- 6 Ağustos 2018
- 1.365
- 504
- 123
- 43
- Konu Sahibi nesrinerturk
-
Her yaşta takılabiliyormerhaba kızlar. ben 78liyim gencim hala ama sonuçta orta yaş sayılırım. dişlerimde özellikle alt dişlerimde bir tane önde dışa çıkıklık var, yani biraz sıkışık. bunla ilgili diş teli takmak için yaşım biraz geç mi sizce?
bu biraz kötü hissettirdi. aslında şimdilik sağlam üç tane kanal tedavili dolgum var onlar dışında dişlerimde sorun yok. ama işte sıkışık biraz.Bekleseniz birkac seneye dökülecek zatten onun yerine zirkonyum düşünülebilir
ben bir de açıkçası sosyal ortamda nasıl olur yani insanların bu yaşta teli var gibi şeyler söylemesinden de çekiniyorum. gernçken ya da çocukken tamam da ben hiç görmedim benim yaşlarımda diş teli olan. siz de var mı tel ve yaşınızı öğrenebilir miyimHer yaşta takılabiliyor
Ben teknikerim sürekli yaptığımız bir şey ilk hafta sizin ağzınızın alışması olur sonrasında öyle çalışan insanların bile yaptırıp iyi ki yaptırdım dediği bir şey. Hiç rahatsız edici değil diyorlar.ben bir de açıkçası sosyal ortamda nasıl olur yani insanların bu yaşta teli var gibi şeyler söylemesinden de çekiniyorum. gernçken ya da çocukken tamam da ben hiç görmedim benim yaşlarımda diş teli olan. siz de var mı tel ve yaşınızı öğrenebilir miyim
Bir de ana dişiniz ne kadar sizinle kalırsa o kadar iyi yapılabilecek son tedaviye kadar yaptırın her şeyi.bu biraz kötü hissettirdi. aslında şimdilik sağlam üç tane kanal tedavili dolgum var onlar dışında dişlerimde sorun yok. ama işte sıkışık biraz.
çok teşekkür ederim. ne kadar takılı kalır sizzce bunun ortalama bir süresi var mıBen teknikerim sürekli yaptığımız bir şey ilk hafta sizin ağzınızın alışması olur sonrasında öyle çalışan insanların bile yaptırıp iyi ki yaptırdım dediği bir şey. Hiç rahatsız edici değil diyorlar.
Diş yapınıza göre ona hekim karar verir ben buradan bir şey diyemem bi baktırıp hem fiyat alın hemde ne kadar duracağını öğrenin bence.çok teşekkür ederim. ne kadar takılı kalır sizzce bunun ortalama bir süresi var mı
tamam teşekkür ederim çok. bir gitmem gerek gerçektenDiş yapınıza göre ona hekim karar verir ben buradan bir şey diyemem bi baktırıp hem fiyat alın hemde ne kadar duracağını öğrenin bence.
Vardı 30 yaşında taktırdım zaten maske takıyoruz belli olmaz kiben bir de açıkçası sosyal ortamda nasıl olur yani insanların bu yaşta teli var gibi şeyler söylemesinden de çekiniyorum. gernçken ya da çocukken tamam da ben hiç görmedim benim yaşlarımda diş teli olan. siz de var mı tel ve yaşınızı öğrenebilir miyim
Cidden dökülüyor mu ya yoksa şaka mı yaptiniz?Bekleseniz birkac seneye dökülecek zatten onun yerine zirkonyum düşünülebilir
çok teşekkür ederim msjınız için. aslında bir yandan taktırmak istiyorum bir yandan da onun uğraşı, insanların bakışı biraz tedirgin etmiyor değil. sonuçtan memnun olurum ama sonuca ulaşana kadarki süreçten memnun kalmayabilirim :)Yaşınızdan bağımsız tel taktırabilirsiniz. Ne kadar süre takılı kalacağı ise dişlerinizin durumuna göre değişiklik gösterir. Mesela benim iki yıl takılı kalmıştı. Mühim olan sizi mutlu edip etmemesi. Geçmiş olsun şimdiden.
30 olsam yine iyiydi :). maskeyi de çoğunlukla çıkarıyoruz ya ondan biraz tedirginim.Vardı 30 yaşında taktırdım zaten maske takıyoruz belli olmaz ki
çok güzel yazmışsınız teşekkürler. evet aslında doğru söylüyorsunuz. konuyu açtığımdan beri hala gitmedim. ama cidden bir gitmek istiyorumbence burada mühim olan şeyin yaşınız olduğunu değil, bunun bir tedavi olduğunu kendinize anımsatmaktır. mutlu olacağınız için yaptıracağınız bir işlem, belki özgüveninizi bile iyileştirecek bir işlem. aklınızda kalıp yıllar sonra ''keşke 43 yaşımda yaptırsaymışım'' demek yerine bir hekimle görüşüp konuyla ilgili yönlendirme almanızı tavsiye ederim. geçmişler olsun.
ilkkez duydum bir araştırayım çok teşekkürler. aslında yurtdışı bağlantımızda var eşimin ailesi yurtdışında. bir soruşturayım bunu teşekkürler bilgi içinbende 34 yaşındayım maddiyatı toplayıp yaptırana kadar 35 olurum sanırım eğer durumunuz iyiyse ve metal şeyler ağzımda durmasın diyorsanız invasiling denen şeffaf plaka şeklinde olanlar var onları da bir araştırın biraz pahalı yurtdışında yapıyolar kalıpları ama bence yaşınızı hiç takmayın 43 daha genç bi yaş
inşallah şakadırr :)))Cidden dökülüyor mu ya yoksa şaka mı yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?