Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar nasılsınız yeni arkadaşlarımız gelmiş hepsi hoş gelmiş sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum içimden gelmiyor bende değişiklik yok maalesef bu ay baktırırım yada tedavi dedim ama aralık 19 itibaren kırmızıları göremedim bu süre zarfında üzülmek ağlamak yine bin türlü sıkıntıyı yaşadım dilerim Allah tan burada tüm arkadaşlarım bebeklerine tez zamanında kavuşur rabbim dualarınızı duysun elifooo acını paylaşıyorum arkadaşım bana özelden telefonunu yaz aramak konuşmak istiyorum seninle cmass elifoo konuşursan slm iletir misin

KIZLARRRRR MÜJDEEEEE ! 7,5 pozitif! Çok şükür yarabbi!!!
cmas gözün aydın allah tamamına erdirsin canım..bi farklılık değişiklik hissettinmi canım..
canım doktorla görüşmene ne kadar kaldı..işallah güzel haberler sendende bekliyoruz canım..

canım sağlıkla giidip gelin inşallah..ayy ne güzel cmas hamile..bizdemi transfer olsak..canım çekti..:))

canım doktora neden gitmiyorsun ilaç verir olursun adet..bekleme bitanem git doktora..bak yumurtalık rezervi bölümünde arakadaş vardı oda ilaçla adet oluyorsu..iki defadır yumileri gelişiyor büyüyor canım...üzülmeyi bırak canım olacağına inan allahtan ümit kesilmez..çaba ve sabır ve dua canım..

bu kadar kadercilik dinimizde yok canım..herşey bizim imtihanımız..buda bizim imtihanımız allah bizden sonuna kadar gayret dua bekliyor..btütün bunları yaptıktan sonra hala olmamaışsa sonuca tevekkül..ama sonuna kadar gayret canım..eğerki bir evlat istiyorsanız çabalıycaksınız canım..benimde tetikin çocuğum var..selcan arkadaşımızında ve şu an hamile..pufy var bebişi oldu..
allah dileyen isteyen herkese versin sağlıklı hayırlı.

Iriyi akşamlar.bende tüp bebek yaptırdım yaşım 42.2. Gün 4 hücreli embiryo koydular.bugün 9. Gün idrarda baktım negatif moralim çok bozuldu .benim gibi olan varmı lütfen yardım

Senin gibi olanlari duyuyoruz arada mesela, 1,2 gün erken yapinca negatif alip daha sonraki teste potizifi görenleri, onun icin doktorun dedigi tarihte yapmali, diliyorum bebegin sana tutunmustur pozitif haberlerini bekliyoruz.

Cok sevindim canim, degerin kat kat artmasini ve, bebeklerini saglikla kucagina almani diliyorum.

Hadi arkadaslar subat bitmeden, tabloda hamile sayimiz cogalsin. sirada zeytun, cedrus ve viyol var

Son düzenleme:

Sana bu konuda katiliyorum canim,her yasadigimiz olumsuzlugu kadere baglamamliyiz, kendi cabamizla basardiklarimiz gibi tercih ettigimiz yolda bizi bazen olumlu veya olumsuzluklara götürür.

Selam kizlar nihayet evdeyim ..27 sinde gittim dr.birkac sorunlu folikul gordu basladim aglamaya..
sonra aralarinda konustular tedaviye basladilar gonalf menapur 3 gun sonra tekrar kontrol yaptilar simdi
cetritden igneler igneler 3 gun sonra tekrar kontrol. bu hafta belli olucak

Hastaneye her gittigimde sanki hemen bebegimi kucagima verip gondereceklermis gibi geliyor

cmas cedrus sizlere coook sevindim Allah tamamina erdirsin insaallah.

Son düzenleme:
Camasssssss cok skür canim

olcak insallah allah yardimcin olsun yasasin yaaaa cok sevindim kizlar siraya bu yill bereketli bir yil olcak masallah bu topige acayip umut oluyo boyle positiv haberler .Allah hepimizin duasini kabul etsin ve sana hayirli bir evlat versin topigin pozitif hamilesi

bu arada her zaman yazamiyorum simdi buraya girmisken kizlar cok iyi bir Akupunktur hocasi buldum bana Maca bitkisini tavsiye eti sizde bir inceleyin ala bildiginiz butun vitaminler var icinde basladim kulanmaya bence incelemeye deger subat sonu istanbulda bende allahin izniyle baslicam bakalim hayirlisi
Elifooooo arkadasim nerelerdesin durumun nedir tam bilmiyorum ama eger negatif se yas tutmayi birak nolur sakin vaz gecme kendini yipratma ve kaldigin yerden yine davam zaman kaybetmeden zamani gelince olcak bak huriyet gastesi de yazan yaziyi incele kadin okadar zorluklara ramen vaz gecmemis ve 44 dogurmus hic olmasa paylas bizlerle icini dok her girdigimde seni ariyo gozlerim yoksun kizzzzz

kizlar yeni gelenler hepiniz hos geldiniz be kalabalik olduk cok harik
Herkese iyi aksamlar

Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrul vârisin
Rabim beni yanliz basina (evlatsiz) birakma.Sen varislerin en hayirlisizin Amin amin amin( zekeriya Aleyhisselam in duasi)

Cmas'im deli prof'um... cok sevindim... insallah rabbim tamamina erdirsin.... bir prenses yakisir artik :))) yeni katilan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz... gullu tedavin hayirli olsun insallah.... elifooo artik gel kuzum be... uzme kendini ... rabbom bizim icin en hayirli olani veriyor...
Hepinizden ALLah razi olsun....Alara insallah pozitifi gorursun...ben de idrarda gormedim daha...

ümmücüm canın çektiyse hemen seni transfere alalım, sen yap, söz ben de dönünce yaparım, ohhhhhh birden 2 hamile daha ekleriz topiğe... iyi fikir ......haydi ümmüseleme haydi ümmüseleme ........ mesaj kutuna bakarmısın

Son düzenleme:
Benim de yaşım 41.5 Aranıza yeni katıldım. Eğer kısmet olursa ben de biraz kilo verip şöyle bir kendime gelebilirsem 4. tedavime başlamayı düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Rabbim bizlere de anne olmayı nasip etsin inşallah...

Hos geldin topige arkadasim, yeni denemeden evvel hazir olman iyi olur, kilo verirken bir yandanda kür uygulayabilirsin tam hazir olursun.

Sana bu konuda katiliyorum canim,her yasadigimiz olumsuzlugu kadere baglamamliyiz, kendi cabamizla basardiklarimiz gibi tercih ettigimiz yolda bizi bazen olumlu veya olumsuzluklara götürür.

evet canım dinimiz mücadele dini sabır dua dini ..ama çok yanlış anlaşılıyor kaderimizde varsa olacak elbette ama bize düşen sonuna kadar gayret ..başımıza gelen olumsuzluklardanda aslında sevinmeyiliz belki bizim için en hayırlı olandır..herşey allahtan geldiğini bilip sabırla duayla yolumuza devam etmeliyiz..allah hepimizin yolunu açık etsin.isteyenlere çifter çifter versin..
Hepinizden ALLah razi olsun....Alara insallah pozitifi gorursun...ben de idrarda gormedim daha...

canım olacak inşallah .. allahım herşeyin hayırlısını versin..

canım bu defaki tedavimde kısmet olursa düşünüyorum.. sende git gel hayırla inşallah canım..

Arkadaşlar nasılsınız ben geceleri uyuyamıyorum Pazartesi yaklaştıkça Pazartesi tahlil günüm birde dün idrarda negatif çıkınca iyice moralim bozuldu.buda negatif çıkarsa nasıl toparlanırım bilemiyorum.bu 3. Denemem.1 kimyasal 1 negatif sonuç.işyerinde bütün arkadaşlarımın çocuğu var benim olmaması çok üzücü.dualarınızı benden esirgemeyin

Hos geldin topige arkadasim, yeni denemeden evvel hazir olman iyi olur, kilo verirken bir yandanda kür uygulayabilirsin tam hazir olursun.

Çok teşekkür ediyorum arkadaşım. Tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var. Onca tecrübeme rağmen, sınavına çalıştığı halde sınav esnasında hiçbir şey bilmediğini zanneden öğrenciler gibiyim...:18:

Bu durumu cok yasariz bilirken bilmememek gibi,:44: topigi takip ettiginde cok faydali bilgiler edinebilirsin. tüp deneyen ve tüp denemeden dogalindan olsun diye, ugrasan arkadaslar var topikte, sorunlarini yazarsan yumurta kalitesi vs. bunun gibi, bilgisi olan arkadaslar mutlaka cevaplayacaklardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…