- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.171
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Allah kabul etsin.1. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz 202
2. P Papatya016 202
3. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz 2) 202
4. Sohrab Sohrab 202
5. HALLEYS 202
6. _rose_ _rose_ 202: Allah kalbimdeki dileğimi hakkımda hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah amin
7. K Kirazxyz 202
8. @Aktif Lora 202
9. agustos72 agustos72 202
10. @Meral01 202
11. K Kipa2008 202
12. @begonvil1985 202
13. @kavs-i kuzah 202
14. M M_atruska 202
15. [IMG alt="flamel"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/269/269484.jpg?1618506218[/IMG] flamel 202
16. G Gunduzguzell1 202
17. K Kipa2008 2) 202
18. @Alrom77 202
19. @madamseker 202
20. [IMG alt="HejaR12"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/61/61606.jpg?1311079113[/IMG] HejaR12 202
21. D deliler9898 202
22. @Sezar35 202
Bu durumdan ben de rahatsız oldum, yukarıda da yazdım, kendı takıbımı kendım yaptım, eksik var, dun takıp yapan arkadasa da soyledım ama cevap vermedi, bugun de siteye gırmıs halbukı.. Yenı arkadsın niyeti paylasılmadı, ben ilk kez dua grubunda bulunmuyorum, tek tek takıp yapmak kontrol etmek gercekten zordur ama, bı durum varsa da acıklama yapmasını beklerdim arkadasın..ıste su su sebepten giremiyorum vs.tarzıBasta liste gunluk olcak denildi ama gunluk olmuyo surekli sarkıyo. Neden boyle oldu ki
Ben de bu konudan çok rahatsızım. Bir şey söylemek istemiyorum ama okuyamayacak olanlar neden katıldı. Yani böyle olmuyor.Basta liste gunluk olcak denildi ama gunluk olmuyo surekli sarkıyo. Neden boyle oldu ki
Bak mesela bu arkadas en son gruba cuma gunu bısey yazmıs Hıc okudum bildirimi yok.. 6 kısının sırası gectı halbukiBen de bu konudan çok rahatsızım. Bir şey söylemek istemiyorum ama okuyamayacak olanlar neden katıldı. Yani böyle olmuyor.
Sayı önemli değil mi. Her gün 2-3 kişinin eksik okunuyor.
Ya gerçekten ben görünce sinirim bozuluyor. Kaç tane dua grubuna katıldım, böyle bir şey görmedim.Bak mesela bu arkadas en son gruba cuma gunu bısey yazmıs Hıc okudum bildirimi yok.. 6 kısının surası gectı halbuki
Ben de salatı tefriciye grubuna katılmıstım daha once, gunluk okunuyordu, Hıc aksamadan devam etti, niyetleri once yollamıstık, sırası geleni dakıkası dakikasına paylasmıstı arkadas.. Ben dun mesaj da attım cevap yazmadı bana..Ya gerçekten ben görünce sinirim bozuluyor. Kaç tane dua grubuna katıldım, böyle bir şey görmedim.
Madem okumayacaksın, madem her gün girip okudum yazamayacaksın neden katılıyorsun.
Grubun takibini de güzel yapamıyorlar malesef
Böyle olmaz. Sürekli okuyamadım diyenler çıkıyor ve sırası geçmiş oluyor o kişinin.
Nerede kaldı günlük okuma?
Bu durumdan ben de rahatsız oldum, yukarıda da yazdım, kendı takıbımı kendım yaptım, eksik var, dun takıp yapan arkadasa da soyledım ama cevap vermedi, bugun de siteye gırmıs halbukı.. Yenı arkadsın niyeti paylasılmadı, ben ilk kez dua grubunda bulunmuyorum, tek tek takıp yapmak kontrol etmek gercekten zordur ama, bı durum varsa da acıklama yapmasını beklerdim arkadasın..ıste su su sebepten giremiyorum vs.tarzı
Bu kadar kisiyi takip etmek kolay degil zorlaniyorsan bu sorumlulugu almamak lazım.Ben de bu konudan çok rahatsızım. Bir şey söylemek istemiyorum ama okuyamayacak olanlar neden katıldı. Yani böyle olmuyor.
Sayı önemli değil mi. Her gün 2-3 kişinin eksik okunuyor.
EvetMerhaba arkadaslar, benım günüm pazardı.. Bildirimlere baktım..
Sohrab ıcın bildirim yapmayanlar
@Sezar35 (202 tane)
Var bir dilegimiz (404 tane)
Eger okumadıysanız cok fazla uzamadan kendım tamamlamak istiyorum.. Cevap verirseniz sevinirim..
K Kipa2008 canım sen 404 tane okudun deıl mı?
Kendine okutup çıkanların niyeti iyi olmadığı için bence dileklerinde kabul olmaz diye düşünüyorumBu kadar kisiyi takip etmek kolay degil zorlaniyorsan bu sorumlulugu almamak lazım.
Kendine okutup listeyi bırakıp giden her dua grubunda oluyo malesef. Yada okumak zor geliyo. Okuyamicaksan bu sorumlulugu almayacaksın bu kadar kisinin hakkina girmeyeceksin.
Su an listeden cıkasım var, bi yandanda o kadar kisiye okumusum niye cıkayım diyorum. Keske en bastan katılmasaydım boyle olacagi belli gibiydi
Kimler eksikse bence yardimlasarak tamamlayıp sonra diğer arkadaşın niyeti paylaşılsın herkes düzenli okusun derim kabul ederseniz destek isteyen olursa bir yada iki kişiye bugün destek olurum şu durumdaGeri kalanları kendim için ben okuyacağım.
5. Sırada ben vardım
Okudum bitti 6 daki arkadaşın niyetiniÇok teşekkür ederim.ben 36 tabe okuyabildim sadece. 5 arkadaşın niyetine
Herkes düzenli olarak kendisi okusa daha güzel olmaz mı?Kimler eksikse bence yardimlasarak tamamlayıp sonra diğer arkadaşın niyeti paylaşılsın herkes düzenli okusun derim kabul ederseniz destek isteyen olursa bir yada iki kişiye bugün destek olurum şu durumda
Evet düzensiz ilerliyor ama kimse sorumluluk almıyor demekki halbuki gece uyumadan en geç bir saatte biter ki ben iki kez okuyorum kendi adıma ve benimde çok yoğun işlerim oluyor hak yememek için geç uyuyorum gerekirse zor durumda kalınmaması içinHerkes düzenli olarak kendisi okusa daha güzel olmaz mı?
Tamam yardım edelim ama bu şekilde çok düzensiz ilerlemiyor mu?
Bak işte benim kızdığım noktada tam olarak bu.Evet düzensiz ilerliyor ama kimse sorumluluk almıyor demekki halbuki gece uyumadan en geç bir saatte biter ki ben iki kez okuyorum kendi adıma ve benimde çok yoğun işlerim oluyor hak yememek için geç uyuyorum gerekirse zor durumda kalınmaması için
Aylardır salavati Tefriciye duasını bekliyorum çünkü ikinci dileğim için bir günde tamamlanması gerekiyor yoksa ben tek başıma zaten bir haftada okuyup bitiriyorumEvet düzensiz ilerliyor ama kimse sorumluluk almıyor demekki halbuki gece uyumadan en geç bir saatte biter ki ben iki kez okuyorum kendi adıma ve benimde çok yoğun işlerim oluyor hak yememek için geç uyuyorum gerekirse zor durumda kalınmaması için
Zamanında okumayanlar hakka girmiş oluyor işte. Bende kendim tek başıma 1 haftada okuyabiliyorum ama bir müminin, başka bir mümine ettiği dua çok makbuldür. Sırf bu yüzden katıldım ama doğru düzgün okunmuyor malesefAylardır salavati Tefriciye duasını bekliyorum çünkü ikinci dileğim için bir günde tamamlanması gerekiyor yoksa ben tek başıma zaten bir haftada okuyup bitiriyorum
Kesinlikle haklısınızZamanında okumayanlar hakka girmiş oluyor işte. Bende kendim tek başıma 1 haftada okuyabiliyorum ama bir müminin, başka bir mümine ettiği dua çok makbuldür. Sırf bu yüzden katıldım ama doğru düzgün okunmuyor malesef