Gelinlik Modelleri 42 beden ve ustu gelınlerımızın gelınlık modellerı

merwecik_20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
2.826
17
118
37
İstanbul
ARKADASLAR FORUMDA HERSEYI PAYLAŞIP BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLUYORUZ.STANDART BEDENIN USTUNDEKI ARKADASLARIMIZ ICIN BU TOPICI ACIYORUM.42 BEDEN VE USTUNDE GELIN OLAN ARKADASLAR GELINLIKLI FOTOGRAFLARINI PAYLASIRLARSA YENI ARAYISLARA YARDIMCI OLABILIRLER DIYE DUSUNUYORUM.VE PERDEYI BEN ACIYORUM

BURDA 44 BEDENDIM SIRTINI ÖZELLIKLE BAGCIKLI ISTEDIM FERMUARI KESIN PATLATRDIM CUNKU.ARASINI ISTERSENIZ KAPATTIRABILIRSINIZ AMA BEN BÖYLE ISTEDIM DUVAK ZATEN KAPATIYORDU

yalnız benim anlamadığım üstteki 2 fotoğrafta sizin ve eşinizin yüzü zaten görünüyorken, diğer fotoğraflarda neden kapatma ihtiyacı duydunuz..

yalnız benim anlamadığım üstteki 2 fotoğrafta sizin ve eşinizin yüzü zaten görünüyorken, diğer fotoğraflarda neden kapatma ihtiyacı duydunuz..

cunku dıger ıkı fotodakı gelın ben degılım dugunumde 1 tane gelınlık gıydım.diğerleri arkdslarım oldugundan kapalı

mervecmm
topiğin hayırlı olsnn
seni topiğimize bekleriz tatlmm

ayrıca çook güzel bi gelin olmuşsunn

cnm bnm o topice baktım bugun ama ayrıntısına ınemedım konuya nerden nasıl gırecegımı bılemedım daha musaıt bı zamanda ıyı bı gırıs yapıcam senın topıce:)

ayrıca tesekkur ederımm

çok güzel bir konu tatlım
eve gideyim ben de ekleyeyim...

caspersy falan hepimiz artık bu topicteyiz haberin olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...n-bayanlar-hadi-buyrun-1675.html#post14239200

adacım topıce gözattım bugun ama nerden nasıl gırecegımı bılemedım :)

bu topıcı de 46 beden gelınlık arayan bı arkadasa yorum yazarken forumun böyle bı baslıga ıhtıyacı oldugunu dusundum:)sende ekle ve bıldıgın baska arkadasların varsa onlarında eklemesını saglarsan topıc super olurr

canım,konun harika. bir kaç tane bende var ama netten. benim değil yani. koyabilirim istersen

canım ben de eklicem gelinliğimi evlnediğimde 46 bedendim
44 bedenim şu an biliyorum ne kadar zor aradığın modeli bulalamak bulduğunu kendine yakıştıramamak
ama bizlerde çok güzel gelinler olabiliyoruz

amonra gelinliğin gerçekten çok güzelmiş. asil sade ve çok şık. çok beğendim. canım.

amonra gelinliğin gerçekten çok güzelmiş. asil sade ve çok şık. çok beğendim. canım.

teşekkür ederim oki..
gelinlik konusunda uzmanlaşmış birinin bunu demesi çok güzel
sen kolay beğenmezsin bilirim.
yarın stüdyo resimlerini koymaya çalışıcam
ord daha net hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…