400 cc _ 3. Gün ve ödemler

Burcu-Mila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
34
12
34
Kızlar slm 3. Gün bugun.
dual plan high profil mentor marka 400 cc konuldu.
Ama gel gör ki ağzıma kadar girecek utanmasalar, oraya nasıl sığdılar bilmiyorum. İlk gecem hastanede hiç bir problem yoktu ama evde ki ilk gecem sabah olmak bilmedi. Kollar 90 derece max. Kalkıyor baskı çok ve sol meme resmen kendini aştı artık sanki iki protez üst üst koymuşlar o kadar ki ödemli.. sertlik konusunu açmayacagım bile.. kremler ağrı kesiciler sanki anlık işe yarıyor. Bazen bu medical sutyeni 4-5 saniyelik açıyorum rahatlamak için. İyi mi kötü mü bilmiyorm?
Keşke komple ağrısa morarsa ama şu baskı beni öldürecek. Çünkü akciğer amelyt. Olmuştum 2 sene önce nefes alamıyorum artık. Acının doruğundayım sanki. Muhtemel ihtimal ne zaman rahatlarım az da olsa kızlar ?
Tesekkür ederim

İlk 4 gün dediğiniz gibi oluyor. Yine de sütyeni çıkarmamaya çalışın. Bir iki dakikadan bir şey olmaz ama.. O sütyen cidden en az 1 ay takılmalı. O kadar güzel yerleştiriyor, şekillendiriyor memeleri.. Kolları kaldırmak benim 2 haftadan fazlamı almıştı. Dediğim gibi ilk 4 günü, taş çatlasa 7 günü atlatınca rahatlayacaksın epey..

İlk 4 gün dediğiniz gibi oluyor. Yine de sütyeni çıkarmamaya çalışın. Bir iki dakikadan bir şey olmaz ama.. O sütyen cidden en az 1 ay takılmalı. O kadar güzel yerleştiriyor, şekillendiriyor memeleri.. Kolları kaldırmak benim 2 haftadan fazlamı almıştı. Dediğim gibi ilk 4 günü, taş çatlasa 7 günü atlatınca rahatlayacaksın epey..
Umarım dediğiniz gibi olur. Doğrudur Çıkarmam sütyeni sadece 3 5 saniyelik bi kendini bıraksa bile rahatlatıyo az da olsa.. artık sinirlenmeye huzursuzlanmaya başlıyorum çünkü oturacak yatacak yer bulamıyorum evde. Oda oda geziyorum. Sabrediyorum geçecek elbet.. ağrısın istediği kadar ama şu gerilme olmasa.. yırtıldı yırtılacak sanki

Umarım dediğiniz gibi olur. Doğrudur Çıkarmam sütyeni sadece 3 5 saniyelik bi kendini bıraksa bile rahatlatıyo az da olsa.. artık sinirlenmeye huzursuzlanmaya başlıyorum çünkü oturacak yatacak yer bulamıyorum evde. Oda oda geziyorum. Sabrediyorum geçecek elbet.. ağrısın istediği kadar ama şu gerilme olmasa.. yırtıldı yırtılacak sanki
Ben sabahları ağlıyordum. Bir süre sonra sadece sabahları ağrın olacak. Sabret, sonunda çok güzel memişlerin olacak.

Çok geçmiş olsun. Kaç güne bu zorlu günler geçiyor?? Mesela burun ameliyatında tampon çıkana kadar2-4 gün.

Çok geçmiş olsun. Kaç güne bu zorlu günler geçiyor?? Mesela burun ameliyatında tampon çıkana kadar2-4 gün.
Merhaba 4. Günü bitirdim bugun çok şükür evet sabah uyandığım da sadece ağrım oldu,yataktan doğrulurken yani. Çünkü bi kaç saat neredeyse yatar pozisyonındaydılar. Kalkınca da öne baskı oluyo haliyle. Ama gün içinde bi ödemler çoğaldı bi azaldı. sanırım yarın daha da azalır bu. Benim yarı kas altı ve protezlerim büyük sanırım bundan zorladı beni baya.. bende bir an önce bitsin istiyorum.. bakalım..

Merhabalar Gecmis olsun Hangi Dr. A ne kadara oldunuz bende devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bir hastanede bulamadım henuz

Merhabalar Gecmis olsun Hangi Dr. A ne kadara oldunuz bende devlet hastanesi araştırıyorum ama istediğim gibi bir hastanede bulamadım henuz
Merhaba tesekkür ederim, ben de yıllar boyu araştırdım okudum randevulara gittim, çoğunlukla boyut konusunda pek içime sinmiyolardı. Hep 350 cc nin altı konuşulurdu.. o yüzden fiyattan ziyade boyut önemliydi. Benim doktorum Alper Mete Uğurlu. İst bakırköy de özel Estetica hastanesinde görüştük levent de ameliyat oldum. Herşey dahil 6.650 tl baya pazarlık yaptık tabii ik fiyatı 9 bin demişlerdi

geçmiş olsun.400 cc olmasının nedeni ne boyunuz mu uzun omuzlarınız mı geniş? inşallah zamanla yerine oturur.Benim de 10.günüm ilk günler ağrıdan duramıyordum şimdi sadece biraz baskı var.Bana da 325 cc mentor kas altı takıldı.Yataktan doğrulurken acı çekmemek için önce dizinizden güç alıp bir ayağınızı yere sağlam basarak doğrulursanız daha iyi oluyor.Bu ameliyat sonrasında günlük birçok işimizde göğüs kasını kullandığımızı farkettim.Kapının kolunu açarken bile ağrı oluyordu ilk günler.Bence bir ay sonra bugünleri hatırlamayacağız bile.inşallah .)

geçmiş olsun.400 cc olmasının nedeni ne boyunuz mu uzun omuzlarınız mı geniş? inşallah zamanla yerine oturur.Benim de 10.günüm ilk günler ağrıdan duramıyordum şimdi sadece biraz baskı var.Bana da 325 cc mentor kas altı takıldı.Yataktan doğrulurken acı çekmemek için önce dizinizden güç alıp bir ayağınızı yere sağlam basarak doğrulursanız daha iyi oluyor.Bu ameliyat sonrasında günlük birçok işimizde göğüs kasını kullandığımızı farkettim.Kapının kolunu açarken bile ağrı oluyordu ilk günler.Bence bir ay sonra bugünleri hatırlamayacağız bile.inşallah .)
Hayır boyum uzun da değil 1 64 - 52 kiloyum
Yüzücüydüm bekar zamanlarımda :) omuzlarım geniş evet. Zaten büyük olsun istiyordum. 450cc yi dr ameliyat sırasında denemiş MP profil olmasına rağmen yüksek durmuş çok. Bu yüzden 50 cc az ama HP koymuş. Derdimi anlattığımı düşünüyorum ki Tam istediğim gibi olacağına eminim şimdiden :) benim sağ meme çok ödemli değil ondan bende sağ kol sağ bacak çekerek kalkıyorum. Solda ki çok şiş biraz indi tabi ama dikişi bile farklı sızlıyo yanma var. Yarın kontrolum var bakalım ne durumdalar..

Merhaba tesekkür ederim, ben de yıllar boyu araştırdım okudum randevulara gittim, çoğunlukla boyut konusunda pek içime sinmiyolardı. Hep 350 cc nin altı konuşulurdu.. o yüzden fiyattan ziyade boyut önemliydi. Benim doktorum Alper Mete Uğurlu. İst bakırköy de özel Estetica hastanesinde görüştük levent de ameliyat oldum. Herşey dahil 6.650 tl baya pazarlık yaptık tabii ik fiyatı 9 bin demişlerdi
9 binden 6.650 ye düşünmüşler demekki bu ameliyatin maximum ederi 7.000 tl kimden ne koparabilirlserse

arada neredeyse 2500tl fark yuh gerçekten. Protez ne kadar ki acaba, ben 2bin lira vardır diye düşünüyorum hatta 2500 falan.

Şikayetler çok tanıdık geldi.. 450cc kas üstü high profile benim teknik idi :) hepsi gelip geçici ayrıca o sert hallerinin şimdiden keyfini çıkarın.. Hoş, kimi yumuşak kimi daha diri sevmekte. 6 7 aya kadar tamamı ile bilindik meme kıvamına erişeceklerdir. Acı da sıkıntı da gelip geçici. 1 aya tamamı ile ağrı sızı sabah uyandığınızda duyduğunuz baskı ve rahatsızlık hissiyatından kurtulacaksınız. Ferah olunuz..

X