Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2 yumurtayla bu is olur mu?( dr.sadece2 tane aldi bugun cok uzgunum heryerim agriyor.. insallah su anda
bölünüyorlardir.
Canım forumda bir yerde okumuştum tek yumurtasi dollenip hamile kalan bir arkadasi inşallah senin sonunda boyle olur

Sağol canım Allah razi olsun

Günaydın....kızlar kanama oldu.....neyse........hepinize dualarınız için canı gönülden teşekkür ederim......demek hayırlısı buymuş.........sevgilerimle.....

cmascım inan çok üzüldüm, ..kızlar sakın yanlış anlamasın, ama 40 yaş ve üstü hamilelik duyunca daha bir etkileniyorum.Çünkü tedavi sırasında bizlerin en çok duyduğu genelde yaş oluyor.Birde malum zaman gidiyor..
Ama olsun yinede annesi yatakdayken ona kahvaltı hazırlayacak bi oğluşun var..Sen böyle yazmıştın, transferde oğlun bir gün sana kahvaltı hazırlamış ve yatağına getirmişti. Bunu okuduğumda o kadar etkilenmiştimki, ne güzel demiştim, tüm kalbimle.

İnşallah bi daha ki sefere diyelim mi? ......Bu arada Elifle görüşüyormusunuz? umarım iyidir...ben ocak ayında negatifi gördüğümde bana çok destek olmuşdu, görüşen arkadaşımız varsa, selam söylesin lütfen..kendini hazır hissediğinde 1-2 kelime yazarsa sevinirim...onu merak ediyorum...herkese iyi geceler..

2 yumurtayla bu is olur mu?( dr.sadece2 tane aldi bugun cok uzgunum heryerim agriyor.. insallah su anda
bölünüyorlardir.

İnşallah canım, moralini yüksek tutmaya çalış..sakın stres yapma...Geçen gün tv.de izledim gene :) bir kadın, depremde Gölcükde ailesini kaybetmiş.Yıllar sonra evleniyor, yaş 40 ın üstünde.Kadın çocuk olmaz diye dr.gitmek bile istememiş, eşi gidelim şansımızı deneyelim demiş.Öylesine ilaçlarını almış, test sonucuna bile gitmemiş, kanı vermiş eşine sonucu sen alırsın ben işe gidiyorum demiş.Sadece tek yumurtayla hamile kalıyor, tv.de kızınıda gösterdiler.Üzülme canım, pozitif düşün inşallah herşey yolunda gider..2 tane olsun senin olsun :)

Bugun guzbaharla bulustuk...cedrusun hamisligini kutladik salep icerek....cok icten..cok sicak biri inanin....hepiniz gibi.....sevgilerimle....
Ama benn benn
bölünüyorlardir.

Teslimiyet canim teslimiyet sen rabbime birak gerisine endise etme O vekil dir O verendir.

canım aynen eliften önce almıştım negatif haberini ikinci tüp denememdi yaşım 34 ama yumurta rezervim 45 yaş gibi hata daha kötü ilaçlara ramen 2 yada üç yumoşum oluyo dölenen bitane emriyom oluyo mallesef...bazende yumurtam hiç olmuyo yada büyümüyo adetlerim çok düensiz menopoz girdim giricem durumum çok vahim işimiz Allaha kalmış artık canım..derdini veren rabim sabrınıda veriyo ..Allahın izniyle mücadeleye devam son yumoş kalana kadar...

cmas1 çok sağol canım. Dün tedavi görmeyi planladığım hastanenin doktorunu da aradım ve doğum kontrol hapını, yumurtalara aşırı baskı yaptığı için tercih etmiyoruz dedi. Büyük ihtimalle ben de onun dediğini uygulayacağım...

Ne güzel tavsiyeler bunlar canım, çok sağol. Allah'a şükürler olsun ki, sigarayı yıllar önce terkettim. Son zamanlarda organik yumurta, süt,tereyağı,zeytinyağı,tam buğday ekmeği, birçok baharat ve kuru incire kadar pekçok ürünü almaya,seçmeye dikkat ediyorum. Tavsiyelerin için tekrar teşekkür ediyorum

Vay canına zanork, ders niteliğinde bir cevap olmuş doğrusu.Hepimiz adına çok teşekkür ediyorum. ve uyguladığın kürün sonucunu ben de merakla bekliyor olucam...

Son düzenleme:
bölünüyorlardir.

Lütfen üzülme arkadaşım. Önemli olan sayısı değil, kalitesi ve bebişin tutunması. Benimle birlikte tedavi olan ve aynı gün transferimizin olduğu bir arkadaş vardı. Hem sayısı azdı hem de kalitesi düşüktü. Hatta ben odada dinlenirken, giyinmiş gelmiş "hadi ben gidiyorum, sana iyi şanslar" dedi ve üzgün bir şekilde hastaneden ayrıldı.Sonuç; o hamile kaldı ve doğurdu bile ...

aynen öyle hayatım son yumurtaya kadar mücadeleye devam edeceğiz:))

Hayirli cumalar.. simdi dr aradi biri dollenmis insallah bolunur ..simdi yasin okuycam..hepimize dua edicem
insaallah Rabbim yardimcimiz olsun .

canım şu mübin yasini var ya o da çok etkili bence oku dua et Rabbi yessir vela tu assir Rabbi temmin bil hayr çek Hasbiyallahu La ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arş'il Aziym çej

Hayirli cumalar.. simdi dr aradi biri dollenmis insallah bolunur ..simdi yasin okuycam..hepimize dua edicem
insaallah Rabbim yardimcimiz olsun .

Allah dualarını kabul etsin. Güzel sonuçlar al inşallah. Meryem suresini de tavsiye ederim. Aslında eşinin okuması daha makbul ama kendin okusan ya da birisine de okutsan faydasını görürsün. 41 defa deniyor. Test sonuncuna kadar okuyabildiğin kadar oku. Hem hamile kalmayı, hem doğumu kolaylaştıran bir sure. Kuzenim 5 ay önce doğum yaptı. O da 4 yıldır uğraşıyordu, şekeri vardı, tiroidi çıktı, çok şükür tüpe gerek kalmadan anne oldu. Gece 1' de hastaneye gitmişler, 3' te bebeğini almış kucağına. Üstelik ilk doğumu. Diğer kuzenim de nodüllü tiroidden tedavi görüyordu, o da 21 haftalık hamile, yaza doğumu olacak Allah' ın izniyle. Doktorlar tüp yap diyorlardı, gerek kalmadı. Sıra bizdedir inşallah :)

Vay canına zanork, ders niteliğinde bir cevap olmuş doğrusu.Hepimiz adına çok teşekkür ediyorum. ve uyguladığın kürün sonucunu ben de merakla bekliyor olucam...

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... Tedavim şubat periyodumla başlayacak. Kısa protokol olacak. Yani fazla bekletmeyeceğim sonuç için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…