- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
canım zor olur sanki. Günlük rutin işlerimiz var.. bilmiyorum1 günde 2 kişi bitirebilir miyiz ki acaba
Bende aynı sekilde dusunuyorum canım yetiştiremeyebilirim ben iki kişi olursa diğer çektiklerimde var bide mesaide basladı zorlanabilirimcanım zor olur sanki. Günlük rutin işlerimiz var.. bilmiyorum
böyle maşallah iyi gidiyor... 1 günde 1 kişi maşallah sübhanallah... hızlı bitecek 44 kişi 44 gün...normalde kendi kendine okusan en az 7 gün filan sürerdiBende aynı sekilde dusunuyorum canım yetiştiremeyebilirim ben iki kişi olursa diğer çektiklerimde var bide mesaide basladı zorlanabilirim
İşleri olan varsa böyle okuruz ben genelde evde olduğuma ondan dedim . 1 günde 1 kişi de çok iyi tabikiböyle maşallah iyi gidiyor... 1 günde 1 kişi maşallah sübhanallah... hızlı bitecek 44 kişi 44 gün...normalde kendi kendine okusan en az 7 gün filan sürerdi
1 güne 1 kişi okunacak saat 21.00 da herkes bitirmiş olsun
sıradaki arkadaş da 2 rekat hacet namazı estağfurullah salâvat okumasını yapsın 21.30da okuması başlayacak. Bana bildirsin duasını yaptığını.
2şer giren 404 okur ağır gelir.
1 güne 1 kişi.
Cano esprili yaklaşayım dedimdiSakin olun kizlar bişey demedim önceki sayfalarda 2 günde 3 kişi vs gibi bir mesaj gördüm onun için dedim
Yok kız ne biliyim bir ara öyle bir mesaj gördümdüCano esprili yaklaşayım dedimdi
Bende evde vaktim boş diye okurm diye düşündüm destek oluruz 2 alanlara diye ama bazılarımız diğer gruplarda da var yoğun oluyor böyle devam edelim hepimizin duası kabul olur inşmutluluktan ağlayacaksınız o kadar diyorum
eğer hızlanırsak 1 günde 2 kişi ya da 2 günde 3 kişi okuyabiliriz; ikişer alanlara destek olunur
Sen bana yardım et o kadar zamann varsaSakin olun kizlar bişey demedim önceki sayfalarda 2 günde 3 kişi vs gibi bir mesaj gördüm onun için dedim
Ederim gülümSen bana yardım et o kadar zamann varsa
Dur senn bir daha nerde okuma varsa senide goturelimde görYok kız ne biliyim bir ara öyle bir mesaj gördümdü
Ben hep diyorum götürün beni gittiğiniz yereDur senn bir daha nerde okuma varsa senide goturelimde gör
O okumak istesin newo onu terkiplere boğarDur senn bir daha nerde okuma varsa senide goturelimde gör
Anam dünden hazırBen hep diyorum götürün beni gittiğiniz yere
İstiyorum çok istiyorum ruhum doyuyo böyle dua gruplarında vallaO okumak istesin newo onu terkiplere boğar
Anam dünden hazır
Gel özeleİstiyorum çok istiyorum ruhum doyuyo böyle dua gruplarında vallabide ortam samimiyse deme keyfimmeee
Tabi kii
Gel özele
Nana kimki zatenGel özele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?