1. K kalemero
2. M mavibilgisayar
3.dnzderya
4.betul8516
5.braindamage
6. G guzbahar
7.eilenn
8.gulbera
9. @whitepearll
10.elfce92
kızlar ilk okuma perşembe gecesi olacaktır bana herkes çarşambaya kadar adını ve duasını yazsın toplu dua yapılacaktır
yok canım perşembe gecesi ilk okuma yapılacak okuma bir sonraki perşembe gecesi son bulacakperşembe günü mü okuma yapacağız peki yoksa perşembe gününe kadar mı okuyacağız
peki son bir şey. haber verebilecek misiniz etiketleyip. gözden kaçma gibi bir ihtimal olmasınyok canım perşembe gecesi ilk okuma yapılacak okuma bir sonraki perşembe gecesi son bulacak
19 kasım perşembe gecesi başlayacak 26 kasım perşembe gecesi son bulacak inşallah
tabi canım çarşamba akşamı liste yapacağım tüm arkadaşların tek tek sayılarını yazacağım kişi başı 41 okunmayacak o sayıyı herkese pay edeceğim şu an sadece listede kimlerin olduğu belli oldu gerisi sonra rahat ol takibe al konuyu kafi bildirimler gelir sanapeki son bir şey. haber verebilecek misiniz etiketleyip. gözden kaçma gibi bir ihtimal olmasın
teşekkkür ederim. Rabbim razı olsun hepinizden İnşallahtabi canım çarşamba akşamı liste yapacağım tüm arkadaşların tek tek sayılarını yazacağım kişi başı 41 okunmayacak o sayıyı herkese pay edeceğim şu an sadece listede kimlerin olduğu belli oldu gerisi sonra rahat ol takibe al konuyu kafi bildirimler gelir sana
Eve yeni geldim canım, yazacağım inşallah bugünM mavibilgisayarbraindamage @whitepearll kızlar yarın akşam listeyi yaprım inşallah bana niyetinizi yazar mısınız sizler göndermediniz henüz.
Evet canm yarın akşam namazından sonraNapiyoruz şimdi yarın baslaniyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?