1 tane daha okudum
Şuan işteyim eve geçince bende okurum sizin için. Çok sevdiğim ve mümkün olduğunca her akşam yatsı namazından sonra okuduğum bir duadır kenzül-ü arş..Anlamı öyle derin öyle güzeldir ki azrail (as) bile hislerim değişmeye başladı bu duaylaRabbim tez zamanda güzel, hayırlı bir iş ve hayırlı insanlarla karşılatırsın güzel kardeşim. Bahtın bundan sonra açık olsun hak yolundan ayrılma inşallah.
canım bu dua sonuçta ayet değil okuyabilirsin bende senin için şimdi okurum bi tane allah razı olsun...allah hayır kapılarını hiç kapatmasın sana....
ayyyyyyy allah razi olsun sizin icin 10 defa okurum hemen
bende anne olmak istiyorum 3 yildir ama nasip olmadi sizde bana dua edin bol bol belki sizin duaniz kabul olunur sonucta bilinmez kimin duasi kabul olunacagii....
1 Tane okudum canım...
Allah gönlünün muradını versin tez zamanda inşallah.Amin...
çok çok teşekkür ederim kardeşim bende senin için okudum bi tane rabbim gönlündekini eline versin kardeşim...
canım benim allah bin kere razı olsun söz bak yarın sohbete gidiyorum yarın arkadaşlarıma söylerim hepsi senin için dua etsin bende bol bol dua ederim rabbim en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin bol bol hayırlı evlat versin sana....
çok teşekkr ederim kardeşim evet her okuduğumda anlamını gözlerim doluyor bu duanın...rabbim sesini duysun hayırlı kapı açsın bana allah razı olsun....seninde evladını sana bağışlasın hayırlı evlat nasip etsin.....
Bir tane daha okudum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?