• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

41 Kiloyum Hamile Kalabilir miyim?

Çok sağolun arkadaşlar gerçekten dedikleriniz ile moralim yerine geldi. Etrafımdaki herkez özellikle kayınvalidem ve annem "sen hamile kalırsan bu halde o çocuk seni yer bitirir. muhtemelen sakat kalırsın. ya belin incilir yada kalça çıkıklığı olur. o çocukta 2 kilodan yukarı doğmaz" diyorlar. Gerçekten psikolojim bozuldu. Çok sağolun gerçekten.

O zaman şimdi ayrı bir sorunumuz var :)
Adet döneminden yeni çıktım şuanda, eşimle 2 günde bir deneme yapıyoruz. Sanırım bu günler en iyi günler gebelik için. Geçen 2 ay boyunca kalamadım hamile. Ve dediğim gibi geçen 2 ay boyunca olduğum adetler hem 3-4 gün geç oldu. Hem normalinden az kanamam oldu. Hem zerre kadara ne ağrım oldu nede adet belirtim. Bundan dolayı hep umutlandık ama, testler hep hayır dedi bize :(

Yorumlarınızı bekliyorum can arkadaşlarım :)
canım kafana takma zayıfsın diye şöyle olur böyle olur onlar hikaye ayrıca bebek 2 kiloyu geçemez sözüne gülseim geldi genelde çok kilolu olan kişilerin bebekleri düşük doğum ağrılıklı olur zayıf insanların bebekleride aksine iyi kiloada olur bebeğin sağlığı ile ilgili endişen olmasın ama bence herkes hamile kalmadan önce doktora gidip muayene olmalı kan değerlerine bakılmalı hatta bazı hastalıklarla ilgili testler yapılıyor onlar yapılmalı (toxoplasma vs. gibi ) birde hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren folik asit kullanmalısın bu bebğin gelişimi için çok önemli bence bir doktora gidip ön muayene ol. kilonla ilgili de kafanda soru işareti olamsın hiç bir problem olmaz Allah ın izni ile ayrıca zayıf kalman gebeliğe engel değil. en büyük engel stres bunu çok kafana takmadan istemelisin. hakkında hayırlısı olsun

Back