- Emoji Skoru
- 649
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.941
Ben 44 yaşındayım ilk denemem negatif ikinci deneme hazirligindayim nasipse bu ay sonu yeni tedavi başlayacak sisli memorialde umarım hepimize hayırlı bir yıl olur 2013
Senin de basin sagolsun nevser...kizlar valla bugun icimden yazmak gelmedi...elif cok uzgun...uzgunum....
Senin de basin sagolsun nevser...kizlar valla bugun icimden yazmak gelmedi...elif cok uzgun...uzgunum....
selam :) insülin direncinden kurtulabildin mi canım bu ilaçlarla.bana endokrinolog diaformin verdi 1000 mg,sabah yarım,akşam yarım.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.dikkat etmeye,yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ama bir gram değişiklik olmadı.insüli direncinin kırılması için kilonun minimumda yüzde 5 ini vermek gerekiyormuş.sen kilo verebildin mi canım?ilaçların yanısıra nasıl bir tedavi uyguladınız?
hayırlı cumalar,sevgiler
Kızlar tekrar selam...
Cmas işlem yapılınca 10 dk kadar kaldım sonra yatağa geçtim.. 3 saat kadar da yattım... şimdi işe geldim...
Progestaran verdi günaşırı 1 iğne yada hergün kapsül olacak şekilde hangisini istersem .. ancak iğne daha iyi olabilir dedi. evde iğne var onu kullanacağım.. birde hergün kullanılmak üzere bir iğne verdi clexon hazır enjektör..
Cedrus opun inşallah çok pozitif geçer... sana bebiş getirecek yumiler toplanır... dualarım seninle arkadaşım...
Rabbim kim ne diliyorsa hayırlısı ile sonlandırsın inşallah...
cnm hicbirsey degismedii bendeki insulin direnci sorunu cok zayif olmamdan ve sekerimin cok dusuk olmasindan kaynaklaniyormus doktor demistiki ilac kullanmaz kiloda almazsan beyin kanamasi bile gecirebilirsin.. 5-6 ay kullandim hic anlamadim iyimi geldi bugun isyerinde son gunya cok uzuldum sekerim dustu hemen bayildim benide boyle tuhaf etkiliyor..uc kilo kadar aldim daha iyiyim cnm
.
Selam arkadaşlar,
Kaç gündür yazamadım size,ama takip etmeye çalıştım olan biteni.Çok sevdiğim bir büyümüzü kaybettik,cenazeydi,cenaze eviydi derken pek evde olamadım
Cmas,seninde başın sağolsun arkadaşım,yokluklarına alışmak zor,ama hayatımızın bir parçası işteNurlar içinde yatsınlar.
Zeytun'um,hayırlı uğurlu ve pozitif olsun :))
Selcan'ım,iple çektiğim 22 Ocak güzel haberlerle geldi,tebrik ederim arkadaşım,hamileliğinin sonuna kadar hep mutlu haberler getir bize,sağlıkla kucağına alda dediğin gibi kız erkek fark etmez.
Elifoooo,seninde mutlu haberlerini bekliyoruz kuzum,bizi merakta bırakma,yoksa dakikada bir telefonda taciz edicem seni :))
Alisalis,eşinin ameliyatı sanırım yaklaştı,kolaylıklar ve acil şifalar diliyorum.
Güzbahar,dualarına bizide kattığın için teşekkürler...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
Adını yazamadığım arkadaşlarım,hepinizi takip ediyorum,inşallah hepimiz tez zamanda burdan mutlu haberlerimizi paylaşırız...
Bu arada son 2 aydır erken adet oldum diye 1 haftadır bekliyorum,tık yok,belirtide olmayınca dayanamadım bugün test yaptım,ama maalesef o da yok :) yani negatif(
anladım canım Allah şifamızı versin..
bu arada kayıpları olan arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum.Allah rahmet eylesin.
Elif ile ilgili durumu yanlış anladığımı umuyorum
canım tiroit antikorları fazla cıkınca ne oluyor benim coook fazlaydı dr t3 t4 normol olunca önemli değil dedi cook kafam karıştı canım senin sonuclar nasıl bana kısa bilgi ver8ebilrmisin benimde hep düşüklerim olde canım coook sağol
miranda ben 36 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri pkos senin kacıncı denemen canım sen bu konuda bilgilisin ne olur bana yardım et tpo400 dü sanırıs sana sonucu yazacağım mutlaka dr öyle diyince kafam coook karıştı canım senin sonuclar nasıl?
cnmm basiniz sagolsunn Allah rahmett eylesinnm.
andrea73, öncelikle aramıza hoşgeldin. Eskiden çok heyecanlı bir şekilde forum takibi, yazışma yapıyordum ama bu uğurda 13 yılımı verince, emeklerimin karşılığını da alamayınca sanırım içime kapandım. Ankara'da tedavi olacağını yazınca dayanamadım bir şeyler yazmaya karar verdim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bizim yaş grubumuzla uğraşmayı kimse istemiyor. Ben sırasıyla tedavilerimi şatıroğlu genart'ta iken orada başladım, anatolia, gürgan clinic, maya, hrs kısaca ankara'nın tüm meşhurlarında tüp denemelerim oldu. Memnuniyet genelde başarıya göre değişiyor gibi düşünülse de hepsinin sahte yüzlerini gördüm. Hepsinde saatlerce bekliyorsun, işten izin alıp gidince strese giriyorsun, esas doktoru göremiyorsun. Özellikle timur beydeki transferlerimde defalarca sıkışıp, boşaltıp hatta masada o halde yarım saat hocayı beklettiler. 35 yaşımda anatolia'dan kıbrısta donör için teklif aldım, umut olmadığı için. 39 yaşımda kendiliğimden hamile kaldım ama daha önceki tedavilerimden ikisinde olduğu gibi kaybettim. Sebepsiz infertiliteyle başladık, erken yumurta yetmezliği ile devam ettik. Son yıllardaki tedavilerimde 1 yada 2 kaliteli embriyom oldu ama tutunma olmadı. Nisan ayında Memorial'de görüşmeye gittiğimde 2005 yılındaki hsg cd'sinden miyomumum olduğu alınmadan gebelik olmayacağı olsa bile düşeceği söylendi. Aynı sonucu başketten hulusi hocadan da alınca, ameliyatımı başkentte oldum. İçeride dejenere olmuş, parçalanmış miyomum alındı. Endometriozisim olduğu söylendi son üç aydır tekrar tedavi için girişimim var ama yok kist vardı yok hormon değerlerimdi başlayamıyorum bile. Haşimato troidim var, artık kendi kendimin doktoru oldum, ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum. Sayısız tedaviler, troid sorunu vs. nedeniyle kilo sorunum, insilün direncim var ve eskiden diyetler yapar az da olsa verirdim. Şimdi sanırım umudumu da yitirdim, mücadeleyi bıraktım, diyet sporda yapmıyorum.
Çok uzun yazdım ama içine sinen yerde tedavi ol ama hulusi hoca gibi vicdanlı bir doktoru şiddetle tavsiye ederim.
Sağol canım,çok teşekkür ederim.
Senin bugünkü duygularını çok iyi anlayabiliyorum,ama inan yeni başlangıçlar herzaman iyidir,hayırlı olsun .Bende 3-5 ay önce 15 yıldır çalıştığım işyerinden ayrıldım ve ağlama krizlerine girmeyeyim,bayılıp ayılmayayım diye kimseyle vedalaşamadım bile
Günaydın kızlar hayırlı cumalar diliyorum yarın sabah 08:30 da OPU var dua edin yumişlerim kaliteli olsun bu kez gelişmelerden haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?