- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Estağfurullah ben 56 okudum onu da düşelimCanım okurum ben şimdi 116 daha okudum tamamlarım teşekkür ederim özür dilerim ben görmemişim demek ki gözümden kaçmıştır bundan sonra dikkatli bakarım inşallah
Teşekkür ederim yardımın içinEstağfurullah ben 56 okudum onu da düşelim
60'ı bitiririz hemencecik
Estağfurullah, ne demek ağzına yüreğine sağlıkTeşekkür ederim yardımın için
Papatya06 için okudum Rabbim kabul etsin inşallah.Estağfurullah, ne demek ağzına yüreğine sağlık
Ben okuyayım mı şimdi benim yerime de okumuşsunuz sanırım çok teşekkür ederimEstağfurullah ben 56 okudum onu da düşelim
60'ı bitiririz hemencecik
60 tane kaldıBen okuyayım mı şimdi benim yerime de okumuşsunuz sanırım çok teşekkür ederimYa da kaç tane kaldı benim için?
Çok sevinirim imkanınız varsa ama başka üyelerin de kaldıysa 60’ı bitiririm ben60 tane kaldıdestek istersen yardım ederiz 3. Kişi için de sayımız 193
30 okudum, 30 kaldıÇok sevinirim imkanınız varsa ama başka üyelerin de kaldıysa 60’ı bitiririm ben
Kalan 30 da tamam30 okudum, 30 kaldı
Allah kabul etsin inşallahKalan 30 da tamam
Canım sen 2 ye okumuştunCanım 2. Arkadaşımıza okudum Allah kabul etsin inşallahVar bir dilegimiz
3 deki arkadaşın niyetine okudum Allah dilediğini ve dualarımızı kabul etsinkişi başı 193 okuyacağız arkadaşlar sıra atlamışım sırası gelen +5 yani 198 okuyacak
Ben okumuştum dün akşam, hatta yazdım yukarıdaP Papatya016 için A Aysgltkn veHejaR12 kaldı. 3. Arkadaşın duası başladı en geç 22.00 de bitirmiş olun lütfen sayı 193