- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.621
Oldukça üzücü deneyimlerin olmuş ama inşallah bu defa yüzün güler. Önceki yıllarda benim uygulayıp olumlu sonucunu gördüğüm bir kürü paylaşmak istedim. 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı çörekotu yağı, damak zevkine göre bal karıştırıp aç karnına günde 3 defa. İstersen günlük ihtiyacını sabahtan hazırla, akşama kadar tüket, yemeklerden yarım saat önce. Ama kapağını açık tutma. Çünkü çörekotu yağı uçucu. Açık kalırsa etkisi azalır. Ayrıca sabah saat 10 civarı ve öğleden sonra 3 civarı 2 tatlı kaşığı bala çay kaşığının ucuyla tarçın ekleyip sakızı bu karışıma batırıp batırıp çiğne. İlk tarif yaşlı bir ebeden. Bazı kadınlar sarısı olmayan yumurta gibi yumurtlarmış, içine sarısını böyle koyarsın demişti. İkinci tarif te Hong Kong' tan. Çinliler rahmi kuvvetlendirmek için binlerce yıldır bunu yapıyormuş. Bir de ben bu kürü uygularken haftanın 6 günü bal ve yoğurt dışında hiç bir hayvansal gıda, şeker içeren hiç bir gıda, çay, kahve vs., kepek ekmeği hariç hiç bir hamur işi tüketmedim. Sabah yoğurt karışımını yedim, yarım saat sonra bir avuç çekirdekli kara kuru üzüm yedim, yarım saat sonra kahvaltı yaptım. Saat 10 gibi sakızımı çiğnemeye başladım, öğle vakti yine yoğurdumu yedim... Düzenim 6 gün bu şekildeydi. Sadece pazar günleri eşimle birlikte kürleri ihmal etmeden her şeyi yedim. 6 hafta uyguladım. Gittiğim doktor boncuk boncuk yumurtalarım olduğunu söyledi. Yaşım 36 idi, 18 yıllık sigara tiryakisiydim (günde 2 paket kadar) Daha önce görüştüğüm doktorlar yumurta rezervin şimdiden düşmüş diyorlardı. Kürler işe yaradı ama o kanser başlangıcından şüphelenildiği için korunuyordum, yumurtalar boşa gitti. Şimdi yine başladım, iki gündür. Sonucu paylaşırım buradan da.
Kizlar sonucum geldi 45,1 çıkmış inşallah artar dua edin 9. Güne gore fena bir sonuç gibi durmuyo ne dersiniz ?
Kizlar sonucum geldi 45,1 çıkmış inşallah artar dua edin 9. Güne gore fena bir sonuç gibi durmuyo ne dersiniz ?
Evet canım sedir45 İN 100 Olsun 200 olsun fırlasın gitsin inşallah .... Bu arada ismin Sedir ağacı demek değil mi ??
Çok sevindim.9.gün için gayet iyi bir sonuç.belki ikiz bile olabilir..kaç embiryon vardı.allah tamamına erdirsin.en kısa zamanda bebişleeini kucağına al...
Hayırlı olsun, tebrik ederim. Patikleri örmeye başlayalım
Tebrikler...
Bencede fena değil :))
Kendine ve bebişine dikkat et...
Masallah canim masallah...cok guzel....insallah artarak devam eder...kalp atislarini da gor insallah....tebrik ederim birtanem sonunda oldu iste....hep dua edelim simdi..
Canim tebrik.ederim.sonuc cok.vok.iyi maşallah subhanallah barekallah allah tamamina erdirsinn
Ne güzel bir haber bu, Çok sevindim! Tebrik ederim! Allah tamamına erdirsin
Allah razi olsun kızlar iyiki varsınız iyiki burdayim beni çok mutlu ettinizcanimm kan sonucunn masallahhh harikaa kesin gebesinnn... amann dikkatt ett bebisimizee.. masallahhh.. 9. gune gore cok guzell degerinn...tebrikklerrr
Bugun guzbaharla bulustuk...cedrusun hamisligini kutladik salep icerek....cok icten..cok sicak biri inanin....hepiniz gibi.....sevgilerimle....
2 yumurtayla bu is olur mu?( dr.sadece2 tane aldi bugun cok uzgunum heryerim agriyor.. insallah su anda
bölünüyorlardir.
Heyyyy uzulme...sevin....lutfen guzel seyler dusun...hadi hayirli ugurlu olsun canim...insallah dollenip bolunuyorlar..insallah ....2 yumurtayla bu is olur mu?( dr.sadece2 tane aldi bugun cok uzgunum heryerim agriyor.. insallah su anda
bölünüyorlardir.
Canli zeytun merhaba....canim test yaptin mi...nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?