- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.481
Samara96 için okudum 104 tane 3 eksik okuyun kızlar biriniz dün de boyle oldu ya kaptırıp gidiyorum N Nana @newplanet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 97 adet okurum sorun kalmadıSamara96 için okudum 104 tane 3 eksik okuyun kızlar biriniz dün de boyle oldu ya kaptırıp gidiyorum N Nana @newplanet
Zikirmatikle boyle oluyo bakıyorum sayıya az kalmış sonra bir bakıyorum geçmişim 98 oku kuzum 3 tane eksikBen 97 adet okurum sorun kalmadı
Tesbihle okusana daha kolayZikirmatikle boyle oluyo bakıyorum sayıya az kalmış sonra bir bakıyorum geçmişim 98 oku kuzum 3 tane eksik
Bidaha öyle yapayım cnmTesbihle okusana daha kolay
Tamamdır 98
Benim dedigim zikirmatik hem led ışıklı hem her 100. de ötüyor. Bakmasam da kaçmıyor :) Sanırım diger arkadasta o yuzden sasiriyorum demisti.Bidaha öyle yapayım cnm
Benimki de böyle rahat oluyoBenim dedigim zikirmatik hem led ışıklı hem her 100. de ötüyor. Bakmasam da kaçmıyor :) Sanırım diger arkadasta o yuzden sasiriyorum demisti.
Aaa süpermiş cnm nerden aldın bendeki ışıksız ötmesiz düzBenim dedigim zikirmatik hem led ışıklı hem her 100. de ötüyor. Bakmasam da kaçmıyor :) Sanırım diger arkadasta o yuzden sasiriyorum demisti.
İnternetten vardı Trendyol ve Gittigidiyor'da ben dışarı çıkamayınca oralardan aldımAaa süpermiş cnm nerden aldın bendeki ışıksız ötmesiz düz
Zikirmatik diye aratsam çıkar heralde bir bakayım cnmİnternetten vardı Trendyol ve Gittigidiyor'da ben dışarı çıkamayınca oralardan aldım
Benimki de böyle ama hem ötmüyor hem de ledsizBenim dedigim zikirmatik hem led ışıklı hem her 100. de ötüyor. Bakmasam da kaçmıyor :) Sanırım diger arkadasta o yuzden sasiriyorum demisti.
Aynen çıkarZikirmatik diye aratsam çıkar heralde bir bakayım cnm
Tm ben 97 okurumSamara96 için 102 okudum 1 tane fazla oldu arkadaşlar ya
Canım bendeki de oyle bi kac tane var. Bu hac malzemeleri falan satan yerlerde dini kitap vs satilan yerlerde oluyor. Düzü 3 tl bunlar 7 tl mi 8 tl mi neydi. Her 100. de otmesi cok guzel oluyor. Insallah bulursunuz sizlerde @newplanet :)Aaa süpermiş cnm nerden aldın bendeki ışıksız ötmesiz düz
Çok iyiymiş canııımmm burada Hacı Bayram var tabii bulurumCanım bendeki de oyle bi kac tane var. Bu hac malzemeleri falan satan yerlerde dini kitap vs satilan yerlerde oluyor. Düzü 3 tl bunlar 7 tl mi 8 tl mi neydi. Her 100. de otmesi cok guzel oluyor. Insallah bulursun sende
Evet cnm trendyolda var buldum ama 18 TL yazmışlar belki daha indirime girerCanım bendeki de oyle bi kac tane var. Bu hac malzemeleri falan satan yerlerde dini kitap vs satilan yerlerde oluyor. Düzü 3 tl bunlar 7 tl mi 8 tl mi neydi. Her 100. de otmesi cok guzel oluyor. Insallah bulursunuz sizlerde @newplanet :)
Evet cnm trendyolda var buldum ama 18 TL yazmışlar belki daha indirime girer
[/QUOTE
Burda 10 tl ye gordum simdi canım.Tesbih Modelleri & Fiyatları - n11
Tesbih ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Tesbih çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com