- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.681
Evet canım öncesi içinde +2 okuyup 103 tamamlar misin, singil içinBiri cikmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öncesi içinde +2 okuyup 103 tamamlar misin, singil içinBiri cikmis
Tmm okurum canimEvet canım öncesi içinde +2 okuyup 103 tamamlar misin, singil için
Ben razıyım canım rabbim şifa versin insallahkızlar bilseydim listenin başına alırdım ama maalesef yeni öğrendim belki de gözümden kaçtı hepimiz gönül birliği kurduk Ayşe'nin annesi kanser tedavisi görüyor yarın sırayı ona verelim sıra bir basamak kaysın ertesi gün aypare den devam etsin, gönülden razıysanız öyle yapalım razı olmayana 2. Sıramı veririm
Evet razıyım tabiki Rabbimiz şifa versinkızlar bilseydim listenin başına alırdım ama maalesef yeni öğrendim belki de gözümden kaçtı hepimiz gönül birliği kurduk Ayşe'nin annesi kanser tedavisi görüyor yarın sırayı ona verelim sıra bir basamak kaysın ertesi gün aypare den devam etsin, gönülden razıysanız öyle yapalım razı olmayana 2. Sıramı veririm
Bende razıyım Rabbim bütün hastalara şifa versin.kızlar bilseydim listenin başına alırdım ama maalesef yeni öğrendim belki de gözümden kaçtı hepimiz gönül birliği kurduk Ayşe'nin annesi kanser tedavisi görüyor yarın sırayı ona verelim sıra bir basamak kaysın ertesi gün aypare den devam etsin, gönülden razıysanız öyle yapalım razı olmayana 2. Sıramı veririm
5 haziran gülcanın sağlıkla bebeğini almak için 103 okundu kızlar özür dilerim gerçekten talihsizlik oldu. şimdi de iki hesap birleşti. eşimiin mailine geliyor bildirimler. yeni telefon alınca düzeltecem. ama yarın ankaraya annemin yanına gidiyorum annemin telinden girerim inşallah
Okudum cnm Allah kabul etsin Gülcan içinGulcan2904 Duası;
Ya Rabbim bebeğimi vakti geldiğinde sağlıklı kucağıma almamı nasip et. Amin
1. @telasememuresi
2. @newplanet
3. @muhursuzpusula
4. @yellowkaya
5. @Hanimhanmck
6. @dilhun80
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. hersey_dua_ile