- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.762
- 598
- Konu Sahibi basbelasiyim
1 aldım 38 kaldı,belli bir tarihe kadar mı okunacak,yani bugün yarın mı canım,yoksa vakit varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 aldım 38 kaldı,belli bir tarihe kadar mı okunacak,yani bugün yarın mı canım,yoksa vakit varmı
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim 1 tane aldim kac kaldi ama bilmiyorumMerhaba kizlar
Ben hep sizlerden aldigim dualarla herseye basladim bana cok iyi geldiniz Allahim bana sizin dua etmenizi nasip etti sukur ve bu tup bebek surecinde sukurler olsun hersey bekledigimden iyi gitti artik sona geldik Aralik basinda transferim olacak kasim ortasi gibi istanbula gidecegim sizlerden meryem suresini okumanizi isyiyorum benden dualaribizi eksik etmeyin bunu bitirip salati tefriciye ye gececegim :) Allah hepinizden razi olsun
biri sayı tutsun,ben 1 aldım1 aldım 38 kaldı,belli bir tarihe kadar mı okunacak,yani bugün yarın mı canım,yoksa vakit varmı
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim 1 tane aldim kac kaldi ama bilmiyorumMerhaba kizlar
Ben hep sizlerden aldigim dualarla herseye basladim bana cok iyi geldiniz Allahim bana sizin dua etmenizi nasip etti sukur ve bu tup bebek surecinde sukurler olsun hersey bekledigimden iyi gitti artik sona geldik Aralik basinda transferim olacak kasim ortasi gibi istanbula gidecegim sizlerden meryem suresini okumanizi isyiyorum benden dualaribizi eksik etmeyin bunu bitirip salati tefriciye ye gececegim :) Allah hepinizden razi olsun
Ozaman alirmisin balim simdi karismasinBen bir alırım ama acil değilse önümüzdeki hafta çarşambadan sonra anca okuyabilirim kardeşim askere gidecek salı gecesi o güne kadar doluyum ev işini bile bıraktım bulaşıklar duruyor ben disarlarda
Oyy benim dua okumak icin ugrasan yuregi guzel arkadasim sen 1 oku ben seni salati tefriceye alacagim olurmu her kesten 1 alalim diyorumNiçin herkes 1 okuyabilir ben 5 tane okumak istiyorum :/ niyetine bağlı 41 ayrı kişiye mı okutucam dedi 41 Meryem suresi mı okutucam dedi basbelasiyim
Hem tamam o zaman 1 aliyim hesabı tekrar yap Tefriciye de okurum insallahOyy benim dua okumak icin ugrasan yuregi guzel arkadasim sen 1 oku ben seni salati tefriceye alacagim olurmu her kesten 1 alalim diyorum
Aldım kaçta kalmistinizOzaman alirmisin balim simdi karismasin