- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Çokkk isterdim hemde çooookK Koala_anne okur musun ? :)
Allah bağışlasın :) ben sizi daha önce farketmemisim hiç, profil resminizden dolayı sıcaklık hissettim :)))Çokkk isterdim hemde çooook(( doğum yaptım 40 çıkmadı daha keşke okuyabilseydim yaa zaten ibadetimi özledim...
Allah razı olsun kardeşim inşAllah :) brn hep buralardayım aslında, çok teşekkür ederim ❤ :))Allah bağışlasın :) ben sizi daha önce farketmemisim hiç, profil resminizden dolayı sıcaklık hissettim :)))
Amin ecmain :) Görüşelim inşallah ❤Allah razı olsun kardeşim inşAllah :) brn hep buralardayım aslında, çok teşekkür ederim ❤ :))
Tatlım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize sen ve minik basbelasi ❤Ben suara cok kotu gribin kafami kaldirabildigimde yazar destek olurum insallah Rabbim evlat isteyen herkese hayirli salik saglikli evlatlar versin insallah amin
Görüşelim inşAllah ❤Amin ecmain :) Görüşelim inşallah ❤
Saol canim artik Allaha emanet o korur insallah ben grip oldum malesef :)sende kendine cok dikkat et muhtarim♡♡♡♡Tatlım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize sen ve minik basbelasi ❤
Amenna O emanetleri en güzel muhafaza edendir c.c ❤Saol canim artik Allaha emanet o korur insallah ben grip oldum malesef :)sende kendine cok dikkat et muhtarim♡♡♡♡
Valla salgin var sanirsam herkes hasta kar yagdi ama oda temizlemedi pisligiAmenna O emanetleri en güzel muhafaza edendir c.c ❤
Ben de çalışıyorum inşallah hasta olmam dikkat ediyorum ama
Bize daha bugün atistirdi kar yeni gördük :))Valla salgin var sanirsam herkes hasta kar yagdi ama oda temizlemedi pisligiuzak olsun cnaim
Evetsadece bebek için mi okunuyor
Anladım Teşekkürler canımEvet
Genel olarak okumak istersen aktif bir topiğe yönlendirebilirim
Birşey değil akşam yazıcamAnladım Teşekkürler canım
Her hafta bir kişiye 41 tane ne kadar çok olursak çabuk biterBende elimden geldiğince hanımlar . Ama liste kaç kişi olacak kişi başı kaç tane düşer .
BeN bebek istemiyorum bu listeye katılamayacam dualarınız kabul olsun şimdiden ❤Birşey değil akşam yazıcam
Tamam amin ben bu akşam link atıcam sizeBeN bebek istemiyorum bu listeye katılamayacam dualarınız kabul olsun şimdiden ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?