAZARTESİ OKURUM ANCAK
Tamam canım ben alamıyorum ozamanBende bilmiyorum ki minnoş Yardım edermisin yazmıs bende etıket yaptım dırek. Musaitlık durumuna gore alın bence suan benım okumam cok fazla birikti ınsallah bıtırırsem bende alırım sonra
Dua istedin nereye gittn arkadaş bi gel duanı takip etMerhaba ben hazime çok zor durumdayım salatı tefriciyeye başladım lütfen bana yardım edermisiniz okuyabildiğiniz kadar şimdiden Allah razı olsun okuduğunuzda hazimenin ne niyeti varsa onun için okuyorum dermisiniz
Ben okurum canımKızlar arkadasımız yardım istedi. Müsait olan alabilir mi
sweetgirlcandy
Catlak-kurabiye
Mintimint
Ssevincli
burcusami
A arkadasimes
M Morlale8
Nefes0858
@Ada-anne
mavikelebek34
Madammor
5 528mucizemmm
cevizli tarcinli kek
Anka
melankolimm
Diloss1
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
coconatt
Jou
clara
ASSOSyal
Meybuz
Pinkpotter
@Harlofia
SoLeiL12
B Buluts34
Saliha40
Sadelikherseydir
K karamelli001
Z Zerre
Yazarhanim
Hemsirecik
H M
Simurgp
namaste21
Z zinciriye
MssPARE
M Msspinkie
Perfect Match
R rana20
MoonfacedMom
M MaviMabellee
Pembe Lotus
ummhnisa
Umut_2019
Life light
Tiniminimavihanim
Kızlar arkadasımız yardım istedi. Müsait olan alabilir mi
sweetgirlcandy
Catlak-kurabiye
Mintimint
Ssevincli
burcusami
A arkadasimes
M Morlale8
Nefes0858
@Ada-anne
mavikelebek34
Madammor
5 528mucizemmm
cevizli tarcinli kek
Anka
melankolimm
Diloss1
Minnosprenses
Kahve __Kokusu
coconatt
Jou
clara
ASSOSyal
Meybuz
Pinkpotter
@Harlofia
SoLeiL12
B Buluts34
Saliha40
Sadelikherseydir
K karamelli001
Z Zerre
Yazarhanim
Hemsirecik
H M
Simurgp
namaste21
Z zinciriye
MssPARE
M Msspinkie
Perfect Match
R rana20
MoonfacedMom
M MaviMabellee
Pembe Lotus
ummhnisa
Umut_2019
Life light
Tiniminimavihanim
Kusura bakmayın internetim pek yoktu geldimDua istedin nereye gittn arkadaş bi gel duanı takip et
Normalde 7 gün diyorlarSüresi var mi ona göre alayım sayi
Estağfurullah. Ismın hazime mi bir de niyetini soylersen tefrıcıye ıcın daha iyi olur canım alan ona gore alsın. Nıyet bellı olmayınca çekımser olabılırlerKusura bakmayın internetim pek yoktu geldim
Allah razı olsun biz yeni bir eve taşınmak istiyoruz onun için okuyorumBen okurum canım
Evet ismim hazime biz yeni bir eve taşınmak istiyoruz onun için okuyorumEstağfurullah. Ismın hazime mi bir de niyetini soylersen tefrıcıye ıcın daha iyi olur canım alan ona gore alsın. Nıyet bellı olmayınca çekımser olabılırler
Tamam canım ben alamıyorum ozaman
Allah razı olsunBenim çok duam var şu ara olmasa alırdım ama süresi varsa bilmiyorum hafiflersem alırım inşallah
Tamam cnm Allah kabul etsin insallahEvet ismim hazime biz yeni bir eve taşınmak istiyoruz onun için okuyorum
100 TANE ALAYIM CANIM SÜRESİ YOKSA HAFTA SONU YOĞUNUM BU GÜNDE YOĞUNUM PAZARTESİ OKURUM AN
TamamdırArkadaşlar ismim hazime