Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Guzbahar hosgeldin
yeni katilanlar da hepiniz hosgeldiniz
Yarin dr cagirdi tranfer olacak sanirim sıkısık gel dedi ama umutlandirmak istemez gibi konustu
Hayirlisi artik aklimdan cıkaramıyorum ...sakin olmak lazım biliyorum ama cok endiseliyim :44:

Daha önceki notunu görmedim arkadasim, tabloya isimleri dahil etmeyi biliyorum genelde verilen bilgileri ekleyebiliyorum fakat, tabloya hücre eklemeyi bilmiyorum. hücre ekleyen Alis arkadasin esi hasta ve Istanbul'a operasyon icin gittiler. bir kac gün sonra gelince hücre ekleyince ekleyelim arkadasim.

Acelesi yok, daha tedaviye başlamadım
Alis' e de geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Kizlar selamlar.... zanork hayirli ugurlu olsun.... gullu gullu umarim transferin sana guzel haberleri getirir.... guzbahar muhtesem yurekli arkadasim ne guzel anlatmissin... rabbim hep boyle pozitifleri gormeni nasip etsin insallah... nevser yeni baslangiclarin hayirli olsun.... zor kararlar bunlar... yalniz olsan hersey sana bakacak zorlanacaksin ancak isin akisinda kafana gore takilacaksin... tek patron sensin.... ortaklikda baslangicda kafan daha az yorulacak daha az sermaye koyacaksin daha kolay olacak ancak isin akisinda illa bir ortak olacak.... sen kendini nasil iyi hissedeceksen umarim alacagin karar senin icin en hayirlisi olur... bu arada bak yasin geciyor isigucu biraz arka plana at once calismalara oncelik ver derim... burada deneyim konusuyor... dikkate al.... cmas cim nasilsin... dimdik nasil ayakta kaliniri bu kadar canli gordugum kisisin.... guclu durusuna hayranim.. ensuence guzel haberlerinin devamini bekliyorum insallah.... selcan im arada bir selam ver... bebisini opuyorum.... bu arada benim misafirlerim bugun geldiler.... ayy isyerinde bizim serviste uc bayaniz diger ikisi hamile :))) saka gibi ben istiyorum onlar hamile kaliyorlar.... rabbim tum hamilelerimize kolaylik versin... olmayanlara da en kisa surede hamilelik kismet etsin insallah....

Hoşbulduk :)
Dr. umutsuz konuşmuş olsa da biz senin için hayır dileyelim, hayır olsun. Allah evlat hasretimizi bir an önce dindirsin hepimizin. (Amin)

Teşekkür ederim Zeytunn :) İster misin bilmiyorum ama, Allah en kısa zamanda acilen kucağına iki bebek birden koysun inşallah. (Amin)

Duovam isvicreli cikolatam sagligin sihhatin yerindedir umarim....

Sagolasin arkadasim, cok iyiyim yaramaz durum yok sizlerden gelecek güzel haberlerle dahada iyi olacagim. cedrustan güzel haberi aldik. senin misafirin gelmis hakkindan hayirlisi diyelim canim, dilerim bir avvel bebegini kucagini alirsin.

Son düzenleme:
Güzbahar, güzel gelismeler olmus folikuller gelisiyor, tedavin baslamis senin adina sevindim canim, bu tedavi en kisa zamanda hayirlisiya, sana bebegini getirsin. senin hitap seklinde breezey ile ayni tatlilikta istedigin gibi seslenebilirsin arkadasim öptüm seni.

Iki gündür evde yoktuk dün aksam evdeydik, degerin katlaniyordu halbuki neden böyle olduki :44:ne deyim bilemedim hakkindan hayirlisini diliyorum. Kür arastirmalarina baslamissin benim topiklerde okudugum kadariyla, bal,polen,arisütü ve incir küründen cok memnunlar sonuc alanlar var, haa birde sogan suyu tabiki bunlardan deneyebilirsin düzenli olmak kaydiyla öptüm senide arkadasim.

Günaydın hayırlısı olsun canım inşallah bugün transferin olur.bebişin anne karnında yerini alır.

Günaydın bende hafta başında negatif sonucu alan biriyim. Bende bahçesi Fulya Erbil beye gidiyorum. Önümüzdeki ay tekrar başlıyacam. Dr nun sana verdiği ilaçları bende kullansam olurmuş. Birde bitkisel yöntemleri kullanıyormusun bana ne öneriyorsun yardımcı olursan sevinirim

canimm benim guzell dileklerin icinn cok tesekkurler insallah hepimizin guzel guzel haberleri bu yil icinde gelecek.. senide yakindan takip ediyorum.. bu topigi cok seviyorum herkez cok icten ce cok faydali seyler konusuyor ve topigin hizina yetisebiliyorum hepimiz hemen hemen ayni yaslardayiz dusunceler ayni dogrultuda oluyor..
bu arada zaman gercektende dedigin gibi cok cabuk geciyor 29 yasinda evlendigim ve tedaviye evliligimin 2. ayinda basladigim halde aradan 7 yil gecmis nezaman 36 oldum hic anlayamadi.. zaman hep aleyhimize isliyor maddi olarak yeterli duzeydeysek gercektende is hayatini ikinci plana atip bebislerimize oncelik vermeliyiz..Allahim hepimizin yuzunu guldursunn..

canimm benim insallah bugun transferin olmustur guzel haberlerini bekliyoruz...

canim tedavi icin cok guzel bir yasta evlenmissin ama seninde benim gibi yillarin olumsuz ve kotu tedavilerle akip gitmis.. hic bekleme bence ve tekrardan bebisinin pesine dus.. insallah hersey gonlune gore gelisir..

canim bende uc defa kimyasal gebelik yasadim.. beta hcg 186 bile cikmisti bir hafta sonra anladikki kimyasal gebelikmis... kanda yuksek cikipta tam simdi oldu dedigin an kimyasala donunce insan cok cok uzuluyor.. seni cok iyi anliyorum.. insallah bir sonraki denemende hersey guzell gelisecek..

CMAS1 canimm bende uc defa kimyasal gebelik yasadim.. beta hcg 186 bile cikmisti bir hafta sonra anladikki kimyasal gebelikmis... kanda yuksek cikipta tam simdi oldu dedigin an kimyasala donunce insan cok cok uzuluyor.. seni cok iyi anliyorum.. insallah bir sonraki denemende hersey guzell gelisecek..

Ayni seyi bende dusunuyordum ve bahsettim bunu esime. Yani bu tedavilere inanmiyorum bosuna kendimizi uzuyoruz. Ben pek hevesli degilim dedim. Oda aynen senin esin gibi tepki verdi.Halbuki basta ben hevesliydim oda degildi. Simdi tersine dondu. Dun 1.5 yildir gormedigim bir cift arkadasin bebegi oldugunu ogrendim. Onlar icin sevindim. Hic yokken bir yerden insanlar hemen cocuk yapiyor sorunsuz ortaya cikiyor ya anlamiyorum. Aslinda bu kadar kolay ve dogal birsey bize geldimi 2.dunya savasina donuyor mubarek. Neymis bu cile gercekden. Yani bu bebekler misir gibi patlayip cikiyor ortaya aslinda. EE hadi bizim siramiz geldimi?

canım bu tedavilerin süreçleri öyle yıpratıcıki illaki eşlerle sorunlar yaşanmasına neden oluyor... normal yaşam yaşayamıyoruz.. hafta sonu cocugunu alıp tiyatro sineme hafta içi okul modunu takip ederek zamanımızı geçiremiyoruz.. hep ikili hayat belli bir süre sonra sıkmaya başlıyor.. benim işyerimdeki hamilelerin %80 i maşallah doğurana kadar full sigara içip topuklu ayakkabılarla dört dönüyorlar etrafımda biran önce doğsada kurtulsam bi dadı bulup hemen işe geri döneceğim diyorlar...bizde havadan bile nem kapıyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…