Meraha arkadaslar oglum 43 aylik gekisimi nasl fikir almak istiyorm oncelikle doktora goturdum butun herseyine bakildi beyinin bisey yok kuaginda iltihap ciktionada ilac kullandik insaallah gecmistir ama gelisimi geriden geliyor gibime geliyor evet her cocuk farkli kiyaslamak istemiyorum ama bu surec beni cok yipratti ve elimden bisey gelmiyor. Renkleri bilmiyor konusma kelime duzeyinde bazen anne al anne ver baba gel gibi cumleler kuruyor ama nadir genellikle kendini isaretle anlatiyor hicbir seyi pgrenme.hevesi yok bide saciyla oynayip dilini emiyor surekli bu tik gibi bisey oldu ve geciremedik bu huyunu bi ahsap yabozu var onu yapiyor ama eslestirme falan yapmiyor saymada 1 2 4 6 7 10 diye sayiuor anne baba lamba aziz gel git ver koy ac otur bitti gitti kapi bu sekilde s harfini cikaramiyor salla derken ılla diyor diyor mesela sunu yaptin mi buni yaptin mi derken evet hayir demiyor kafa sallamihor evt hayir anlaminda diye aslinda bunlar beni telaslandiyor ve tuvalet egitimini aldi cisini hemen ogrendi ama kakasini ogrenmek biraz zor oldu ve birazda dovdum cunku hic laf anlamiyordu ve ne dersem tersini yapiyordu ne yapicam bilmiyorum akil verin lutfen boyle olupta gelisimini yakalayan var mi kime soylesem bisey yok diyor ama yerimizde saymak beni mahvediyor