-
- Konu Sahibi akideciknane
- #80.981
Evet erken uyurum genelde. Çok su içemiyorum normalde ama tedavi dönemlerinde kendimi zorluyordum.Erken mi uyursunuz, çok su içme, yürüyüş yapar mıydınız?
Sordum doktoruma, maalesef hiçbir alternatif yöntem için kanitlanmis ve ise yarama olasılığı cok olan bir yöntem yok dedi, seray sever icin de 49 yaşında hamilelik ancak donasyonla olur dedi. Tabi ki bunu böyle söylemeyecekler yöntemi var diyip reklam yapacaklar dedi.Sordunuz mu Dr a?
Dr banada size denileni dedi,tüp bile zor diye.
Amh, fsh E2 adetliyken kaç?
arkadaşlar Seray Sever i bilmem ama alternatif yöntemlerle hamile kalınabildiğine inanıyorum. yani öyle doktorların dediği gibi tıpta ne yazıyorsa o değil çünkü ben kızıma bitkisel kürlerle hamile kaldım 40 yaşındaydım. doktorlar her türlü alternatif yöntem için üzerinde bir çalışma yok kanıtlanmış bir şey değil diyorlar ve dahası onlara öğretilenin dışında bir şeye pek ihtimal vermiyorlar. öyle olsa onlara gerek kalmayacak çünkü işsiz kalacaklar. gencecik kızlar bile menapoza giriyor asıl bunların sebebi ne? tüp bebeksiz neredeyse kimse çocuk sahibi olamayacak duruma gelecek böyle giderse. anne olmak için her yolu deneyecek her maliyete katlanacak bir sürü insan var, bu ümitleri sömürenler de var elbet Allah her zaman doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın hepimizi şifanız, şifam neredeyse bulsun bizleri rabbim verecek oldu mu vesilesini de gönderir çıkar gelir ben böyle inanıyorum. daha geçen ocak ayında 8.haftada kürtaj olmam gerekti soğan kürüyle hamile kalmıştım, evet ihtimal düşüyor ama o sağlıklı yumurta varsa gelecek ve doğacak ihtimalleri kaçırmamak gerek.Sordum doktoruma, maalesef hiçbir alternatif yöntem için kanitlanmis ve ise yarama olasılığı cok olan bir yöntem yok dedi, seray sever icin de 49 yaşında hamilelik ancak donasyonla olur dedi. Tabi ki bunu böyle söylemeyecekler yöntemi var diyip reklam yapacaklar dedi.
canım omepaq 10 mavı mı kullandın , pembe olanı mı ?İnş emekler zayi olmaz
Omepa q 10 d vitamininede dikkat ettim.
Olumlu haberlerini müjdele inş bize
EvetIki ay kullandınız yani, Eylul/ kasım arası di mi?
Pembe, onun maviside mi var? Farkı neymiş?canım omepaq 10 mavı mı kullandın , pembe olanı mı ?
Hangi bitkisel kürdü?arkadaşlar Seray Sever i bilmem ama alternatif yöntemlerle hamile kalınabildiğine inanıyorum. yani öyle doktorların dediği gibi tıpta ne yazıyorsa o değil çünkü ben kızıma bitkisel kürlerle hamile kaldım 40 yaşındaydım. doktorlar her türlü alternatif yöntem için üzerinde bir çalışma yok kanıtlanmış bir şey değil diyorlar ve dahası onlara öğretilenin dışında bir şeye pek ihtimal vermiyorlar. öyle olsa onlara gerek kalmayacak çünkü işsiz kalacaklar. gencecik kızlar bile menapoza giriyor asıl bunların sebebi ne? tüp bebeksiz neredeyse kimse çocuk sahibi olamayacak duruma gelecek böyle giderse. anne olmak için her yolu deneyecek her maliyete katlanacak bir sürü insan var, bu ümitleri sömürenler de var elbet Allah her zaman doğru düzgün insanlarla karşılaştırsın hepimizi şifanız, şifam neredeyse bulsun bizleri rabbim verecek oldu mu vesilesini de gönderir çıkar gelir ben böyle inanıyorum. daha geçen ocak ayında 8.haftada kürtaj olmam gerekti soğan kürüyle hamile kalmıştım, evet ihtimal düşüyor ama o sağlıklı yumurta varsa gelecek ve doğacak ihtimalleri kaçırmamak gerek.
Sorularıma cevabın var mı?Sordum doktoruma, maalesef hiçbir alternatif yöntem için kanitlanmis ve ise yarama olasılığı cok olan bir yöntem yok dedi, seray sever icin de 49 yaşında hamilelik ancak donasyonla olur dedi. Tabi ki bunu böyle söylemeyecekler yöntemi var diyip reklam yapacaklar dedi.
Hayıt bana yaramadı, adet düzenimi bozdu kuzum.Arkadaslar hayit macun mu yoksa Kapsül şeklinde mi kullansam, hangisi daha faydalı deneyen bilen varsa paylaşırsanız sevinirim, yumurta rezerv az rahim kalinlasmiyor maalesef, 9. transfer de negatif zorla elde edip dondurulan 5AA 5BB üstelik daha da oyle embriyo bulamam
içeriği farklı sanırım canım, bende mavı almıstımPembe, onun maviside mi var? Farkı neymiş?
Kızımda bir vesileyle tanıştığım birinden 3 ay boyunca kullanılan kür almıştım, kür bitiminde hamile kaldım. macun+karışık otlar+meyan kökü şeklindeydi. eşim içinde macun sadece. bu kürü kullanmadan önce her gün 2 kere mutlaka aslan pençesi ya da hayıt çayı içiyordum. bu arada öncesinde de arısütü polen ve omepa q10 kullandım uzun süre. Rabbime şükürler olsun kızım oldu. geçen ocak ayında da soğan kürü yapmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef.Hangi bitkisel kürdü?
Sizin Fsh, amh kaç?
5 yumurta toplandığı opu da tek embriyom 5. Güne gitti 44 yaşına bastığım ay transfer oldum Şimdi kan sonucum pozitifYaş 40. İğneleri yapıyorum. Dördüncü günde kontrole gittim. İki tane 10 mm dedi. İğneler bitene kadar dört yumurta olabilir dedi. Perşembe günü yumurta toplayacak. Yarın cedirotide ğnelere başlıyorum. Sizce Ümit var mı? Dört çok az değil mi?
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah5 yumurta toplandığı opu da tek embriyom 5. Güne gitti 44 yaşına bastığım ay transfer oldum Şimdi kan sonucum pozitif
Hayırlı olsun yavrunuz:)Kızımda bir vesileyle tanıştığım birinden 3 ay boyunca kullanılan kür almıştım, kür bitiminde hamile kaldım. macun+karışık otlar+meyan kökü şeklindeydi. eşim içinde macun sadece. bu kürü kullanmadan önce her gün 2 kere mutlaka aslan pençesi ya da hayıt çayı içiyordum. bu arada öncesinde de arısütü polen ve omepa q10 kullandım uzun süre. Rabbime şükürler olsun kızım oldu. geçen ocak ayında da soğan kürü yapmıştım ama düşükle sonuçlandı maalesef.
Yumurta takibi daha önce yaptımış mıydın ?Yaş 40. İğneleri yapıyorum. Dördüncü günde kontrole gittim. İki tane 10 mm dedi. İğneler bitene kadar dört yumurta olabilir dedi. Perşembe günü yumurta toplayacak. Yarın cedirotide ğnelere başlıyorum. Sizce Ümit var mı? Dört çok az değil mi?
Yumurta takibi daha önce yaptımış mıydın ? İlk yumurta takibi oldu. Salı günü tekrar bakacak.