Tuvalet Eğitimi 44 aylık oğluma bir türlü kakasını yaptıramıyorum noluuur yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

yorgunsilahsor

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
1
0
16
Trabzon
Merhabalar 44 aylık ve 12 aylık iki oğlum var. Büyük oğlum 2 yaşında anneannesine çiş çiş diye diye tuvalete gitti ve çişini söylemeye başladı. 2 ay kadar uğraştıktan sonra kakasını yapmadığını gördük ve tekrardan beze geri döndük. Zorlamak istemedim ama hata mı yaptım bilmiyorum. Sonra da kardeş gelecek diye özellikle uğraşmadım geri dönüş olmasın diye. Şimdi 1 aydır kreşinde yardımıyla bezi attık çişte sorun yok ama ilk kakasını geçen hafta 2 saat uğraşmam sonunda yaptı ve 1 haftadır bezi olmadığı halde altına bir güzel yapıyor.Sonra da anne lazımlıkta gelmiyor diyor. Nolur bana yardım edin temzilemek bişey değil alışamadı diye çok üzülüyorum.

merhabalar 44 aylık ve 12 aylık iki oğlum var. Büyük oğlum 2 yaşında anneannesine çiş çiş diye diye tuvalete gitti ve çişini söylemeye başladı. 2 ay kadar uğraştıktan sonra kakasını yapmadığını gördük ve tekrardan beze geri döndük. Zorlamak istemedim ama hata mı yaptım bilmiyorum. Sonra da kardeş gelecek diye özellikle uğraşmadım geri dönüş olmasın diye. şimdi 1 aydır kreşinde yardımıyla bezi attık çişte sorun yok ama ilk kakasını geçen hafta 2 saat uğraşmam sonunda yaptı ve 1 haftadır bezi olmadığı halde altına bir güzel yapıyor.sonra da anne lazımlıkta gelmiyor diyor. Nolur bana yardım edin temzilemek bişey değil alışamadı diye çok üzülüyorum.

zor şekerim bu durum.aynı şeyi yaşıyorum kafayı yemek üzereyim.ilk zamanlar üzerine gitmedim fakat olacak gibi değil tam şiddetli geldiğini gördüğüm an tuvalete tutuyorum yapıyor kakasını sonrada bak bitti çok kolay diyor ertesi gün yine aynı.

Back