Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar, yurt disinda yasiyorum, 40 yasindayim. Son 2 senedir 5 adet olumsuz ivf denememiz oldu (bir tanesi Turkiye'de). Sorun yumurta rezerv azligi ve esimde sperm sayi+hareket+morfoloji sorunu. Anladigim kadariyla pekcok doktor 40 yas ustu hanimlar icin farkli bir tedavi uygulamiyor (klasik menapur+GonalF+cetrotide tedavisi uyguluyor). Istanbul'da 40 yas ustu bayanlar icin onerebileceginiz doktorlar kimler acaba? Duyduklarim Cem Ficicioglu ve Semra Kahraman.

Merhaba 73 doğumluyum malesef bende prp yaptırdım ama olumlu bir etki görmedim sanıyorum.Daha sonra 1 yumurta toplandı döllendi 3 hücreli ve 3.gün donduruldu .2 .toplamada 1 yumurta toplandı ama döllenmedi malesef😔öncesindede biesteron gonomax ve omepa kullandım takviye olarak.Dr.2 tane embriyo transfer edilmesi gerekiyor demişti ama elde 1 tane var zaten bu yol çık masraflı ve stresli
Merhabalar bence prp yaptıracagm ayni ilaçları bana da yazdilar yarin başlayacağım yan etkileri varmi yada yumurtalarda degisiklik oldumu evey col masraflı ilaclarla beraber 10 bini bulacak ilaclarda pahalı baya ben acibadem maslakta yaotiracgm

Merhabalar bence prp yaptıracagm ayni ilaçları bana da yazdilar yarin başlayacağım yan etkileri varmi yada yumurtalarda degisiklik oldumu evey col masraflı ilaclarla beraber 10 bini bulacak ilaclarda pahalı baya ben acibadem maslakta yaotiracgm
Bebde bibunut prp yaptiracagim malesef keisn belli değil sonuclari amaniy gelenelrde var hayirlisibolsun sizinde nasip

çok ta yanlış bilgi olmasın ama fsh değeriniz yüksek ve e2 değeriniz biraz düşük gibi. öncelikle bunların bi düzene girmesi lazım kadın doğumcunuz bu sonuçlarla ilgi bazı ilaçlar vermiştir umarım. hakkında hayırlı olsun herşey gönlünce olsun inşalllah
Maalesef vermedi. Sadece yumurta takibi yapıyor. Yumurta görürse ilaçlarla büyütecek. Verdiği tek şey 3 aylık Argifertil(vitamin vs) ilacı.

Merhabalar, yurt disinda yasiyorum, 40 yasindayim. Son 2 senedir 5 adet olumsuz ivf denememiz oldu (bir tanesi Turkiye'de). Sorun yumurta rezerv azligi ve esimde sperm sayi+hareket+morfoloji sorunu. Anladigim kadariyla pekcok doktor 40 yas ustu hanimlar icin farkli bir tedavi uygulamiyor (klasik menapur+GonalF+cetrotide tedavisi uyguluyor). Istanbul'da 40 yas ustu bayanlar icin onerebileceginiz doktorlar kimler acaba? Duyduklarim Cem Ficicioglu ve Semra Kahraman.
Merhaba, ben 42 yaşındayım . 2. denemedeyim. İlk denememi başka merkezde yaptırmıştım . Şimdi Mona kliniğe gidiyorum, doc.dr. Yasemin Çekmez. Geçen hafta 8 yumurta toplandı bir tane dollendi , 3. gün donduruldu. Şimdi tekrar ilac kullanicam tekrar toplanacak. Havuz yapicaz, sonra transfer kısmetse . Tedavi kişiye özel ama bende birde saizen diye bir igne kullandırdı. Çok bilgili ilgili pozitif bir doktor, tavsiye ederim. Yurtdışından da çok hastası var. Uzaktakiler icin online görüşmede yapıyor. İnstagramdan da takip edebilirsin.

• Beğen
Reactions: lo2
Hayırlısı olsun inşallah öncelikle 🙏 Erbil yağmur kesinlikle

• Beğen
Reactions: lo2
Biesteron sersemlik yapıyor baş ağrısıda bazen yapıyor sonuçta hormon ilacı vücutta kas ağrılar yapıyor çok sorun değil.Benim yaşım fazla prp bende çok işe yaramadığını düşünüyorum zaten normaldede 1-2 yumurtam vardı aynen devam etti.İlk toplama 1 olgun yumurta toplandı döllendi 3.gün donduruldu ama 3 hücreli😔2.toplamada 1 yumurta toplandı ama malesef döllenmedi

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden bağımsız olarak yıllar önce ciddi d vitm.eksikliğim vardı, öyle ki kemik ağrımdan toka mı sıkamıyordum.

Fizik tedavi dokrorum yoğurtun içine kaşar peyniri doğrayıp yememi önermişti.
Damlayı da kullanmıştım,yoğurt peynir işini de yapmıştım, değerlerim kısa sürede fırlamıştı.
Bu bilgi de burada dursun istedim..
Çok ilginç benim hem eksiktir deneyecegim

X