- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ben1 ben2 didem's family okudu kunfeyekun__ canım inşallah tez zamanda gelir mutlu haberlerin şükrünü de birlikte yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah .. böyle bir grup kurduğun içinde Allah razı olsun.. 1 günde 4444 tefriciye okunuyor..Ben1 ben2 didem's family okudu kunfeyekun__ canım inşallah tez zamanda gelir mutlu haberlerin şükrünü de birlikte yapalım
101 okudun dimi kızzBen tamam
Haaaa unuttum’111 okudum101 okudun dimi kızz
neee 102 mi... 101 di kız.... estağfurullah canım..espri yapmak istedim... kusura bakma canım... alınmaHaaaa unuttum’111 okudum
Saka saka tabiki -102 o kadar salak degilim
Yok canim biliyorum tabiki de 101 alinmadim daneee 102 mi... 101 di kız.... estağfurullah canım..espri yapmak istedim... kusura bakma canım... alınma
Yok canim biliyorum tabiki de 101 alinmadim da ♥
Ben 20 alayımBen dilhun kardeşimiz için henüz bitiremedim bugün çok yogundum ama yardım alabilirim
Kaç kaldı yaz sayınıBen dilhun kardeşimiz için henüz bitiremedim bugün çok yogundum ama yardım alabilirim
30 tane kaldı rengarenk 20 almış 30tane daha alırsanız biter :)Kaç kaldı yaz sayını
Okuması bitmeyen kimseyi saymıyoruz okudum yazsınlarmuhursuzpusula okuyorum diye yazmıştı, ayseMsb de kendisi tamam annesini de bildirir şimdi.
istanbulaski
S Sabr-Sukur-Dua canlar durumlar nedir??? Ses verin
10 okudum kalan 2030 tane kaldı rengarenk 20 almış 30tane daha alırsanız biter :)
ben okudum son 20 yi aldım hemen okuyorum..10 okudum kalan 20