Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

KIZLARRRRR MÜJDEEEEE ! 7,5 pozitif! Çok şükür yarabbi!!!
Arkadasim gozuaydin. Insallah hizla katlanarak yukselsin. Sakin ol canim. Tadini cikar. En taze hamissin sen. Biraz da şimarabilirsin. Hadi bakalim Allah yar ve yardimcin olsun

Guzbaharcim tesekkur ederim. Mesajini aldim. Optum seni

Ummuseleme esimin memleketine selam. Keyfini cikar canim

Duovacim. Cars. Istanbuldayiz. Ctesi doneriz. Optum seni
Kizlar hayirli cumalar. Dualarimiz kabul olsun

Cmas hayirli gunde hayirli haber verdin . Moral oldun ne guzel. Yine bir cuma dogum haberini aliriz insallah

5.in uzeri pozitif..tabi dualarinizi bekliyorum...insallah guzel degerlere artar....

canimm benimm insallahh Allahimin yardimiyla degerin artacak.. 13. gunde 70 in uzerine cikarsa yukselmen iyi demektir...
yalniz birsey diyecegim canimmm seniii uzmekk asla istemem ama 11. gunde 40 altinda cikinca %99 kimyasal gebelik oluyor hayatim.. insallahhh yukselecek

Dr.mun asistani sule hanimi aradim..yarin yapsaydim 10 -15 cikabilirdi..ve biz tekrar test isterdik dedi. Ben de o zaman ptesi yapayim dedim...lutfen dua edin..

Cmas mumkumse pazar gunu yap. Cunku ilk degerin katlanmasini takip edeceksin. Ptesi hesap karisir. Yada ptesi ye gore tekrarini carsamba yaparsin canim. Tup ve spontan hamilelik degerleri farkli canim. Ben gecmiste o tablolari vermistim. O tablodan 11.gune bakcaktim bulamadim.
Insallah 2.3 kat artsin canim. Hamileligini tablomuza ekleyelim. Dikkatli hareket et . Bebis rahat yerlessin. Ayyyyy heyecan yaptim simdi.

Çok teşekkürler arkadaşım güzel dilekler için:))

Dr.mun asistani sule hanimi aradim..yarin yapsaydim 10 -15 cikabilirdi..ve biz tekrar test isterdik dedi. Ben de o zaman ptesi yapayim dedim...lutfen dua edin..

Cmas tebrikler canım, hayırlısı olsun.Bugün duyduğum en güzel haber ,allah devamını getirir inşallah.Dualarımız seninle

Arkadasimin 14.gun sonucu 25 ti benim 131.30 du ve onun ikizleri oldu benim tek :) inşallah cmasimdan da bu haberi alalim

Adini hatirladim. Funda hn tanimiyorum. Senin bilgilerini yaz canim. Fsh amh vs. Niye olmuyor. Biz de yardimci oluruz bilgilerimizle

Ayyyyyy çok sevindim canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam gozun aydin canim ya inşallah degerin yükselir bana da umut oldun

Iriyi akşamlar.bende tüp bebek yaptırdım yaşım 42.2. Gün 4 hücreli embiryo koydular.bugün 9. Gün idrarda baktım negatif moralim çok bozuldu .benim gibi olan varmı lütfen yardım

Iriyi akşamlar.bende tüp bebek yaptırdım yaşım 42.2. Gün 4 hücreli embiryo koydular.bugün 9. Gün idrarda baktım negatif moralim çok bozuldu .benim gibi olan varmı lütfen yardım

Canim 2. Gün embriyosu için 9. Gün idrar testi cok erken bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…