• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 42 beden ve ustu gelınlerımızın gelınlık modellerı

kendi istediğim gelinlik modelini ekleyip fikirlerinizi almak istiyordum ama mesaj sayım yeterli olmadıgından resim ekliyemedim.

ThirtyFouR gelinliğinin özellikle kol kısmına bayıldım.kendi gelinliğimin kol kısmını o şekilde yapma fikri oluştu.ileriki dönemlerde istediğim gelinliği ekleyip fikirlerinizi alacagım inşallah

kendi istediğim gelinlik modelini ekleyip fikirlerinizi almak istiyordum ama mesaj sayım yeterli olmadıgından resim ekliyemedim.

ThirtyFouR gelinliğinin özellikle kol kısmına bayıldım.kendi gelinliğimin kol kısmını o şekilde yapma fikri oluştu.ileriki dönemlerde istediğim gelinliği ekleyip fikirlerinizi alacagım inşallah

sen ıstersen bana maıl at cnm ben eklıyım fotografı özelden atıyorum maıl adresımı

begenmene sevindim canim :kedi: kol detayi tamamen benim fikrim ve istegimdi
gelinlikcim saolsun her detayi istedigim gibi yapti.
boncuklarindan, kumasina kadar hepsini sece sece yaptirdim

bu arada gelinligimin arkasi bagcikli, gelinlikcim biraz kilolu kizlara kesinlikle fermuar önermiyorum, bagcikli olunca istedigim sekil verebiliyoruz üst kisma dedi...

günaydın kızlar

merwecik istediğim gelinliğin resmini meiline attım.ama o gelinliğin kol kısmı daha öncede dediğim gibi ThirtyFouRuun kol kısmı gibi olabilir.yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

merwecik istediğim gelinliğin resmini meiline attım.ama o gelinliğin kol kısmı daha öncede dediğim gibi thirtyfouruun kol kısmı gibi olabilir.yorumlarınızı bekliyorum opuyorumnanaktan

geldı cnm maılın eklıcem bıraz sonra bu arada benım gelınlıkte bagcıklıydı fermuar özurluyum zaten hele bır de gelınlıkte fermuarı hıc dusunemedım kılo alıp ver hareket et bı patlasa rezıl olcam:)

cnm ama bu modelde dıger kol modelını ıstıyorsan gelınlıgın bır bölumunde gupur yada dantel olmalı bence kolun alakasız kalmaması ıcın ve bunda o kolu gelınlıgın bır kısmındada dantelı kullanırsan daha gösterıslı bırsey cıkabılır ortaya

günaydın hepinize mutlu bir gün diliyorum.
akşam ablamla iyice inceledik.modeli oda beğendi ama seninde dediğin gibi merve bir yerine daha dantel koymaya karar verdik çünkü o kol daha gösterişli duruyor.
daha siparişi verilmese bile kafamda modeli çözmüş olmak beni biraz olsun rahatlattı.bu günlerde çok gerginim çünkü.istemeyerek çevremdeki herkezi kırıyorum :((

Back