Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu arada yazmayi unutmusum insulin direnci bende de var ve ilac kullaniyorum bunun yani sira insulin direnci pcos tan ve tiroid probleminden oluşuyor eger bunlara da bailmadiysa baktirmani öneririm.

sevgili Miranda tiroid e baktırmıştım sıkıntı yok ama pcos konusunda bilgim yok.ilk tüp bebekte böyle bir konuya değinilmedi.dr umu seçer seçmez bunu sorarım.teşekkür ederim bilgi için.
hayırlı cumalar,sevgiler..

teşekkür ederim,hoşbulduk;amin hepimiz sağlıkla hayırlısıyla önce hamişsonra bebiş annesi olalım inşallah

henüz başlamadı canım kuzenim daha 3 ay oldu bu olayı yaşayalı.sanırım yazın tekrar deneyecekler.ben inanıyorum sağlıkla bebeğini kucağına alacağına,çok acı çekti kuzum
spora başlaman bence süper olmuş.çok faydası var.
Allah mübarek günde dualarımızı kabul etsin amin

Kızlar tekrar selam...

Cmas işlem yapılınca 10 dk kadar kaldım sonra yatağa geçtim.. 3 saat kadar da yattım... şimdi işe geldim...

Progestaran verdi günaşırı 1 iğne yada hergün kapsül olacak şekilde hangisini istersem .. ancak iğne daha iyi olabilir dedi. evde iğne var onu kullanacağım.. birde hergün kullanılmak üzere bir iğne verdi clexon hazır enjektör..

Cedrus opun inşallah çok pozitif geçer... sana bebiş getirecek yumiler toplanır... dualarım seninle arkadaşım...

Rabbim kim ne diliyorsa hayırlısı ile sonlandırsın inşallah...

cnm bendede insulin direnci vardi kac ay inofolic ve glucobay adindaki iki ilaci bir arada kullandirmisti tup doktorum..

selam :) insülin direncinden kurtulabildin mi canım bu ilaçlarla.bana endokrinolog diaformin verdi 1000 mg,sabah yarım,akşam yarım.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.dikkat etmeye,yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum ama bir gram değişiklik olmadı.insüli direncinin kırılması için kilonun minimumda yüzde 5 ini vermek gerekiyormuş.sen kilo verebildin mi canım?ilaçların yanısıra nasıl bir tedavi uyguladınız?
hayırlı cumalar,sevgiler

sevgili zeytunn kendi dr una Timur Gürgan ı sorarsan çok makbule geçer.

teşekkür ederim,sevgiler

Hala yoldayim.....bugun eliften haber var mi..?

umarım Elif ten hayırlı haber alırız.çok uzun zamandır topicinizi okuyordum bahsetmiştim.Elif in haberi için çok heyecanlanıyorum.çok güçlü bir kadın Elif,Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Elif e de,cemi cümlemize de

Canım hemen işe mi gittin bugün dinlenseydin bari yanlış anlamadım dimi bu sabah transferin oldu?

Canim tsh t3 t4 normal çıkabilir fakat tiroid antikorlarina baktir bunu drlar pek istemezler

Elif'ten haber yok mu?:26::26::26::26::26::26:

Canim tsh t3 t4 normal çıkabilir fakat tiroid antikorlarina baktir bunu drlar pek istemezler

haklısın canım şimdi test sonuçlarımı inceledim,sadece TSH a bakmış dr.kontrole gittiğimde hatırlatayım da bakılsın.

çok teşekkür ederim beni uyardığın için.

sevgiler

Cedrus canım ben aşılama yaptırdım.. embriyo transferi değil... aşılama sonrası 3 saat kadar yattım zaten... hayırlısı bakalım...

Andrea işlem heyecanına unutuvermişim.. doktor çıkınca aklıma geldi... ben 1-2 güne yine görüşürüm onunla mutlaka sorarım...

Cmas sende Ankara'daydın... araştırmacı gazeteci vede prof unvanınla Andrea'ya nereyi önerirsin Ankara'da...

haklısın canım o heyecanla aklına gelmemesi çok normal.inşallah aşılaman tutar,hamiş haberini alırız

sevgili cmas Ankara daki dr larla ilgili yorumlarını iletirsen çok sevinirim.

sevgiler

haklısın canım şimdi test sonuçlarımı inceledim,sadece TSH a bakmış dr.kontrole gittiğimde hatırlatayım da bakılsın.

çok teşekkür ederim beni uyardığın için.

sevgiler

Bunun icin buradayiz canim :)

canım tiroit antikorları fazla cıkınca ne oluyor benim coook fazlaydı dr t3 t4 normol olunca önemli değil dedi cook kafam karıştı canım senin sonuclar nasıl bana kısa bilgi ver8ebilrmisin benimde hep düşüklerim olde canım coook sağol

miranda ben 36 yaşındayım ve 18 yaşımdan beri pkos senin kacıncı denemen canım sen bu konuda bilgilisin ne olur bana yardım et tpo400 dü sanırıs sana sonucu yazacağım mutlaka dr öyle diyince kafam coook karıştı canım senin sonuclar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…