- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #8.221
16. tupmuu canimmm bende kendimi cokk yapmiss sayiyordum 10. yu cok gordumde 16. ne demekk yaaa yazikkkk
Selam kizlar arada girip okuyup cikiyorum bugün 3. gunumuz zaman geçmek bilmiyor
duovo nun paylaştığı bir liste var.. son sayfalarda bir yerde.. bir göz at istersen.
Vıyol canım selam bugun erkut hocaya gıdecegım senın ısmını de vermek ıstıyorum fakat benım hala ozel msj atmak ıcın msj sayım dolmamıssenın doldu ıse bana ozelden e-maılını verebılır mısın? tabıı adını ve soyadını da lutfen
yazıp duruyoruz ama.. dolmamış mı? dur bi bakıyım.. randevu aldın mı?
Aldım on gorusme ıcın:)
iyi yapmışsın. görüşmekte fayda var. istersen asistanı var alev.. onu arayıp söyliyim geleceğini olur mu? kadınlar kulübünden derim. o sana ismimi verir. ilk gidişte istatistik olarak soruyolar zaten bize nasıl ulaştınız diye.. kaç ta randevun?
olur senınde dolmamıs sanırım:) Adını asıstanı alev hanıma verırsın
KIZLARRRRR MÜJDEEEEE ! 7,5 pozitif! Çok şükür yarabbi!!!
alev biliyo zaten beni.. kadınlar kulübünden size ulaştım deyince sana vericek benim adımı.. sen de erkut hoca ya söylersin:) zihni sinir planı yani..
Harikasın demokrasilerde çareler tükenmez az kaldı msj. sayımızın dolmasına dolduktan sonra bol bol konusuruz. Biz ensurance konusmaya basladık bile ozelden:)
evet 16,da oğlu olmuş bizzat anlattı bana ama eşi doktor kendisi hemşire demekki para sorun olmamış.16.da izmirde smyramı ne bi yaerde dr.funda koçyiğit varmış 16. cıyı o yapmış ve olmuş.nemanevi ne maddi o kadar gücüm kalmadı..zaten 3 aşılama 3 tüp bebek yapıldım olmadı..her teselliye muhtacım inanın.arkadaşlar kendimi o kadar çirkin,mutsuz ve ezik hissediyorumki sürekli insanlardan kaçıp,yalnız kalamak istiyorum.çok değil 2 yıl önceki fotoğraflarda gülen o mutlu insan benmiyim diye kendime defalarca soruyorum.eğer çocuğum olmayacağını bilseydim eşimle evlenirmiydim diye düşünüyorum..ama onunla evlenmeseydim aşkı sevgiyi,değer verilme mutluluğunu tatmadan ölüp gidecektim.çocuğunu dövenibebeklerini aldıran,hatta bebeklerini öldüren anne denilen canileri düşünüyorum ve belki istemeden isyan ediyorum hep dua ediyorum rabbim biz iyi insanlar olmaya çalıştık,sana sığınıdık,sana güvendik rabbim ne olur isteyen dileyenlerede ruh beden çökmeden,sağlık mutluluk gitmeden evlat nasip et diye..ama demekki bu da bizim sınavımız ama ben hızla çöküyorum ve artık durduramıyorum hiçbirşey beni, hayata bağlayamaz oldu sanki
Kızlar dua edin ne olurrrrr değerim yükselsin! inşallah!! inşallah!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?