Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sagolasin tabloya ekleme yapmissin, ellerin dert görmesin bebislerini oksasin.esine tekrar gecmis olsun 1 ay sonra operasyon olacakmis, bu arada sen birseyler yapacakmisin transfer gibi mesela ne güzel olurdu

Çok geçmiş olsun, umarım eşinde bir an önce sağlığına kavuşur..

cedrus cuğum,

çok çok tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağına alırsın, hemen tüm kızlara dualarını bekliyoruz... hamişin duası çok önemli

Canim malesef hepsini turkuyeden aliyorum ben burda recete ile malesef gerci drek arginmax bakmadim ama Dhea, dogquai , receteli vede zaten bu konuda hic haberleri bile yok bende hepsini turkiyeden aliyorum ama eger bir doktora gidersen sor hangisini kulanayim diye ben bayanlar icin olani aluyodum ama erkek icin ola daha iyimis birde reforhausa gidersen maca diye bir hap al cok iyiymis tavsiye ederim birde incele netten bolsan canim bol sans

bende arginmax mens olanı kullanıyorum mustafa bahçeci duyduğum bir kaç kişiden bayanlarda bunu veriyormuş canım içinde l arginin var fazladan oda sperme faydası olduğu gibi yumiyede faydası olur inşallah..

canlı günaydın cedrus belki güzbahar..

canımmm önce sana günaydın,,, sonra herkese... bol bol aydın, güzel günler diliyorum.....

beterin beteri var desene.... canım aslında bizim sonumuzda böyle de ben ipleri baştan sıkı tutmaya çalışıyorum

Canım bende senin kullandiğın ilaçları kullanmak istiyorum. Tekrar yazabilirmişim geriye döndüm ama bulamadım. Birde herhangi bir ecZaneden bulabilirmiyim. Yoksa internettenmi sipariş ettin.şimdiden teşekkürler
canım şu an reçetem bende değil, miktarlarını ve kullanım şeklini tam bilmiyorum... öğleden sonra muhakkak yazarım inşallahhh...

Ayy canimsin senin guzel bakisin hayatim ah o kocam ahhh :)

ahhh ahhh o kocan ( bütün kocalar) kıymetimizi bilsinler yoksa savaş açarız hepsine....

ne olur ümitini kesme, ve moralini bozma... her geceyi gündüze çeviren, kışı bahara çeviren rabbim bizi de yeşertecek, çiçeklendirecek inşallahhh... sadece biz tevekkül edelim....

Canim esin icin cok sevindim inşallah sifa olsun bu ameliyat.bu arada bende transfer olmandan yanayim :)
Birde cuha çiçeği kullanimin ne durumda ben bu ay 10 gun ictim vee yine erken adet oldum sende durumlar nedir?

Kıyamam, gözyaşına yazık. Belki de senin ızdırap çektiğin düşüncesinden kaçıyordur. Ne yapacağını bilemediği için uzaklaşıyordur. Bunca yıllık hayatımda anladığım bir şey var, kimseyi değiştiremiyorum. Aslında öyle bir misyonum da yok. Şu davranışın ya da özelliğin beni rahatsız ediyor diyorum. O kadar. Bazılarını değiştirmeye çalışıyor sağolsun. Bazılarını da ben kabullenmeye çalışıyorum. Çok taşıyamayacağım bir şey olmasın yeter ki. Hani yüz kızartıcı suç işlemiyorsa, beni toplum içinde küçük düşürmüyorsa, evine bağlıysa ve dürüstse, anlık kızgınlıklarım olsa da uzatmamaya çalışıyorum...
Ne diyorduk 'Allah Kerim...'

Tabloya yeni gelenler için kutu açtım. İlave edilmek isteyenlerin dikkatine, [TABLE="class:

zanork , gullugullu arkadaslar, daha önce bilgilerini yazmistiniz eski sayfalarda bulmak zor olacak rica etsem tekrar yazarmisiniz.

yaş 43,5 yer muğla hiç çocuk yok ,sorun yok ,İZmir şifa bornova hastanesi Yar doç.G.Arzu Turan
transferin 4.günü

Canım umarım bebegin seni asla bırakmaz umudunu yitirme dua etmeye devam et........benim durumum daha kötü. ....9.gunde tek seferlik pembemsi ve k.rengi gibi akintim olunca hemsireyi aradim oda bana test yaptir dedi. ...sonuc 2.00 cikti...ilaclari kes negatif dedi...israrra 12.test yaptirayimmi dedim gerek yok dedi....10.gun doktora gittim erken yapmissin p.tesi tekrar yaptir dedi. .......p.tesi 13.gunde degerim 6.7 çıktı. .hemşire negatife çok yakın çarşamba test yaptir takip edicez dedi. ...durumum boyle cnm.....yarın ne olacak bakalım. .dua ederek bekliyorum rabbim insallah mucizesinden banada nasip eder

İnşallah inşallah herşey yolunda gider!!

Selam arkadaslar,

guzbaharcim guzel kalpli arkadasim Allahim gonlune gore versin tedavin hayili ugurlu bebisli olsun insallah.

tedaviye baslayan arkadaslar transferi olan arkadaslar Allah kolaylik versin bebekle sonuclansin insallah.

cmas canim benim senin icin icime guzel seyler doguyor bugun doktora gidicekmisin hayirli haberlerle donersin insallah.

alisalis izmirli kumrumuz esin rahatsizmis cok gecmis olsun Allah sifa versin.

acmila hollanda da almanya gibi canim bu tur ilaclari asla onermiyorlarda vermiyorlarda ama internet uzerinden siparis verebilirsin.

miranda cuha cicegi regl suresini kisaltiyor ama sen biraz rahat olmaya calis guzelim daha cok gencsin ve bi sorun yok cok sukur.
bebegin sana gelicek Allahin izniyle inan bana.

bize gelince biz iyiyiz cok sukur. ikili testim coklu taramayla birlikte iyi cikti. su ana kadar hic bir sorun gorunmuyor cok sukur. maalesefki 20.haftaya kadar ultrason yok bekliycez mecburen.

ummu duova 2014 size ugur getirsin bebek getirsin insallah.

cedrus degerine cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin.

herkese cok selam opuldunuz.

Cnim hoşgeldiniz seni ve kuzunu öpüyorum . inşallah dedigin gibi olur selcancim inşallah kendiliğinden gelir stres yapmamistim.halbuki ama yine erken gekince moralim bozuldu artik bisey yiyip icmeyecegim yaza kadar bekleyecegim olmazsa asilama deneyecegim.dualarinda beni de unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…