- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.921
zeytun progestan verdi mi dr? günde 3 defa 2şer adet kapsül fitil... aşılamada da veriliyormuş sanırım tutunma için...Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...
Bu arada yazmayi unutmusum insulin direnci bende de var ve ilac kullaniyorum bunun yani sira insulin direnci pcos tan ve tiroid probleminden oluşuyor eger bunlara da bailmadiysa baktirmani öneririm.
selcanım çooook çoook mutlu oldum sıpana... biliyomusun benim içimden senin sıpan erkek diiye geçiyor... inşallah hep böyle hareketli, kıpır kıpır olur...yiyesim geldi onu... inşallah çoklu tarama sonucunda harika geçecek... yine burada çoook mutlu olacağız ağustos bebeğine... bizler için ettiği dualara da binlerce kez ammiiiiinnnnn. allah razı olsun... dualarımız karşılıklı en güzel şekilde... bende sıpana ve sana hep dua ediyorumm......
zeytunum çok güzel bir haber buuuu. bak apar topar oldu herşey, senin mucizen bu sanki... inşallah yaaaaaa. yarın bebişin döllensin ve sen debööööle ol..... hep sua ediyorum sana da canım... kaçta gideceksin aşılama için.. özellikle o saate dua etmek istiyorummmm...
innnnşaaaaaaaallllllhhhhhhh hepimiz ama hepimiz anne olalım.... o güzel kıpırtıları, duyguları bizde yaşayalım....
canım hoşgeldin biz çıtır kızların arasına.... inşallah bu topic bize mucizelerimizi getirecek... bu yıl her biribiz anne olacağız... şu an 2 anne adayımız var ( elif ve cmas), 2 anne aday adayımız var ( ümmü ve alis), annelerimiz var ( puffy, lejena,ays73, brezey, deti) ve bizler varız... kimsenin bilmediğini paylaştığımız gönül mekanımız burası... iyi ki burası var... ben de çok eski değilim, daha çook yeniyim ama çıtır arkadaşlarım olmasaydı böyle umutlu bakabileceğimi zannetmiyorum açıkçası... senin sayende bir daha tüm çıtırlarıma teşekkür ederim... en kötü günümde yanımda olduğunuz için çıtır kızlarım allah hepinizden razı olsun... hepimizi anne etsin inşalllaaah...
Kuzenin için üzüldüm, sanırım en üzücü olan bu kadar zahmetten sonra tam buldum derken kaybetmektir.Ama umarım tekrar başarmıştır.Evet bende İsrael Bey in hastasıyım..2 transfer de sonuç negatif.Bende memnunum İsrael Bey ve ekibinden hepsi çok pozitif,hissediyorsunuz zaten.
Bende emeklilik için yaşı beklemeye başlayınca eşiminde desteğiyle çalışmıyorum, evdeyim, ilk denemede bişey anlamadım desem yeridir.Ama 2.denemeden sonra psikolojim bozuldu.Bende bugün tekrar bi.dr.gittim, zaten çok tatlı, çok iyi bi dr o da.1-2 ay ara vermek istedim.Şu aralar spora başladım. Vücudumu toparlamak birde bu psikolojiden çıkmak için.
Kizlar gunaydin.... simdi ciktim... dualariniz icin hepinize cok tesekkur ediyorum... bakalim hayirlisi...
cnm bendede insulin direnci vardi kac ay inofolic ve glucobay adindaki iki ilaci bir arada kullandirmisti tup doktorum..
Kızlar günaydın ;
Ayyy akşam ne kaynatmışsınız öyle maşallah...
Andrea hoşgeldin... rabbim herkesle birlikte seninde dualarını geri çevirmesin inşallah... bu arada dua ile ilgili yazını çok beğendim... Ankara'da Başkent Hulusi bey i çok beğeniyorlar... yarın ben kendi doktoruma gideceğim.. oda Ankara'dan gelmişti.. sorarım kim iyi kimi önerirsin diye.. senin doktorunu da sorarım bakalım doktor camiası onu nasıl biliyor :))
Bu arada ben yarın aşılama yaptırmaya karar verdim.. dün akşam saat 10 da çatlatma iğnemizi olduk bakalım hayırlısı...
İzmir güzeli maşallah olayı bütünü ile özetlemişsin.. istemen halinde yapılabilecekler hakkında güzel derleme olmuş. sağolasın arkadaşım.. inşallah rabbim sanada bir İzmir güzeli yetiştirmeyi nasip eder...
Cumhuriyet çocuğu tanımlamanız çok ama çok hoşuma gitti... ayyy evet asıl bizlerin 3-5 çocuk yapması gerekiyor ... birini bile bulamazken ... aç tavuk misali benimkisi :))
Hala yoldayim.....bugun eliften haber var mi..?
Kızlar tekrar selam...
Cmas işlem yapılınca 10 dk kadar kaldım sonra yatağa geçtim.. 3 saat kadar da yattım... şimdi işe geldim...
Progestaran verdi günaşırı 1 iğne yada hergün kapsül olacak şekilde hangisini istersem .. ancak iğne daha iyi olabilir dedi. evde iğne var onu kullanacağım.. birde hergün kullanılmak üzere bir iğne verdi clexon hazır enjektör..
Cedrus opun inşallah çok pozitif geçer... sana bebiş getirecek yumiler toplanır... dualarım seninle arkadaşım...
Rabbim kim ne diliyorsa hayırlısı ile sonlandırsın inşallah...
sevgili Miranda tiroid e baktırmıştım sıkıntı yok ama pcos konusunda bilgim yok.ilk tüp bebekte böyle bir konuya değinilmedi.dr umu seçer seçmez bunu sorarım.teşekkür ederim bilgi için.
hayırlı cumalar,sevgiler..
Canim tsh t3 t4 normal çıkabilir fakat tiroid antikorlarina baktir bunu drlar pek istemezler
Cedrus canım ben aşılama yaptırdım.. embriyo transferi değil... aşılama sonrası 3 saat kadar yattım zaten... hayırlısı bakalım...
Andrea işlem heyecanına unutuvermişim.. doktor çıkınca aklıma geldi... ben 1-2 güne yine görüşürüm onunla mutlaka sorarım...
Cmas sende Ankara'daydın... araştırmacı gazeteci vede prof unvanınla Andrea'ya nereyi önerirsin Ankara'da...
haklısın canım şimdi test sonuçlarımı inceledim,sadece TSH a bakmış dr.kontrole gittiğimde hatırlatayım da bakılsın.
çok teşekkür ederim beni uyardığın için.
sevgiler
Cedrus canım ben aşılama yaptırdım.. embriyo transferi değil... aşılama sonrası 3 saat kadar yattım zaten... hayırlısı bakalım...
Canim tsh t3 t4 normal çıkabilir fakat tiroid antikorlarina baktir bunu drlar pek istemezler
canım tiroit antikorları fazla cıkınca ne oluyor benim coook fazlaydı dr t3 t4 normol olunca önemli değil dedi cook kafam karıştı canım senin sonuclar nasıl bana kısa bilgi ver8ebilrmisin benimde hep düşüklerim olde canım coook sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?