Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel olmuş, biz de denemelere devam edeceğiz mentalimiz yettiği sürece bakalım… bir ara prp ve egsozom da yaptırdık sanırım çok etkili olmadı 😔
Eskiden takip ettiğim bir konuydu burası. Çok benzer rumuzlarımız olunca kayıtsız kalamadım. 6 opu, 9 transfer sonrası hamile kalan biri olarak umudunuzu kaybetmeyin. Kendi kendine de olabilir, tüp bebek yöntemiyle de olabilir. Defalarca kimyasal gebelik yaşamış bir anne olarak bana da sürekli embriyolarının kalitesiz ya da sağlıksız olduğu söylendi aslında sağlıksız olan şey bu kadar yüksek ilaç yüklenmesiydi bana. Düşük dozla olan son denememle pozitifi gördüm. Darısı size inşallah

Eskiden takip ettiğim bir konuydu burası. Çok benzer rumuzlarımız olunca kayıtsız kalamadım. 6 opu, 9 transfer sonrası hamile kalan biri olarak umudunuzu kaybetmeyin. Kendi kendine de olabilir, tüp bebek yöntemiyle de olabilir. Defalarca kimyasal gebelik yaşamış bir anne olarak bana da sürekli embriyolarının kalitesiz ya da sağlıksız olduğu söylendi aslında sağlıksız olan şey bu kadar yüksek ilaç yüklenmesiydi bana. Düşük dozla olan son denememle pozitifi gördüm. Darısı size inşallah
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sağlıkla büyüsün bebeğiniz, denemeye devam bakalım darısı bize inşallah 🙏

Ne güzel olmuş, biz de denemelere devam edeceğiz mentalimiz yettiği sürece bakalım… bir ara prp ve egsozom da yaptırdık sanırım çok etkili olmadı 😔
Siz doğal beslenme ve yürüyüş olayını hep sürdürün.. Umarım en kısa sürede annelik duygusunu tadarsınız. Bir de bu platformda uğraşıp da sonuca ulaşamayan çok az kişi vardır. Çoğu anne oldu. Siz de olacaksınızdır. Moralinizi düşürmeyin.

Merhabalar buralara uğrayan yok sanırım, bir zaman takip etmiştim 38-39 yaşındaydım zaman var diye düşünürken bi anda 42 oldum… bi süre doğal yoldan olsun dedik olmayınca tüp bebek denemeye başladık… Pgt ile ilerlemek istedik; emnriyolarına Pgt yaptıran var mı acaba aranızda? 5-6 yumurta toplanıyor çok iyi kalite diyor doktorlar, 5. Güne embriyo gidiyor ve Pgt ye genelde 2 tane kalıyor ancak sağlıksız geliyor. 4 kez denedik hep farklı sorunlar çıktı ne yapacağımızı şaşırdık… doktor tesadüf diyor. Tüm gen analizlerimiz, sperm DNA hasarı ve karyotiplerimize baktırdık hatta sma ya da bakıldı sorun çıkmadı … denemeye devam mı bulunur mu sağlıklı sizce? Bazen çok ümitsiz oluyoruz…
3 negatif tüp bebek sonrası Lenfosit aşısı yapıldı ve ilk aşıdan sonra spontan gebelik oldu. Lenfosit aşısını da araştırın derim.

Bizde PTT li tüp bebek yaptırdık ama hepsi sağlıksız geldi.
Sonrasında bir kaç ay kendime çok iyi baktım. Hep doğal şeyler yedim. Temiz havada günde 2 saat yürüyüş yaptım.
Eğriçayır marka arı sütü kullandım. Kilometre adında bir takviye aldım. Redostim adında bir takviye daha aldım o da rahim tutunmasını ve yumurta kalitesini attırıyor. Birde adını hatırlamadığım bir folik asit aldım. 3 ay boyunca bu şekilde ilerledim tam yeniden tüp bebek e başlayacaktık o adada doğal yolla hamile kaldım. 42 yaşına girmeme az kalmıştı.
Siz, de yumurta kalitenizi arttıracak şeyler yapın doğal yolla hamile kalmadanız bile sağlıklı embriyo şansını arttırırsınız
Ya gercekten mi ben de deneyim aliyim bu viramknleri

Bizde PTT li tüp bebek yaptırdık ama hepsi sağlıksız geldi.
Sonrasında bir kaç ay kendime çok iyi baktım. Hep doğal şeyler yedim. Temiz havada günde 2 saat yürüyüş yaptım.
Eğriçayır marka arı sütü kullandım. Kilometre adında bir takviye aldım. Redostim adında bir takviye daha aldım o da rahim tutunmasını ve yumurta kalitesini attırıyor. Birde adını hatırlamadığım bir folik asit aldım. 3 ay boyunca bu şekilde ilerledim tam yeniden tüp bebek e başlayacaktık o adada doğal yolla hamile kaldım. 42 yaşına girmeme az kalmıştı.
Siz, de yumurta kalitenizi arttıracak şeyler yapın doğal yolla hamile kalmadanız bile sağlıklı embriyo şansını arttırırsınız
Merhaba ne kadar güzel maşallah sağlıcakla büyüsün evladıniz. Size bi şey soracaktım acaba kaç yumurtanız vardı?

X