Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tıpkı opu gibi kolay ama benim 1hafta kanamam oldu bugün transferimin 7. Günü bakalım nasıl bir etkisi olacak

Şimdiden geçmiş olsun.
Toplamda 10 dk. yı geçmiyor baygın kaldığınız süre. Beni ameliyathaneye çıkardıklarında eşim de sigara içmeye inmiş. 10 dk. sürüyor içmesi. Geri döndükten 2-3 dk. sonra da beni getirmişler. Ameliyathanede de narkozdan önce 6-7 dk. oyalandık en az. Ayrıca benim 4. narkozumdu. Hiç korkacak birşey yok. Kolunuzdan serum veriyorlar, narkozu da oradan ilave ediyorlar. Anlamıyorsunuz bile...

hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...
Tıpkı opu gibi kolay ama benim 1hafta kanamam oldu bugün transferimin 7. Günü bakalım nasıl bir etkisi olacak

Teşekkür ederim kızlar.
Cedrus canım sen hemen histeroskopiden sonraki ay mı tedaviye başladın. İnşallah güzel haber verirsin canım. Testi kaçıncı güne verdiler? Bir de çizik attılar mı, yada polip yada yapışıklık temizleme gibi bir durum odu mu?

Son düzenleme:
Canımm ya.. Adetim gecikirse yaptırmayı düşünüyorum. Ümidim yok ama.. Ilaçları kestim. Artık Allah'a kalmış....

Ümitlendirmek gibi olmasın ama keşke hemen kesmeseydin ilaçlarını. 2 gün arayla baktırsaydın. Bu konuda boşa ümit vermek istemem kimseye. Zaten zor şeyler yaşanıyor, moral vereceğim derken daha kötü şeyler yaşatmaktan korkarım ama sanki devamı gelirdi gibi geliyor. Ümit işte. Hakkında hayırlısı neyse o olsun...

hoşgeldin canım...korkma! uyudum uyandım olacaksın!! süre bilmiyorum...geçmiş olsun...

Aslında benim de öyle...Yani Allah doğrusunu bilir!! Öyle belirsizim ki!! ....

Canim yaa histeroskopi eger hsg ise anestezi alma bence cokta dayanilmayacak bi agri degil ben yaptirdim

canımmm çokk geçmişş olsunnn aman dikkat işyerinde nazarmı değiyor acaba:)) başarılı olmak kolay değil..

bende bu ay başlıyorum inşallah subat annesi olacağız doktordan sonra güzell haberlerini bekliyoruz..

kocaman öptümm..

hoşgeldinn canım.. bende neden gözükmediğini düşünmüştüm tatile gittiğini bilmiyordum..

Kizlar bisey sorabilirmiyim.amh testi icin adetli olmak gereklimi.yoksa herhangi bir gun yapılabilir mi.cevap verirseniz sevinirim

Sağol. Sonuç bir iki puan yüksek olsa olabilirdi.. Çok zor. Hadi geç tutunma oldu diyelim.. O da zor bir ihtimal... ??? Örnek aradım bulamadım. Benim eski doktorum Erbil beyin dediği de aklıma gelmiyor değil.. Biz neler gördük dedi bu test sonuçları için.. Onunda bi bildiği vardır elbet.. Beklicez artık adeti.. 2 gün kaldı zaten olmama..

Evet, ben ilaç niyetine olabilir diyorum hafif yollu:))) o kadar saçma sapan ilaçlar alıyoruz dimi!!

Senin sonucun artmiş. Ümit'i bence.. Allah tamamını erdirsin inşallah arkadaşım..

Arkadaszlar malesef bende bugun olumsuz sonuc alanlardanim,6.denememde basarisiz oldu.sizleri okuarak takipteydim.isyan etmiyor ama artik umutta etmiyorum.5. Gune kadar giden 3embriyo transferi vede elde kalan kasiklarimdaki buyuk bosluk.artik neyi nasil yapacam bilmiyorum,gunu yatarak cikardim hep uyumak istiyorum.hicbir dokunus bu acigi kapatmiyo.alisilacakbi aci degil.kendimden disiligimden nefret eder oldum.yas 36 bitiyo alti yillik evliyim.acim tasiyo sigmiyo icime.beni ne eyler ki ?

Canım ben 17 aralikta histeroskopi oldum 29 aralikta yani aralik adetimin 21. Günü uzun protokolle tedaviye basladim 28 ocakta transferim oldu bende yapisiklik kist vs yoktu sadece çizik atıldı

Kızlar klinikden DOĞURGANLIK VE GEBE KALMA REHBERİ diye bir kitap aldım .Bahçeci ve Zita West yayını gibi bişey Kafama takılan benım diğer 2 tedavimde de transferden sonra çok sıcak iyi değil demişlerdi .Sıcak banyo yok demişlerdi .Mantıklı gelmişti embiryo etki,lenmesin diye Ama kitabı okuyunca karın bölgesinin çok çok sıcak olması gerektiğini (k kan akışı hızlanır sıcakda diye düşünüyorum )bunun için gerekirse sıcak su torbasından yararlanın bile yazıyo .Doğurganlığı az olan kadınların genelde de karın kısımları hemen ısınmazmış .Buraya kan akışı azmış .Çin inanışına göre de sıcak ve doğurganlık paralelmiş.Kafam karıştı

Birde bende bir süre sağlıklı bedene sahip olmak adına doktora gitmiştim . Tüp tedavisinde olduğumu söyleyince her tuvalet ihtiyacında idrarını yaparken tut bırak tut bırak dedi.Kontrol sende olsun dedi böylelikle rahim kasları hareketi ve rahim kanlanması artarmış .Bu bilgileri paylaşalım ki diyorum belki birilerine faydamız olur ve irdelemiş oluruz nedir ne değildir...

Gecmis olsun arkadasim, 6 deneme cok fazla yipratmis seni haklisinda, doktor ne diyor peki tutunmama sebebi nedir arastirdilarmi?
hep ayni merkezde denediysen bunu mutlaka doktorunla konusmalisin.tutunmasi icin simdi cok degisik yöntemlerden bahsediliyor, gebelik asisi, rahime cizik vb. uygunsa denenecek ne varsa doktorunla konusmani öneririm.

Geçmiş olsun....Lütfen umut ışığını kaybetme.. Bizlerden daha gençsin, yumurtaların daha sağlam..5.güne kadar gidebilen yumurtaların var..Yani üzülme haydi toparla kendini!! Bu ay bizlerle takıl..Biraz soğan kürü yap..Arkasından diğer kürleri yaparsın..incir, hayıt, çuha çiçeği, bal tarçın çörekotu... Sonra 7.ye doğru yelken aç! İnşallah bebeklerine kavuşursun...

Arkadaşlar ben bu sabah yine kan verdim..Öğleden sonra 4 gibi sonucu bildiririm size..

İnşallah sonucun çok iyi çıkar.çok çok katlanmış olur.tüm dualarım seninle

Hayırlı haberler inşallah CMAS .. kuru dala can veren Rabbimin vardır bildiği..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…