Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kizlar arada girip okuyup cikiyorum bugün 3. gunumuz zaman geçmek bilmiyor

16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk

evet 16,da oğlu olmuş bizzat anlattı bana ama eşi doktor kendisi hemşire demekki para sorun olmamış.16.da izmirde smyramı ne bi yaerde dr.funda koçyiğit varmış 16. cıyı o yapmış ve olmuş.nemanevi ne maddi o kadar gücüm kalmadı..zaten 3 aşılama 3 tüp bebek yapıldım olmadı..her teselliye muhtacım inanın.arkadaşlar kendimi o kadar çirkin,mutsuz ve ezik hissediyorumki sürekli insanlardan kaçıp,yalnız kalamak istiyorum.çok değil 2 yıl önceki fotoğraflarda gülen o mutlu insan benmiyim diye kendime defalarca soruyorum.eğer çocuğum olmayacağını bilseydim eşimle evlenirmiydim diye düşünüyorum..ama onunla evlenmeseydim aşkı sevgiyi,değer verilme mutluluğunu tatmadan ölüp gidecektim.çocuğunu dövenibebeklerini aldıran,hatta bebeklerini öldüren anne denilen canileri düşünüyorum ve belki istemeden isyan ediyorum hep dua ediyorum rabbim biz iyi insanlar olmaya çalıştık,sana sığınıdık,sana güvendik rabbim ne olur isteyen dileyenlerede ruh beden çökmeden,sağlık mutluluk gitmeden evlat nasip et diye..ama demekki bu da bizim sınavımız ama ben hızla çöküyorum ve artık durduramıyorum hiçbirşey beni, hayata bağlayamaz oldu sanki

duovo nun paylaştığı bir liste var.. son sayfalarda bir yerde.. bir göz at istersen.

Vıyol canım selam bugun erkut hocaya gıdecegım senın ısmını de vermek ıstıyorum fakat benım hala ozel msj atmak ıcın msj sayım dolmamıs senın doldu ıse bana ozelden e-maılını verebılır mısın? tabıı adını ve soyadını da lutfen

yazıp duruyoruz ama.. dolmamış mı? dur bi bakıyım.. randevu aldın mı?

olur senınde dolmamıs sanırım:) Adını asıstanı alev hanıma verırsın

alev biliyo zaten beni.. kadınlar kulübünden size ulaştım deyince sana vericek benim adımı.. sen de erkut hoca ya söylersin:) zihni sinir planı yani..

Harikasın demokrasilerde çareler tükenmez az kaldı msj. sayımızın dolmasına dolduktan sonra bol bol konusuruz. Biz ensurance konusmaya basladık bile ozelden:)

Kızlar, herkese hayırlı cumalar, ve güzel bir hafta sonu diliyorummm… çok şükür bu haftaki son iş saatlerimmm.. bu hafta derler ya kafamı kaşıyacak vakit bulamadım ne yazık kii. Birimimizde 8 kişyken, çeşitli sebeplerden bu hafta en çok 3 kişi kaldık ki genelde de 2 kişiydik.. yani 8 kişinin işini 3 kişi yapmaya çalıştık, yeri geldi geç çıktık, yeri geldi erken geldik ama şükür hafta tamamlanmak üzere… bu arada internette sıkıntı vardı, kkya giremedimmm. Ancak evden geceyarısı girip haberlerinizi okumaya çalıştım ama ne yazık ki yazamadım… telepati kurmaya çalıştım ama beni işitmediniz kızlarrr..
Bir mesaj grubuna üyeyim demiştim ya sizlere bu günkü mesajım inanın beni ağlattı, sanki bir işaret gibi geldi bana… kızlar çok dua etmiştim bizim için, ondan sonra mesajın bip sesi geldi ve şok oldum resmenn: “ Hiç kimse, yapmakta olduklarına karşılık olarak, onlar için saklanan göz aydınlıklarını bilemez.” ( Secde Süresi 17. Ayet)… inşallah, inşallah rabbim bizim gözaydınlıklarımızı da verecek…
Bu arada Viyol, Omayra34 hos geldiniz arkadaslar, topigimizin sizlere de mucizelerinizi yaşatmasını diliyorum.
Elifimmm canım seni çoook seviyoruz, gel artık bi tanemmm… çok merak ediyorum seniii…
Cmas, zeytun, cedrus, viyol kızlar güzel haberlerinizi yarın almaya başlayacağız inşallahhh…. Geçmişi çoook okuyamadım ama cmasss, sen bi rahat dursana kuzum… bu sabırsızlıkla sen bebişi de 7 aylık doğuracaksın yaaa…:18::18::18::18: (bu satırları yazarken cmas radı ve müjdeli haberi verdi…
Alisim çok geçmiş olsun canım, çok şükür paşan iyileşmiş, okuduğumda çoook üzülmüştüm, eve gidip durumunu öğrnmek için sabırsızlanıyorsum çoookkk… Allah paşanı senden ayırmasın canım….

Selcan, ummu, duovam, Arnavut, hope, alarahan, acmila, miranda, nevser, ensuence, monkey, simay, alfabe, cmas, zeytun, elif, cedrus, tutku, alisalis, lejena, deti, puffy, brezey hepinizi, ama hepinizi çook çoook seviyorum… sevgi ve dua ile kalın…

canimmm yaas inann bircogumuzz ayni durumdayizz... sakin kendini kotu hissetme bizz bebislerimizz icinn fedakarlik yapiyoruz.. yaslaninca bir bankta yapayalniz oturmamak icin fedakarlik yapiyoruz... bende bes kez denedim hep negatif.. cuma gunu kariyerimi biraktim 13 yillik isyerime zorla uc ay ugrasarak istifami kabul ettirdim tedavi ile isim bir arada yurumuyordu... esim cok anlayisli degil bir gun iyi bir gun kotu... benimde esimde sikinti var ama ne yapalim en azindan caresiz hastaligimiz yok... guclu ol caninmmcimn sonunda anne olacagiz..

KIZLARRRRR MÜJDEEEEE ! 7,5 pozitif! Çok şükür yarabbi!!!

canım çook sevindim topiği yakından takip ediyorum hamiş haberini duyunca yazmak istedim...inş bebeişin sıkı sıkı tutunsun annesine dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…