Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani yakın olması çok ii. Bu süreçte sıksık doktora gidiliyor çünkü kolaylık olur . Bilmiyorum ben sevdim bir de ben çalışyıorum Bülent Hoca gece geç saatlere kadar orada randevu alabiliyrum. Ama tek sıkıntı çok sıra bekliyoruz. Bilginiz olsun sıra bekleme tahammülünüz yoksa olmaz.

Gerçekten mi canım, Çok üzücü Allah tekrarını yaşatmasın ne diyeyim. Bende bir bayan arakalar görüştüm instadan oda çok reklam kokan yerlerden kaçın dedi öylece soğudum oradan.

Geçmiş olsun, operasyonu niçin yaptılar acaba? Sorun görmüş müydü doktor ve basıl geçti kısa bir operasyon mu? Bana da polip için önermişti doktor
Canım benim rahim filmimi çok temiz görmedi doktor. Rahim alt kısmında hafif yapışıklık vardı operasyon sırasında da rahim duvarlarında da daralma varmış onları da açtı bilmiyorum nasıl olacak. Ameliyat çık kısa sürüyor. sonrası ağrın olyuo ama baya öyle söylim kanama çok az oluyor. İyileşme süresi uzun sürüyor bana doktor 3 ay yan tedavler uyguladı rahim toparlaması için.

Ama şimdi kendi kliniği varya daha detaycıdır bence

Yaş faktöründen varup duruyorlar insanı bizde biliyoruz yaş faktörü bu yüzden tüp bebek yaptırıyoruz zaten dimi..... Ben dokotruma dedim hocam bizi bekletmeyin biran önce olsun oalcağı varsa artık en azndan bunu da denedik deyip artık kafamım boşaltmak istiyorum deli gibi. Ama hoca 4 ay kendiniz deneyin dedi operasyon sonrası

Kizlar merhaba buraya yazmistim bugun doktora gitim testimde hata oldugunu soledi fsh 19 amh 4 du benim ikisi ters orantili olmali fsh yuksekse amh dusmeli amh iyiyse fsh dusmeli dedi muayne yapti normalde adein 3.gunu yapilirmis yumurta sayma sol yumurta zayif sag yumurta iyi dedi zaten benim hep sagdan oluyo yumurtlama erken menepoz icin 45 ustu olmali dedi ama fsh oynaktir ultrason mu fsh mi ultrason ultrason mu amh degerimi ikisi aynidir dedi 3 ay sonra bu testi tekrarlariz dedi ovulasyon testine cok guvenme derim dedi o hafta iliskiye gir gun asiri dedi kurleri soledim kullanabirsin dedi bi vitmin verdi yada folik asit boyle arkadaslar benim son durum 6 ay daha dene olmado tup bebek dedi

Ya siz tüp bebek için gitmişsiniz tamam yapalım der alacağı paraya bakar değil mi ama ne güzel 4 ay size farklı tedaviler uygulayıp doğal yoldan denemenizi söylemiş olmazsa yapalım diye Buda zaten bence kalitesini gösteriyor. Bende randevu almıştım Yasemin hanımdan artık içimde kalmasın farklı birşey diyecek mi diye gideceğim ama Bülent Kars’a daha çok aklım yattı inşallah hayırlı olur

Doğal yolla olma ihtimalini görmüş demek ki inşallah olur kendiliğinden. Ben de bugün aşı olacağım gitti gene bi kaç ay

Çok büyük sıkıntı değil mi acaba fsh günleri mi tutturamıyoruz acaba ben de ovulasın testi kullandım. Testere dişli Aslan pençesi ve omega q10 kullandım şimdi aşı nedeni ile yine bi zaman girecek.. tüp bebek denemekten çok korkuyorum işin sonu varmasa oraya

Dediginiz gibi insallah isin sonu oraya varmaz da..neden cok korkuyorsunuz onu anlamadim.. olmuyorsa vakit kaybetmeden tup denemek en iyisi.. genc yasimda 5 asilama yapti doktor boşu bosuna..2 den sonrasinda git tup dene deseydi maddi ve manevi daha rahat olurdu.. insallah siz o asamalara gelmeden hamile kalirsiniz ama basa gelince de cekiliyor malesef..5 aşılama, 2 rahim filmi, 2 histereskopi, 4 transfer, 8 kez yumurta toplama.. 5.transfer icin ugrasiyorum.. Allah benimki kadar bekletmesin insallah..

Ovumasyon testine degil vucuduna bakicaksin dedi atesini olc akintina bak zaten o donem de iliski istegin olucak dedistres yapma dedi klasik

Slm arkadaşlar bu topikte prp yaptiran varmiydi kısa bi işlem diye bikiyorum ama varsa nasıl nekadar sürüyor ve agrı sızi oluyormu yazabilir mi

Merhaba hanım arkadaşım.
PRP yaptıran var mı diye sormuşsun. Ben 2 kere yaptırdım. Ama ben yumurtalıklarıma değil, rahim içine yaptırmıştım. Ben ağrı eşiğim yüksektir. Yumurta toplama işlemlerinde ağrı kesici dahi hiç kullanmazdım. Herkesin farklı olabilir. Yumurta toplama işleminden sonra serum alan bile okumuştum. Ama genel olarak kolay bir işlem.

Teşekkürler benimd eşimdiye kdar toplama işlemelerinde cok ağrim falan olmadı koaly diye duydum kısa süruyor değil mi sonrasinda araba falan kullanabilirmiyim sizce

Sizce işe yaradımı tabi yarayan var yaramayan var ama unut işte

Teşekkürler benimd eşimdiye kdar toplama işlemelerinde cok ağrim falan olmadı koaly diye duydum kısa süruyor değil mi sonrasinda araba falan kullanabilirmiyim sizce

Sonrasında araba kullanabilirsiniz ama genel anestezi alacağınız için tamamiyle ayılmanız gerekli. Dikkatinizi toplayacak kadar dinlenip öyle araba kullanın derim. Gerekirse tüp bebek merkezinin bahçesinde( varsa eğer) yarım saat açık havada oturursanız daha çok açılırsınız diye düşünüyorum. Temiz hava iyi gelir.

Sizce işe yaradımı tabi yarayan var yaramayan var ama unut işte

İlk cevapladığımda yazdığım gibi ben rahim içine yaptırmıştım. Benim kronik vaziyette RAHİM İNCELİĞİM var. Maalesef işe yaramadı bende. Benim durumum çok özel ,kronik bir durum onu belirteyim.

Sizinki yumurtalıklarınıza yapılacak sanırım.

Evet benimde yumurta kalitem iy olmadığı için yaptıracağım benimde gençken bile tam kalitelibdegildi biraz erken erken regl gorüyorumda bakalım hayırlısı haftaya sali yaptıracağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…