- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.521
Tatilimi bitirp geldim arkadaşlar.
CMAS tebrik ederim canım, inşallah artar değerin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bu arada başka değişiklik var mı arkadaşlar? 52 sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım.
Ümmüseleme senin durumun ne oldu canım?
Bu arada ben de dün regl oldum. 13 Şubatta histeroskopim olacak. İnşallah herşey yolunda gider. İlk defa anestezi alacağım. Korkuyorum biraz. Histeroskopi olanlara bir sorum olacak. Acaba ne kadar süre baygın kalıyorsunuz? Ne zaman ayılıyorsunuz?
hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...
Tıpkı opu gibi kolay ama benim 1hafta kanamam oldu bugün transferimin 7. Günü bakalım nasıl bir etkisi olacak
Şimdiden geçmiş olsun.
Toplamda 10 dk. yı geçmiyor baygın kaldığınız süre. Beni ameliyathaneye çıkardıklarında eşim de sigara içmeye inmiş. 10 dk. sürüyor içmesi. Geri döndükten 2-3 dk. sonra da beni getirmişler. Ameliyathanede de narkozdan önce 6-7 dk. oyalandık en az. Ayrıca benim 4. narkozumdu. Hiç korkacak birşey yok. Kolunuzdan serum veriyorlar, narkozu da oradan ilave ediyorlar. Anlamıyorsunuz bile...
Canımm ya.. Adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum. Ümidim yok ama.. Ilaçları kestim. Artık Allah'a kalmış....
hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...
Aslında benim de öyle...Yani Allah doğrusunu bilir!! Öyle belirsizim ki!! ....
dün küçük bir iş kazası atlattım, üzerimizde nazarlar mı var acep
çok önemli olmasa da canım çok acıdı, parmağıma tırmık battı, ama (tırnağımın içine girdi) hiç bir şekilde çıkmıyor, küçük bir operasyonla alalım diyorlar yoksa iltihap yaparmış, benim de canım çoook yanıyor... şimdilik ikna olmuyorum... iğneyle uyuşturacaklar falan, inşallah kendiliğinden çıkar... sizler nasılsınız ????
viyol, alara canım inanın çok üzüldüm, aslında dün bir ara girdim ama üzüntüden yazamadım size ve hemen çıktım... Allah büyük, inşşalllah bu olumsuz olan son tedaviniz olur... bundan sonra güzel günler sizi bekliyor olsun inşallah...
camsım canım benim, allah hakkında hayırlısını nasip etsin, hep dua ediyorum değerin yükselsin diye ama yine de haırlısı istiyoruz sonuç olarak... rabbim büyük, inşallah değerlerin katlanarak artsın, sana sürpriz yapsın bebeişin...
selcanım çoook çoook sevindimmm... ne güzel şeyler yaşıyorsun, daha da güzel günler nasip etsin rabbimmm... doğur, kokla, sev, öpücüklere boğ bebeğini inşallah... kendine çoook dikkat ett...
zeytunum hadi az kaldı, iş miş kendini hiç strese sokma, senin odaklanman gereken daha güzel şeyler var inşallahh... hep beraber güzel haberleri alacağız.... ve senisınıfına terfi ettireceğiz inşallahhh.
ümmücüm gittin mi memlekete... tail nasıl gidiyor...
duovam canım havalar ısındı mı oralarda, bizde ne yağmur, ne kar.. hiçbiri yok, korkuyorum valla... havalarda mevsim normallerinin üstünde... kış gelemedi bi türlü... gerçekten çok korkuyorum... rabbim toprağa da bize de bereket versin, hepimize inşallahhh...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz çıtır kızlar topiğine, inşallah bu topic hepimize uğur getirecek...
ben perşembe günü doktora gideceğim inşallahhh kızlar. çook heyecanlıyımmmm... çoook....
hepinizi ama hepinizi çoook öpüyorum.... alisim, miranda, nevser, acmila, arnavut, ensuence, monkey, alfabe ve ismini saymadığım herkesi de..
sevgi ve dua ile kalın arkadaşlar
Tatilimi bitirp geldim arkadaşlar.
CMAS tebrik ederim canım, inşallah artar değerin. Bunu bütün kalbimle diliyorum. Bu arada başka değişiklik var mı arkadaşlar? 52 sayfa yazmışsınız, hepsini okuyamadım.
Ümmüseleme senin durumun ne oldu canım?
Bu arada ben de dün regl oldum. 13 Şubatta histeroskopim olacak. İnşallah herşey yolunda gider. İlk defa anestezi alacağım. Korkuyorum biraz. Histeroskopi olanlara bir sorum olacak. Acaba ne kadar süre baygın kalıyorsunuz? Ne zaman ayılıyorsunuz?
Kizlar bisey sorabilirmiyim.amh testi icin adetli olmak gereklimi.yoksa herhangi bir gun yapılabilir mi.cevap verirseniz sevinirim
Selamm kizlar ..
su tabloya kendimizi nasil ekleyebiliriz?
gerci tahlil sonuclari hastanede bana vermediler.:26:
Ümitlendirmek gibi olmasın ama keşke hemen kesmeseydin ilaçlarını. 2 gün arayla baktırsaydın. Bu konuda boşa ümit vermek istemem kimseye. Zaten zor şeyler yaşanıyor, moral vereceğim derken daha kötü şeyler yaşatmaktan korkarım ama sanki devamı gelirdi gibi geliyor. Ümit işte. Hakkında hayırlısı neyse o olsun...
İşte bu konuda haklısın! Ben bunu da okumuştum! Hatta tek eşlilik ve çokeşlilikle ilgili bir iddia da vardı..
Benim dr.um transferden sonra ilişki konusunda yasak koymuyormuş sanırım. Unuttum şimdi hemşire söylemişti galiba.. yalan olmasın şimdi pek emin değilim... Ama senin gibi ben de üzerinde düşünüp kafa yormuştum...
Teşekkür ederim kızlar.
Cedrus canım sen hemen histeroskopiden sonraki ay mı tedaviye başladın. İnşallah güzel haber verirsin canım. Testi kaçıncı güne verdiler? Bir de çizik attılar mı, yada polip yada yapışıklık temizleme gibi bir durum odu mu?
Arkadaszlar malesef bende bugun olumsuz sonuc alanlardanim,6.denememde basarisiz oldu.sizleri okuarak takipteydim.isyan etmiyor ama artik umutta etmiyorum.5. Gune kadar giden 3embriyo transferi vede elde kalan kasiklarimdaki buyuk bosluk.artik neyi nasil yapacam bilmiyorum,gunu yatarak cikardim hep uyumak istiyorum.hicbir dokunus bu acigi kapatmiyo.alisilacakbi aci degil.kendimden disiligimden nefret eder oldum.yas 36 bitiyo alti yillik evliyim.acim tasiyo sigmiyo icime.beni ne eyler ki ?
Arkadaszlar malesef bende bugun olumsuz sonuc alanlardanim,6.denememde basarisiz oldu.sizleri okuarak takipteydim.isyan etmiyor ama artik umutta etmiyorum.5. Gune kadar giden 3embriyo transferi vede elde kalan kasiklarimdaki buyuk bosluk.artik neyi nasil yapacam bilmiyorum,gunu yatarak cikardim hep uyumak istiyorum.hicbir dokunus bu acigi kapatmiyo.alisilacakbi aci degil.kendimden disiligimden nefret eder oldum.yas 36 bitiyo alti yillik evliyim.acim tasiyo sigmiyo icime.beni ne eyler ki ?
Geçmiş olsun....Lütfen umut ışığını kaybetme.. Bizlerden daha gençsin, yumurtaların daha sağlam..5.güne kadar gidebilen yumurtaların var..Yani üzülme haydi toparla kendini!! Bu ay bizlerle takıl..Biraz soğan kürü yap..Arkasından diğer kürleri yaparsın..incir, hayıt, çuha çiçeği, bal tarçın çörekotu... Sonra 7.ye doğru yelken aç! İnşallah bebeklerine kavuşursun...
Arkadaşlar ben bu sabah yine kan verdim..Öğleden sonra 4 gibi sonucu bildiririm size..
Geçmiş olsun....Lütfen umut ışığını kaybetme.. Bizlerden daha gençsin, yumurtaların daha sağlam..5.güne kadar gidebilen yumurtaların var..Yani üzülme haydi toparla kendini!! Bu ay bizlerle takıl..Biraz soğan kürü yap..Arkasından diğer kürleri yaparsın..incir, hayıt, çuha çiçeği, bal tarçın çörekotu... Sonra 7.ye doğru yelken aç! İnşallah bebeklerine kavuşursun...
Arkadaşlar ben bu sabah yine kan verdim..Öğleden sonra 4 gibi sonucu bildiririm size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?