Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sagolasin tabloya ekleme yapmissin, ellerin dert görmesin bebislerini oksasin:38:.esine tekrar gecmis olsun 1 ay sonra operasyon olacakmis, bu arada sen birseyler yapacakmisin transfer gibi mesela ne güzel olurdu:16:

canım ağzın bal yesin. bilmem ki transfer olsak mı. şimdi bizim istanbul işi de çıkınca biraz planlar değişecek gibi. carşambadan ctesiye kadar alman hastanesinde kaldık, çok çok detaylı ameliyat hazırlık cheup yapıldı. tüm organlar iyi çıktı, şeker hastalığından etkilenmemiş yani. ama kalp de tıkanıklık görülünce anjio oldu, o da önemsiz iki damarda yüzde 60 tıkalıymış ilaç tedavisi verdi, stent vs gerek görülmedi, sonuç olarak olacağı ameliyata etki etmezmiş ama son durumu bu hafta bildirecekler ve mart sonuna ameliyata çağırıcaklar.

bu durama göre de kendimin planını yapmak lazım..

Çok geçmiş olsun, umarım eşinde bir an önce sağlığına kavuşur..

Teşekkürler Alisalis, bir sürü derdinin arasında bir de bize zaman ayırmışsın. Eşin için de üzüldüm. Geçmiş olsun...
canım rica ederim. eşim için üzülme bu ameliyatla inşallah iyi olacak. teşekkür tatlım
Sagolasin tabloya ekleme yapmissin, ellerin dert görmesin bebislerini oksasin:38:.esine tekrar gecmis olsun 1 ay sonra operasyon olacakmis, bu arada sen birseyler yapacakmisin transfer gibi mesela ne güzel olurdu:16:
duovacım bir sen bir ümmü, havaya soktunuz beni, transfer olsam mı diye düüşündüm yani, dur bakalım bir düşünüp planlayalım.
Mavis mavis guzel olmus
cmasım sen değerlerini katla , ben sana mor, pembe, yeşil her renk tablo yapacam. söz.
Çok geçmiş olsun, umarım eşinde bir an önce sağlığına kavuşur..

monkeyicim, teşekkür ederim tatlım

cedrus cuğum,

çok çok tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hemen tüm kızlara dualarını bekliyoruz... hamişin duası çok önemli

95 yılından sonra yasaklanmış vücuttun röntgen ısınları gecıyor dıye kanser rıskı adına sanırım.onun yerıne laparoskopı yada hısteroskopı yapıldıyor banada yapıldı saten.ama yınede turkıyedekı doktorlar fılm olarakgormelerı adına sanırım rahım fılmı ıstıyorlar.bende sana bu arnımax soracağım burada almanyada varmı o ve dıger ılaclar nasıl alabılırız

Canim malesef hepsini turkuyeden aliyorum ben burda recete ile malesef gerci drek arginmax bakmadim ama Dhea, dogquai , receteli vede zaten bu konuda hic haberleri bile yok bende hepsini turkiyeden aliyorum ama eger bir doktora gidersen sor hangisini kulanayim diye ben bayanlar icin olani aluyodum ama erkek icin ola daha iyimis birde reforhausa gidersen maca diye bir hap al cok iyiymis tavsiye ederim birde incele netten bolsan canim bol sans

Canim malesef hepsini turkuyeden aliyorum ben burda recete ile malesef gerci drek arginmax bakmadim ama Dhea, dogquai , receteli vede zaten bu konuda hic haberleri bile yok bende hepsini turkiyeden aliyorum ama eger bir doktora gidersen sor hangisini kulanayim diye ben bayanlar icin olani aluyodum ama erkek icin ola daha iyimis birde reforhausa gidersen maca diye bir hap al cok iyiymis tavsiye ederim birde incele netten bolsan canim bol sans

bende arginmax mens olanı kullanıyorum mustafa bahçeci duyduğum bir kaç kişiden bayanlarda bunu veriyormuş canım içinde l arginin var fazladan oda sperme faydası olduğu gibi yumiyede faydası olur inşallah..

canlı günaydın cedrus belki güzbahar..

canımmm önce sana günaydın,,, sonra herkese... bol bol aydın, güzel günler diliyorum.....

Benimki evdeyken görüşemiyoruz ayol :1: Öğleye kadar uyur zaten. Alır kahvesini bilgisayarın başına bir geçer, saat olur 15:00, ayıp olmasın diye iki lokma birşeyler yer, bir de alışverişe gider gelir, olur akşam. Ben yemekle uğraşırken yine gider pc. başına. Yemek yerken internetten dizi izleriz bir iki bölüm, sonra benimki yine gider pc. başına :35: Artık yorum da yapmıyorum. Uzun zamandır böyleyiz. Kedilerimle ben mutfakta takılıyoruz pc. başında, eşimle köpeğimiz de odada...
Demem o ki beterin beteri var, haline şükret dostum :34:

beterin beteri var desene.... canım aslında bizim sonumuzda böyle de ben ipleri baştan sıkı tutmaya çalışıyorum:52::52::52::52::52::51::51::51::51:

Canım bende senin kullandiğın ilaçları kullanmak istiyorum. Tekrar yazabilirmişim geriye döndüm ama bulamadım. Birde herhangi bir ecZaneden bulabilirmiyim. Yoksa internettenmi sipariş ettin.şimdiden teşekkürler
canım şu an reçetem bende değil, miktarlarını ve kullanım şeklini tam bilmiyorum... öğleden sonra muhakkak yazarım inşallahhh...

Ayy canimsin senin guzel bakisin hayatim ah o kocam ahhh :)

ahhh ahhh o kocan ( bütün kocalar) kıymetimizi bilsinler yoksa :37::37::37::37::37: savaş açarız hepsine....:52::52::52::52:

,

arkadaşım ben cocuk düşündüğümde daha akibetimi bilmeden doktor bana klomen vermişti ben onu kullandığım ay normal yolla kaldım hamile ama dıs gebelik oldu hatta bir yıl sonra başka dr.da verdi yine ondada kaldım ama oda malesef dış gebelik.bende anladım ki klomene vuct cevap veriyo.son denememde dr.a bunları soyledim .klomen benzeri verecem dedi.klomen rahım kalınlaştırmıyo filan dedi ne derece dogru bilememe.femera verdi 5 gün sonrası 125 cc gb gonolft verdi.güzel oldu yumurtalar 5.güne gitti hatta.ama negatıfı aldım yine.şimdi nette olsun tv de olsun bu era testi muhabbeti var.onu merak eetim.her yolu deniceğiz neyapalım.aradım bugun klınıği anestzi ile 2200 filan dedi.sizlerde bizi bilgilendirriseniz çok memnun olurum.yakındada değilim ki gidip araştırayım ist.da.hayatımın öyle bir ortasına koymusum ki bu cocuk eşini sağıma dönüyorum cocuk soluma dönüyorum cocuk.hayatımda başka bir anlam kalmadı.kim ne dersededin bu böyle takiiii umutların bitene kadar bı ızdırap sürecek.evliliğimin son 4 yıl (6 yıldır evliıym ) hastane lerde geçti.allahım bu son olsun dediğim aylar geçti.hatta yıllar.allah hepimizin yardımcısı olsun

ne olur ümitini kesme, ve moralini bozma... her geceyi gündüze çeviren, kışı bahara çeviren rabbim bizi de yeşertecek, çiçeklendirecek inşallahhh... sadece biz tevekkül edelim....

canım eşlerimiz çok benzeşiyor benimde... her tedavim 6. günden sonra ağlayarak geçmiştir.. beni zorla yatırır salonda ev içi kısa yürüyüşler hariç kalkma der hemşire ilede igne için eve gelsin diye 15 günlüğüne anlaşır.. cepten uzak tutar.. interneti yasaklar..ama kendisi evde hiç durmaz ya işte yada maç izlemededir.. onlarda olmazsa arkadaşları ile toplandıkları bir clup var eve yakın hep oraya gider.. son tedavimde 2 saat hiç durmaksızın ağlamıştım yüzüm gözüm kıpkırmızı olmuştu.. biraz hava alalım desem 30 dk yemeğe gideriz herkez gezmeye giderken biz eve geliriz.. bebeğe zarar gelirmiş. her seferinde tüm tedaviyi zehir eder..

benim ilk tedavimde beni tarnsferden getirdi kapıdan içeri bile girmedi toplantıya gitti, neredeyse her akşam tyoplantısı vardı gece onda geldi.. cuma akşamından ankaraya gitti yine işi vardı pazartesi akşamı geldi ve biz 2 yıldır daha hiç ayrı yatmamıştık, hiç ayrı kalmamıştık ki tuttu o hafta bunu yaptı, bütün gece yatakta ağladım... velhasıl 12 gün boyunca yapayalnız evde oturdum... o yüzden bu sefer baştan sıkı tutuyorummmm:37::37::37::37::37:

güzell dileklerin için çok sağol canımm ya.. bu topic senin dediğin gibi bana ve hepimize uğurlu gelecek buna inanıyorum.. sizdede eşinin sonuçlarının iyi çıkmasına sennin adına sevindim canım. bu arada martı neden atlayıp nisana geçtin tedaviye nisandamı başlayacaksın nezaman tedavi tam olarak başlayacak bellimi hayatım.. güzell haberlerin gelsin herdaim..:12::12::16::16:

canım martı direk doktor atladı.. bu tedaviyi direkt 8 haftalık verdi.. eşimin işleri sebebiyle de mayısı biz düşünüyoruz. o yüzden ön hazırlık sürecini 12 haftaya çıkarttık... bir de ben sadece hislerimle nisan yağmurlarını bekliyorum ne bilimmmmm:52::52::52::52:

neee kahveyi birakmak mi? bukadar etkisi oldugunu bilmiyordum. ama ya kafeinsiz icsek ne olur.. ama stres oluyorum. :50:

ahhh canım, ben bıraktım darısı başına... kafeinsizini bilmiyorum ama... şu an kahve içmediğimi gören herkes :53::53::53::53: şu halde... çünkü kahvesiz günüm asla olmazdı.. kendimi bomboş hissederdimmm... ama en çok istediğim şey :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olunca şimdi alıştımm biraz...

Kizlar ben bugün testimi tekrarladim 244,5 cikti

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: çook şükür çok şükür, kese göreceğin, seni tekmeleyeceği, doğuracağın günleri de göreceğiz hep beraber....

Kizlar yarin dr .a gidiyirum....icimi bir huzun kapladi.....Allahim yuzumuzu guldur...amin!.. korkuyorum.......:49:

hüzün yok, hüzün yooookkk.. hadi güzel haberlerinle geleceksin bugünnn... hepimiz bekliyoruz.....

sağol canım nasıl gdiyor tedaviye az kaldı..:49::49:

cmas canım bebğin seninle inşallah canım çok güzel yavaşda olsa değerin artıyor kızmı acaba nazlı nazlı geliyor.::)):49::49:

güzbahar sen nisandamı başlıycan kısmetse canım..ayy yaza kadar kimler hamiş kalacak bakalım..:49::49:

alisalis çok geçmiş olsun tedaviye başladınmı..bu sefer dondurmayı düşünüyormusun..içimden bir ses hamile kalcan diyor..allah nasip ederse..:49::49:

canım ben mayısta başlayacağım... eşimin işleri dolayısıyla ve nisan yağmurlarını geçireceğimmmm:52::52::52: sırıl sıklam ıslanıp bereketleneceğimmmmm... yaza hepimiz :49::49::49::49::49::49: böylesiz inşallahhh...

canım ağzın bal yesin. bilmem ki transfer olsak mı. şimdi bizim istanbul işi de çıkınca biraz planlar değişecek gibi. carşambadan ctesiye kadar alman hastanesinde kaldık, çok çok detaylı ameliyat hazırlık cheup yapıldı. tüm organlar iyi çıktı, şeker hastalığından etkilenmemiş yani. ama kalp de tıkanıklık görülünce anjio oldu, o da önemsiz iki damarda yüzde 60 tıkalıymış ilaç tedavisi verdi, stent vs gerek görülmedi, sonuç olarak olacağı ameliyata etki etmezmiş ama son durumu bu hafta bildirecekler ve mart sonuna ameliyata çağırıcaklar.

bu durama göre de kendimin planını yapmak lazım..
çook geçmiş olsn canım allah önce eşine şifa, sonra sana :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: ikiz çocuk versin inşaşahhhhhh.... inşallah aynı kolaylıklarla ameliyatı da atlatırsınız canım...

Az önce face' de bir arkadaşım paylaşmış, diyor ki; ''Gülümse ve de ki; Allah Kerim...''
Yüreğini ferah tutmaya çalış. Bak senden güzel haber bekleyen bu kadar arkadaşın var burada. Ne olursa olsun buradayız, dinlemeye ve paylaşmaya hazırız...

ne güzelllll... aynen öyle... hepimizin düsturu olsun..... "''Gülümse ve de ki; Allah Kerim...''

Canim esin icin cok sevindim inşallah sifa olsun bu ameliyat.bu arada bende transfer olmandan yanayim :)
Birde cuha çiçeği kullanimin ne durumda ben bu ay 10 gun ictim vee yine erken adet oldum :( sende durumlar nedir?

benim ilk tedavimde beni tarnsferden getirdi kapıdan içeri bile girmedi toplantıya gitti, neredeyse her akşam tyoplantısı vardı gece onda geldi.. cuma akşamından ankaraya gitti yine işi vardı pazartesi akşamı geldi ve biz 2 yıldır daha hiç ayrı yatmamıştık, hiç ayrı kalmamıştık ki tuttu o hafta bunu yaptı, bütün gece yatakta ağladım... velhasıl 12 gün boyunca yapayalnız evde oturdum... o yüzden bu sefer baştan sıkı tutuyorummmm:37::37::37::37::37:

ne güzelllll... aynen öyle... hepimizin düsturu olsun..... "''Gülümse ve de ki; Allah Kerim...''

Kıyamam, gözyaşına yazık. Belki de senin ızdırap çektiğin düşüncesinden kaçıyordur. Ne yapacağını bilemediği için uzaklaşıyordur. Bunca yıllık hayatımda anladığım bir şey var, kimseyi değiştiremiyorum. Aslında öyle bir misyonum da yok. Şu davranışın ya da özelliğin beni rahatsız ediyor diyorum. O kadar. Bazılarını değiştirmeye çalışıyor sağolsun. Bazılarını da ben kabullenmeye çalışıyorum. Çok taşıyamayacağım bir şey olmasın yeter ki. Hani yüz kızartıcı suç işlemiyorsa, beni toplum içinde küçük düşürmüyorsa, evine bağlıysa ve dürüstse, anlık kızgınlıklarım olsa da uzatmamaya çalışıyorum...
Ne diyorduk 'Allah Kerim...'

Tabloya yeni gelenler için kutu açtım. İlave edilmek isteyenlerin dikkatine, [TABLE="class:

zanork , gullugullu arkadaslar, daha önce bilgilerini yazmistiniz eski sayfalarda bulmak zor olacak rica etsem tekrar yazarmisiniz.

yaş 43,5 yer muğla hiç çocuk yok ,sorun yok ,İZmir şifa bornova hastanesi Yar doç.G.Arzu Turan
transferin 4.günü

11.gün: 7,50
12.gün: 8,37
14.gün: 14,00
16.gün: 31,08
18.gün: 67,23
21.gün: 194,17

transferin üzerinden 21 gün geçti..11.gün 7,5.la başladı değerlerim. iki günde bir, iki katı arttı ama daha buralardayım...Eeee? Allahım sen hayırlısını ver! Amin!:49:
Canım umarım bebegin seni asla bırakmaz umudunu yitirme dua etmeye devam et........benim durumum daha kötü. ....9.gunde tek seferlik pembemsi ve k.rengi gibi akintim olunca hemsireyi aradim oda bana test yaptir dedi. ...sonuc 2.00 cikti...ilaclari kes negatif dedi...israrra 12.test yaptirayimmi dedim gerek yok dedi....10.gun doktora gittim erken yapmissin p.tesi tekrar yaptir dedi. .......p.tesi 13.gunde degerim 6.7 çıktı. .hemşire negatife çok yakın çarşamba test yaptir takip edicez dedi. ...durumum boyle cnm.....yarın ne olacak bakalım. .dua ederek bekliyorum rabbim insallah mucizesinden banada nasip eder

Canım umarım bebegin seni asla bırakmaz umudunu yitirme dua etmeye devam et........benim durumum daha kötü. ....9.gunde tek seferlik pembemsi ve k.rengi gibi akintim olunca hemsireyi aradim oda bana test yaptir dedi. ...sonuc 2.00 cikti...ilaclari kes negatif dedi...israrra 12.test yaptirayimmi dedim gerek yok dedi....10.gun doktora gittim erken yapmissin p.tesi tekrar yaptir dedi. .......p.tesi 13.gunde degerim 6.7 çıktı. .hemşire negatife çok yakın çarşamba test yaptir takip edicez dedi. ...durumum boyle cnm.....yarın ne olacak bakalım. .dua ederek bekliyorum rabbim insallah mucizesinden banada nasip eder

İnşallah inşallah herşey yolunda gider!!

Selam arkadaslar,

guzbaharcim guzel kalpli arkadasim Allahim gonlune gore versin tedavin hayili ugurlu bebisli olsun insallah.

tedaviye baslayan arkadaslar transferi olan arkadaslar Allah kolaylik versin bebekle sonuclansin insallah.

cmas canim benim senin icin icime guzel seyler doguyor bugun doktora gidicekmisin hayirli haberlerle donersin insallah.

alisalis izmirli kumrumuz esin rahatsizmis cok gecmis olsun Allah sifa versin.

acmila hollanda da almanya gibi canim bu tur ilaclari asla onermiyorlarda vermiyorlarda ama internet uzerinden siparis verebilirsin.

miranda cuha cicegi regl suresini kisaltiyor ama sen biraz rahat olmaya calis guzelim daha cok gencsin ve bi sorun yok cok sukur.
bebegin sana gelicek Allahin izniyle inan bana.

bize gelince biz iyiyiz cok sukur. ikili testim coklu taramayla birlikte iyi cikti. su ana kadar hic bir sorun gorunmuyor cok sukur. maalesefki 20.haftaya kadar ultrason yok bekliycez mecburen.

ummu duova 2014 size ugur getirsin bebek getirsin insallah.

cedrus degerine cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.

herkese cok selam opuldunuz.

Selam arkadaslar,

guzbaharcim guzel kalpli arkadasim Allahim gonlune gore versin tedavin hayili ugurlu bebisli olsun insallah.

tedaviye baslayan arkadaslar transferi olan arkadaslar Allah kolaylik versin bebekle sonuclansin insallah.

cmas canim benim senin icin icime guzel seyler doguyor bugun doktora gidicekmisin hayirli haberlerle donersin insallah.

alisalis izmirli kumrumuz esin rahatsizmis cok gecmis olsun Allah sifa versin.

acmila hollanda da almanya gibi canim bu tur ilaclari asla onermiyorlarda vermiyorlarda ama internet uzerinden siparis verebilirsin.

miranda cuha cicegi regl suresini kisaltiyor ama sen biraz rahat olmaya calis guzelim daha cok gencsin ve bi sorun yok cok sukur.
bebegin sana gelicek Allahin izniyle inan bana.

bize gelince biz iyiyiz cok sukur. ikili testim coklu taramayla birlikte iyi cikti. su ana kadar hic bir sorun gorunmuyor cok sukur. maalesefki 20.haftaya kadar ultrason yok bekliycez mecburen.

ummu duova 2014 size ugur getirsin bebek getirsin insallah.

cedrus degerine cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.

herkese cok selam opuldunuz.

Cnim hoşgeldiniz seni ve kuzunu öpüyorum . inşallah dedigin gibi olur selcancim inşallah kendiliğinden gelir stres yapmamistim.halbuki ama yine erken gekince moralim bozuldu artik bisey yiyip icmeyecegim yaza kadar bekleyecegim olmazsa asilama deneyecegim.dualarinda beni de unutma

canımmm önce sana günaydın,,, sonra herkese... bol bol aydın, güzel günler diliyorum.....

beterin beteri var desene.... canım aslında bizim sonumuzda böyle de ben ipleri baştan sıkı tutmaya çalışıyorum:52::52::52::52::52::51::51::51::51:

canım şu an reçetem bende değil, miktarlarını ve kullanım şeklini tam bilmiyorum... öğleden sonra muhakkak yazarım inşallahhh...

Şimdiden çok teşekkürler. Hemen alıp kullanmaya başlıyacağım

ahhh ahhh o kocan ( bütün kocalar) kıymetimizi bilsinler yoksa :37::37::37::37::37: savaş açarız hepsine....:52::52::52::52:

ne olur ümitini kesme, ve moralini bozma... her geceyi gündüze çeviren, kışı bahara çeviren rabbim bizi de yeşertecek, çiçeklendirecek inşallahhh... sadece biz tevekkül edelim....

canım martı direk doktor atladı.. bu tedaviyi direkt 8 haftalık verdi.. eşimin işleri sebebiyle de mayısı biz düşünüyoruz. o yüzden ön hazırlık sürecini 12 haftaya çıkarttık... bir de ben sadece hislerimle nisan yağmurlarını bekliyorum ne bilimmmmm:52::52::52::52:

ahhh canım, ben bıraktım darısı başına... kafeinsizini bilmiyorum ama... şu an kahve içmediğimi gören herkes :53::53::53::53: şu halde... çünkü kahvesiz günüm asla olmazdı.. kendimi bomboş hissederdimmm... ama en çok istediğim şey :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: olunca şimdi alıştımm biraz...

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: çook şükür çok şükür, kese göreceğin, seni tekmeleyeceği, doğuracağın günleri de göreceğiz hep beraber....

hüzün yok, hüzün yooookkk.. hadi güzel haberlerinle geleceksin bugünnn... hepimiz bekliyoruz.....

canım ben mayısta başlayacağım... eşimin işleri dolayısıyla ve nisan yağmurlarını geçireceğimmmm:52::52::52: sırıl sıklam ıslanıp bereketleneceğimmmmm... yaza hepimiz :49::49::49::49::49::49: böylesiz inşallahhh...

çook geçmiş olsn canım allah önce eşine şifa, sonra sana :emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek: ikiz çocuk versin inşaşahhhhhh.... inşallah aynı kolaylıklarla ameliyatı da atlatırsınız canım...

Back