- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.861
canım ağzın bal yesin. bilmem ki transfer olsak mı. şimdi bizim istanbul işi de çıkınca biraz planlar değişecek gibi. carşambadan ctesiye kadar alman hastanesinde kaldık, çok çok detaylı ameliyat hazırlık cheup yapıldı. tüm organlar iyi çıktı, şeker hastalığından etkilenmemiş yani. ama kalp de tıkanıklık görülünce anjio oldu, o da önemsiz iki damarda yüzde 60 tıkalıymış ilaç tedavisi verdi, stent vs gerek görülmedi, sonuç olarak olacağı ameliyata etki etmezmiş ama son durumu bu hafta bildirecekler ve mart sonuna ameliyata çağırıcaklar.
bu durama göre de kendimin planını yapmak lazım..
Kizlar yarin dr .a gidiyirum....icimi bir huzun kapladi.....Allahim yuzumuzu guldur...amin!.. korkuyorum.......
Canim esin icin cok sevindim inşallah sifa olsun bu ameliyat.bu arada bende transfer olmandan yanayim :)
Birde cuha çiçeği kullanimin ne durumda ben bu ay 10 gun ictim vee yine erken adet oldumsende durumlar nedir?
Canım çok geçmiş olsun eşin için. Tez zamanda ameliyat olup kendini toparlar. Allah yardımcınız olsun. Sen bu arada kendi tedavini bırakacakmısın
Canım umarım bebegin seni asla bırakmaz umudunu yitirme dua etmeye devam et........benim durumum daha kötü. ....9.gunde tek seferlik pembemsi ve k.rengi gibi akintim olunca hemsireyi aradim oda bana test yaptir dedi. ...sonuc 2.00 cikti...ilaclari kes negatif dedi...israrra 12.test yaptirayimmi dedim gerek yok dedi....10.gun doktora gittim erken yapmissin p.tesi tekrar yaptir dedi. .......p.tesi 13.gunde degerim 6.7 çıktı. .hemşire negatife çok yakın çarşamba test yaptir takip edicez dedi. ...durumum boyle cnm.....yarın ne olacak bakalım. .dua ederek bekliyorum rabbim insallah mucizesinden banada nasip eder
Çuha çiçeği nedir. Neye faydası vardır . Nerden bulabiliriz . Bende kullansam yararı olurmu acaba...şimdiden beni aydınlattığınız için tşkMirandacim tesekkurler.
Cuha cicegini iciyorum. Henuz erken gelmedi. 10 gun sonra birakmak mi lazim. Ben devzmli iciyorum ki
dr gittim..yarın testi tekrarlıyacağım.. Yani birşey demedi..evet artıyor ama rakamlar çok düşük o yüzden çokta kendini kaptırma diye de uyardı..Muayene de tabiki henüz birşey görülmedi.. Ama en azından acil durumluk bir kanama vs de görünmedi..çok şükür..Rabbim buyuk Allahım sen sağlık sıhhat ver , hayırlısını ver..Yüzümüzü güldür..Amin!! (geçengünledeki kanama için bile bi,rşey söylemedi..)Daha doğrusu bu tür kanamalar tutunma için de olabilir veya dışarı atılma için olabilir dedi..Bakalım ne çıkacak! ?
Biz hep Allahtan hayırlısını dileyim..Allah senin de yüzünü güldürsün..Amin! Hani kızlar transferden test zamanına kadar beklemek zor ya!! Bir de böyle bekliyoruz nasıl bir bekleyiş içinde olduğumuz belli değil.. anlatamam...garip bir duygu...
Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Yuce rabbim hayirlisi ne ise onu yasatacak sana. O yuzden icini ferah tut. Saglikli ise kat be kat artar ve korkularin gecer canim. Degilse de hayirlisi bu diyelim sukredelim.dr gittim..yarın testi tekrarlıyacağım.. Yani birşey demedi..evet artıyor ama rakamlar çok düşük o yüzden çokta kendini kaptırma diye de uyardı..Muayene de tabiki henüz birşey görülmedi.. Ama en azından acil durumluk bir kanama vs de görünmedi..çok şükür..Rabbim buyuk Allahım sen sağlık sıhhat ver , hayırlısını ver..Yüzümüzü güldür..Amin!! (geçengünledeki kanama için bile bi,rşey söylemedi..)Daha doğrusu bu tür kanamalar tutunma için de olabilir veya dışarı atılma için olabilir dedi..Bakalım ne çıkacak! ?
Çuha çiçeği nedir. Neye faydası vardır . Nerden bulabiliriz . Bende kullansam yararı olurmu acaba...şimdiden beni aydınlattığınız için tşk
Aynen öyle cnm..ikimizinde tedavisi cok zor ilerliyor hep sınırda...insallah sonu hayırlı olsun...benim bu 3.tedavim....son tedavim cok zor ilerledi, ilk ay yumurta az diye ertelendi...2.ay 6 yumurta toplandı 4 tane dollendi...2 tane 6 ve 7 hucreli transfer edildi. .kalan iki tane gelismedigi icin dondurulmadi. .elde var sıfır. ...sonra negatif sonuç aldım. ..dun ise cok azda olsa umut doğdu bu benim için mucize...insallah yarın mucizenin devamı gelir.........bence senin bebegin seni bırakmayacak zor oluyor ama sonu hayırlı olacak inşallahBiz hep Allahtan hayırlısını dileyim..Allah senin de yüzünü güldürsün..Amin! Hani kızlar transferden test zamanına kadar beklemek zor ya!! Bir de böyle bekliyoruz nasıl bir bekleyiş içinde olduğumuz belli değil.. anlatamam...garip bir duygu...
Canim.ilk ay adetin 1.gunu basladim sonuna kadar ictim icerken adet oldum.sonra gene 1. Gunu basladim 10 gun ictim.biraktim gene erken oldum artik icmicem gunlerim sapittiMirandacim tesekkurler.
Cuha cicegini iciyorum. Henuz erken gelmedi. 10 gun sonra birakmak mi lazim. Ben devzmli iciyorum ki
dr gittim..yarın testi tekrarlıyacağım.. Yani birşey demedi..evet artıyor ama rakamlar çok düşük o yüzden çokta kendini kaptırma diye de uyardı..Muayene de tabiki henüz birşey görülmedi.. Ama en azından acil durumluk bir kanama vs de görünmedi..çok şükür..Rabbim buyuk Allahım sen sağlık sıhhat ver , hayırlısını ver..Yüzümüzü güldür..Amin!! (geçengünledeki kanama için bile bi,rşey söylemedi..)Daha doğrusu bu tür kanamalar tutunma için de olabilir veya dışarı atılma için olabilir dedi..Bakalım ne çıkacak! ?
Canim.ilk ay adetin 1.gunu basladim sonuna kadar ictim icerken adet oldum.sonra gene 1. Gunu basladim 10 gun ictim.biraktim gene erken oldum artik icmicem gunlerim sapitti
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
Aynen öyle cnm..ikimizinde tedavisi cok zor ilerliyor hep sınırda...insallah sonu hayırlı olsun...benim bu 3.tedavim....son tedavim cok zor ilerledi, ilk ay yumurta az diye ertelendi...2.ay 6 yumurta toplandı 4 tane dollendi...2 tane 6 ve 7 hucreli transfer edildi. .kalan iki tane gelismedigi icin dondurulmadi. .elde var sıfır. ...sonra negatif sonuç aldım. ..dun ise cok azda olsa umut doğdu bu benim için mucize...insallah yarın mucizenin devamı gelir.........bence senin bebegin seni bırakmayacak zor oluyor ama sonu hayırlı olacak inşallah
bugün gittim canım..değişik birşey yok..asıl sen anlat biraz da neşelenelim.Cedrus yaa kimbilir ne heyecanlısındır şimdi.. hafta sonu bir mağazada gezinirken kendimi bebek reyonunda buldum.. çok güzel şeyler var...Eğer bebeğim olursa inşallah olur ona ciciler alacağım..Yumuşacık bir bornoz beğendim mesela...geçen haftada ipçiler orloncular olan bir dükkanın önünden geçerken harika sarı renkli bir örgü jile gördüm ve aldım..Ondan önceki haftada yine sarı renkli örgü ve üzerinde civciv işlemeli bir hırka almıştım..Cedrus sen neler yapıyorsun bakalım... Ayyy o yumuşacık mermerşahiden mendiller yapalım kenarlarını oyalayalım..Ben senin için yapacağım söz!! Patiklerini de zanork mu örecekti? Ve Selcancım senin bebeğine de yapıcam o mendillerden...Arkadaşlar bu arada Brezeyin ve Detini doğumları yaklaştı.. Onlara ne yapçaz? Hadi bi organizasyon yapalım..Canım ne yaptın kontrolün ne zaman merak ediyorum bebişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?