- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
cnm ne bileyim okumaya çalışıyorum işte İnşallah aramızdan birinin duası kabul olurda tez zamanda güzel haberleri alırızmaşallah canım ne kadar hızlı okuyosun sana yetişemiyoruz
Tamam cnm sıkma kendini bişey kalmadı zaten.yarına bitiririz inşallahARKADAŞLAR BENİM HİÇ ENERJİM YOK okuyamayacağım ama dönüşüm muhteşem olacak
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
AYşe arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat............................. 1.042
2.Sndz ..............................67
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................400
5.dely.................................150
6.masculin........................100
7.Yasemin5846..................178
8.Ecem8736………………….200
9.GULAY3535…….............25
10.debusi ........................100
11.Gulucukgs....................
12.keskin demir ..............................21
13.havva..........................3
KALAN =..........................2.158
kendini iyi hissedince devam edersin cnmARKADAŞLAR BENİM HİÇ ENERJİM YOK okuyamayacağım ama dönüşüm muhteşem olacak
Çok geçmiş olsun canım.. Allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah.. Allah acını unuttursun..kızlar listeye eklenmişim aama hakkınızı helal edin haberim bile yoktu unutmuşum.... kusura bakmayın. bebeğimi kaybettiğim içinde kanamam var. çarşamba biter inş . ozaman bende katılırım aranıza...
Sana da geçmiş olsun canım.. Çok çok okumuştun zaten.. Ben de çok okuyamıyorum. Herkes hakkını helal etsin.ARKADAŞLAR BENİM HİÇ ENERJİM YOK okuyamayacağım ama dönüşüm muhteşem olacak
NASIL KULLNCAZ PEKİ...kızlar annem arı sütü ve polen duymus birindende cocuk isteyene cok faydalıymıs olma ihtimalini artırıyormus internetten de arastırdım baya ii şeyler yazıyordu birde bunu deneyecem bakalım tedavi görürkende kullanılabiliyormus
1 ay sabah ac karnına bir tatlı kaşığı akşam yemeginden biraz önce bir kaşıkmıs bu siteden bir topicte okudum az önce 39 yasındaki bir bile kullanmıs yumurta sayısı artmısNASIL KULLNCAZ PEKİ...
BENİM YUMURTLAMAMDA SIKINTI YOKTA ..2 AY DOLMADAN ÖLÜYOLARRRR1 ay sabah ac karnına bir tatlı kaşığı akşam yemeginden biraz önce bir kaşıkmıs bu siteden bir topicte okudum az önce 39 yasındaki bir bile kullanmıs yumurta sayısı artmıs
Hamile bir kadının eşi,karnında şahadet parmağı ile bir daireçizerek 20 defa “YÂ MÜBDİ” yazsa ve okusa çocuğu düşümekten korunur ve kurtulur. böyle bişey buldum cnm internetten her kulun ayrı derdi vr Rabbim şifa versn inş cnmBENİM YUMURTLAMAMDA SIKINTI YOKTA ..2 AY DOLMADAN ÖLÜYOLARRRR
Allah yardımcın olsun, şifanı versin canım..BENİM YUMURTLAMAMDA SIKINTI YOKTA ..2 AY DOLMADAN ÖLÜYOLARRRR
bende duymuştum iyi geldiğini arısütünün canım BENDEN 100 TAne daha1 ay sabah ac karnına bir tatlı kaşığı akşam yemeginden biraz önce bir kaşıkmıs bu siteden bir topicte okudum az önce 39 yasındaki bir bile kullanmıs yumurta sayısı artmıs
evet erkekte sperm kalitesini artırıyormus kadında yumurta kalitesini deneyecem bakalım internetten siperiş edecem ama hangi marka iyi onu bilemedimbende duymuştum iyi geldiğini arısütünün canım BENDEN 100 TAne daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?