42.haftada dogum yapan varmi?

rosa85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
661
849
208
merhaba kizlar benim sata göre 40.haftam 16martta doluyordu,doktorum bazen gecikebilecegini 10 gün normal olarak beklememiz gerektigini söyledi bu gün tam 41+2.haftadayim doktorum hastaneye gönderiyor yarin sabah yaticam aranizda hic böyle olan varmi acaba cok stres yaptim birde her gün gelen telefonlar beni iyice bunaltti cevremdekiler beni merak ediyorlar bu cok güzel bir sey ama bende psikolojik baski olustu artik telefonlara bile cikmak istemiyorum!!!!!!:1no2:

sakin ol canım...çoğu kişi 10 15 gün gecikmeli yapabiliyor...bu anormal bi durum değil..canını sıkma

canim benim uc yasindaki oglumu 42 haftada dogum yaptim.sancilarim gelmeyince artik suni sanciyla dunyaya geldi.korkacak bisey yiok icini rahat tut merak edilecek bisey olsaydi bi sekilde dogurttururlardi seni.bak subatta 11 de kizimi sezeryanla dunyaya getirdim.iceride suyu bitmek uzereydi suni sanciyla dokuz saat sonucunda kalbi gitmeye baslayinca sezeryan oldum.bisey olsadi bi sekilde mudahale ederlerdi bu arada hayirli kolay dogumlar kucuyunu kucagina alir bol bol koklarsin canim insallah

tesekkür ederim hepinize birde normalde doktorlar son adet tarihinden hesapliyorlar ve normal bir adet sürese28 gün kabul ediyorlar benim adatleim düzensizdi ve en son iki adet arasi 35 gündü bu yüzden bir yanlis hesaplllllllama olabilirmi acaba?diyorum kendi kendime

sakin ol canım...çoğu kişi 10 15 gün gecikmeli yapabiliyor...bu anormal bi durum değil..canını sıkma

hiç korkma herkesin duası seninle.Allah yardımcın olsun...

dedigin gibide olabilirler canim.bak yannis hesaplama olmasida mumkun .bizim eslerimizle ne zaman beraber oldugumuzu nerden bilebileceklerki guzelim.

Bende şu an aynı durumdayım ve acayip stres altındayım 41 hafta 2 gün oldu hala hiç sancı yok.doktorum çarşamba son artık dedi.sanırım suni sancı verecek çünkü ben hiç doğuracak gibi değilim.çok korkuyorum.bir de suni sancı demek yüzde otuz sezeryan demek hazırlıklı ol dedi sezeryanı hiç istemiyorum.benim durumumu yaşamış arkadaşlar neler oldu anlatır mısınız ? Fenalardayım..

arkadasım bol yürüyüş yap. Bol su iç. Insallah normal atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…