- 2 Kasım 2012
- 350
- 326
- 108
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.481
Canım sonucun pozitif mi doktorun ne dedi sonuçta degerin ikiye katlanmış çok şükür
Amiin!!!Test sonucunu 14.... yazmissin canim bu pozitif demek degilmi? tekrar test yapiliyorlar topiklerde okuyorum. 1 veya 2 günde yapildigini duydum dilerim artsin katlansin degerin.
Amiin!!!Yarabbim hayırlısı neyse öyle olsun! Amin!
Duovacım sağol canım .. tabloyu gördüm.. güzel olmuş tabi şimdilik! Bakalım ilerleyen günler ne getirecek!! Kimbilir belki de benim satır üst kırmızıların hemen altında yerini alır..Zaonork teşekkür ederim canım.Mirandacım bana öğrettiğin gibi 'Ya Mucib' aklıma geldikçe okuyorum..Allah hepinizden razı olsun..Sevgilerimle..
Bu arada transfer olan arkadaşlar, Era testi yada rahime çizik falan atılan oldumu? embriyonun tutunması için daha diye okuyoruz, duyuyoruz.
Ah canım ! Sağol! Zaten şimdi şu anki haliyle daha iyi...yarın ola hayrola!!!!!Oraya tasiyamadim canim yoksa üst kirmizilarin altinda olacaktin. kopyala yapistirla seni koyacagim yeri bosaltmaya calistim. tablo degisti bozuldu vaz gecip orada biraktim.
Viyol acaba sen de yarın tekrar bir test yaptırsan mı?tebrik ederim, senin adına çok sevindim. dilerim değerlerin katlayarak artar.. benim de 5.2 değilde senin gibi bir değer olsaydı ümidim olacaktı ama maalesef 12. gündü.. testi tekrar etmeme gerek yokmuş. 5 olması beni daha çok üzdü sanırım.. bir ihtimal varmış. Allah senin bebişine sağlık versin..
Yaşadığım ilçede eczacı bir abla var. O anlattı, 40 yaşında evlenen bir tanıdığı varmış. Evlendikten 6 ay sonra doğrudan tüp bebek merkezine gidiyorlar. Yıllarca tedavi görüyor, 7 - 8 deneme yapıyor, hiç gebelik oluşmuyor. Yaş 45 oluyor, bırakıyorlar tedaviyi. Aradan 7 sene geçiyor. Kadın 52 yaşına geliyor ve periyodu kesiliyor. 1 ay bekliyor; yok, 2 ay bekliyor; yok, 5 ay bekliyor menapoz tedavisi için doktora gittiğinde hamile olduğunu öğreniyor. Diyeceğim o ki; ne yazmışsa alnına o gelecek karşına...
Yarın tekrar bir test yapacağım.... Yine de herkesin bildiği gibi sonuçlarım çok düşük! Allah hakkımda hayırlı olanı versin! Amin! Hepimiz için hayırlısını versin!Amin!
Geçen akşam eşim bahsetti bu konudan. Eşim veteriner hekimi. İneklerde gebelikte vücut embriyoyu yabancı cisim sanıp atmaya çalışıyormuş, embriyo da bir hormon salgılanmasını sağlayıp vücudu kandırıyormuş. O hormon üretilmiyorsa gebelik sonlanıyormuş. Doktora söyleseydin ya ona da baksalardı demiştim. Demek varmış böyle birşey...
ne bilim valla yok o yok bu ..Erbil beye bende şeyi sormuştum gebelik aşısı yaptırsak mı diye 7-8 ay önce .Tam bir istatistik yok dedi gebelik aşısı olup negatif alanda var pozitfi olanda var diye.Ama geçenlerde klinikde beklerken bayanın biriyle konuştuk .Mustafa bey önermiş başarı oranları arttı demiş şu anki durum .Arada 6-7 ay gibi bir süreç var kafam karıştı .Herhalde onlarda gözlem aşamasında henüz.. Bir tanıdığım geçen sene fertijinde yaptırmıştı bunu .Baba adayının Kanı alıp bişeysini ayrıştırıp 2-3 kere veriyolar anne adayına sanırım böyle bişey ..Amerikada da tüp bebek anne adaylarının bağışıklıklarını düşürüp serum yardımıyla sonra transfere geçiyolarmış .
amin!!! yapalım arkadaşım!!!!Sinerji yapalım bol bol dua edelim .Birlikten kuvvet doğar ...Cmas hayırlı haberler al inşallah ..
Amin! cedrus zeytunla sen varsın sırada di mi? az kaldı inşallah güzel haberlerinizi alırız!Amin canım benim amin inşallah kelebeklerimiz bizimledir.
Herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?