- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Amin ins cnm amin..Anladım canım yarın gece Şaban aynin inşallah 1i.. Allah kabul etsin canım manevi güzel zamanlar inşallah istifade edebiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ins cnm amin..Anladım canım yarın gece Şaban aynin inşallah 1i.. Allah kabul etsin canım manevi güzel zamanlar inşallah istifade edebiliriz.
Allah razi olsun haber verdigin icin canimReceb ayının başi ortası son günü gusül almak şifalı ve faydalıdır inşallah. Tövbe niyetine alın yarın son gün..
Sıra Life light (elif) okuyabilirsin ona inşallah.Günaydın
Sıradaki birinize okumak isterim kızlar bi deyin bana olur mu?
Allah kabul etsin tamam inşallah1 tane düş benden o zaman
H M canim ben hepsini okudum dun kusura bakma yazmayi unutmusumMagnifiaque nabtin dün donmedin canm okumadiysan okuyalım
Dofecem seni sopayla duamı olur diyecekler ama ondan değilH M canim ben hepsini okudum dun kusura bakma yazmayi unutmusum
Alzaymir olmaktan korkuyorum kafama vurma amatam haber vermek icin giriyorum sonra bir konu gorup yazmayi unutuyorumDofecem seni sopayla duamı olur diyecekler ama ondan değil
Allah razı olsun canım hepimizin duaları kabul olsun inşallahLife light arkadaşım okudum niyetine inşallah Rabbim sana hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin inşallah
Okundu canim Allah kabul etsin elif arkadasimizin gonlunden gecenleri hayirlisiyla nasip eylesin insallah29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 2
2. H M 3
3. SoLeiL12 2
4. Life light 2
5. @Merayyy 2
6. burcusami 2
7. Hhhifa 1
8. pawlover 2
9. Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 2
13. M Maviayyy 2
14. @iremblncglyn
15. S sheetan 3
16. mutlulukbenihicbirakma 1
17. aysenurt3991 1
18. S sedna03 1
Okuma Süremiz 1 gündür. Ertesi geceye kadar bildirelim okumalarimizi lütfen.
Sıradaki kişi Life light
Duasi :
İsmim Elif
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı , uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Yeniden başladığımız tedavinin sıkınıtısız ilerlemesini nasip et sonunu hayırlara çıkar her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım.
29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 2
2. H M 3
3. SoLeiL12 2
4. Life light 2
5. @Merayyy 2
6. burcusami 2
7. Hhhifa 1
8. pawlover 2
9. Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 2
13. M Maviayyy 2
14. @iremblncglyn
15. S sheetan 3
17. aysenurt3991 1
18. S sedna03 1
Sıradaki kişi Life light
Duasi :
İsmim Elif
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı , uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım. Yeniden başladığımız tedavinin sıkınıtısız ilerlemesini nasip et sonunu hayırlara çıkar her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım.
Ne güzel dua etmişsin yüreğine sağlık. 1 Fetih okudum.İsmim Elif
Canım ben okudum Allah kabul etsin29 Fetih Suresi Okuyoruz.. ( kendi başınıza zamana yayarak 33 e tamamlayabilirsiniz )
1. Magnifiaque 2
2. H M 3
3. SoLeiL12 2
4. Life light 2
5. @Merayyy 2
6. burcusami 2
7. Hhhifa 1
8. pawlover 2
9. Aselhannn 1
10. S Seferye hatun 1
11. @Renkli Fiyonk 1
12. R rana20 2
13. M Maviayyy 2
14. @iremblncglyn
15. S sheetan 3
17. aysenurt3991 1
18. S sedna03 1
Sıradaki kişi Life light
Duasi :
İsmim Elif