Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sormayın bi yayinda bi fark gözlenmediği yazmış dpndurulmuş var amelyatta kolay değil esimde olmak istemiyor bende de yumurta az boşa gibi geliyor
Direkt doktorla konustunuz mu bu konuyu. Ameliyat zor gerçekten. Eğer bu yola devam edecekseniz bir kere daha ameliyat olup alınan spermi tekrar tekrar kullanırsınız belki. Yumurtanın azlığı zaten bir sorun. Bu sorun bende de var. Allah kolaylık versin.

Ya elimizde var zaten o yüzden neden bidhaa istedi anlamadim kendi bünyelerinde olsun diye mi? tüp bebkte bidaha olmayabilir sonkez, düşünuyorum zaten dr direk bunu oneriyorum biz ürolojiciyle birlikte çalisiyoruz dedi azospermide hayırlısi artık

Ben çok tecrübeli değilim bu konularda ama son deneme diyorsanız bu şekilde bir denemektense dondurulmuş sperm ve daha az masraflı bir yerde 2 kere denemeyi tercih ederim ben.

Benim sol yumurtalığım yok. Normalde 44 yaş üstüne pek tüp bebek yapma taraftarı değilmiş. Muayene sonucunda üç adet sağ tarafta folikul görünce deneyelim dedi.
Ne güzel inş sonuçlarinizda güzel olur. Evet yaş önemli ama olan rezervde önemli ben daha gençken bile daha kötüydü şanslısinız bence

Ne güzel inş sonuçlarinizda güzel olur. Evet yaş önemli ama olan rezervde önemli ben daha gençken bile daha kötüydü şanslısinız bence
Yalnız kalitede önemli biliyorsunuz yaş aldıkça kalite düşüyor. Bende kalite için biostron prowomen qunezim Q10 ve OMEGA 3 kullaniyorum

Yalnız kalitede önemli biliyorsunuz yaş aldıkça kalite düşüyor. Bende kalite için biostron prowomen qunezim Q10 ve OMEGA 3 kullaniyorum
Biliyorum benim yaşim 27 iken bile drum 40 yaşında gibi demisti yumurtalarım için ,en son 2tane zor oluştu 39 yaşındayım bende inş işe yarar hayırli haberlerinizi alırız

Benim üç yumurtam oluştu ama E2 yukselmediginden tedavi sonlandırıldı..

su e2 ve progestron benim de başıma bela ya her ay iptal olur mu bi transfer şimdi de geçici menapoz iğnesi vurdum ins bi işe yarar

Merhaba, genotropin icin ne kadar odemistiniz acaba? Doktorum bana da onerdi ama bir faydasi olur mu bilmiyorum

Merhaba, genotropin icin ne kadar odemistiniz acaba? Doktorum bana da onerdi ama bir faydasi olur mu bilmiyorum
750 civarı ödedim. Az yumurta rezervi olan insanlara vermişler genelde. Bende yumurta büyütücülerle birlikte kullandı. Bazılarında adetten önce kullanılıyor. Benim 4 folikül vardı 4 yumurta toplandı. 2 si olgun cıktı biri döllendi bugün 4. Günüydü. Bende işe yaradı mı bilmiyorum. Zaten yumurta sayım azdı

Kızlar benim 3 ay önce dual stimülasyonla 2 dondurulmuş embriyom vardı bu ay transfere geldim tedavimin 15. Günündeyim kontrolde rahim duvarı 7.4 mm biraz ince ilaçlara devam dedi normalde bu perşembe transferim olacaktı ama kontrol dedi en az 8 mm olması gerekiyomuş redostim ve günlük 1 bardak nar suyu da içiyorum ilaçlara ek olarak lütfen dua edin perişanım bütün iznimi aldım geldim istanbul a çok sıkıldım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim yardımcınız olsun avakado da yiyin bence belki işe yarar nar suyuda 2 bardakta içebilirisniz bence meyve suyu sonucta inş işe yarar ve mutlu son olur

Benim de malesef yumurta rezervim yaşıma göre çok düşük. İlde deneme kimyasal olunca doktor bu sefer genotropin eşliğinde deneyelim dedi tamam dedim ben de. Sanırım adetin 2. ya da 3. günü gonal-f ile birlikte başlayacağız. İnternette bir de gonadotropin diye bir hormon ilacı gördüm ama o bundan farklı birşey mi bilmiyorum siz duymuş muydunuz hiç? Bu arada inşallah sağlıkla tutunur embriyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…