- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.681
canım pazaresi eşimle birlikte yola çıkıyoruz.sabah gidip akşama döncez inşallah..canimm buyumesine senin adina sevindimm neden geri donuyorsun opu istanbulda olmayacakmi..
amin canım hayırlı olsun..senin transfer olacak inşallah seni miniğin bırakmasın..Cqnim bugun senin haberin sevincli geldi cok sukur rabbime...ptesi insallah ikimiz icin de hayirli olsun...amin...
canım 2 yumii biri büyülk biri küçük..doktora sordum bir dahaki tedavim farklı olsamı diye hiç gerek yok klomene devam dedi..yinede bakarız adetli iken görmem lazım dedi..Cmas tebrikler cani. Ummu sana da masllah. Ummu yumi sayi ve olcu endo olcu nasil
Ne kadar güzel haber aldık senden allahım hayırlısını versin canım benim inşallah opunda güzel geçicek 2 yumoşun yanına gidecek birde ne sorucam tatlım yumoş saklamanın fiatı nedir sen klomenlemi yumi büyütülüyor iğne olmuyor musun göbekten ay ne çok soru sordum değil mi ama biliyorsun bnm evladım yok ve kahrediyorum ne olur beni şu bahçeci için bilgilendir
amin inşallah..cmas1 ve ummuseleme pazartesi için ikinizede bol şans dilerim.Umarım ikinizinde embr.tutunur bebişlerinizi almak nasip olur.
Adana'da bende deneyemem bu olanlardan sonrabak sen su ise iyide Istanbul'a gitmissin. umarim pazartesi günü cok cok yumurta toplanir sansin bol olsun.
Hayirli olsun cmascigim,taransferin hayirli olacak arkadasim dilerim 2 tane bebeginde tutunur annesine.
hayatim folikul ne demekk bende hic bakilmadi.. yumurtadan farkli birseymi..
simdi haber geldi. 3 yum.olgunmus ve sadece ikisi dollenmis...ptesi 2.15 de transfer
Canım açık söylemek gerekirse yaşadığım erken çatlama sorununun yüksek dozdan kaynaklandığını düşünüyorum ben de. Gerçi benim adet dönüm de 25-26 günde birdir. Yani 11-12.gün yumilerin çatlıyor olması lazım normal şarlar altında. Ama dedim ya, yüksek dozdan şüphelendiğim için mini tüpe yöneldim. Peki siz erken çatlama durumunun üstesinden nasıl geldiniz. Ben günde 2 tane cetrotide yaptım, o şekilde üstesinden geldik. Siz nasıl başettiniz?merhaba arkadaşlar istabbuldayım maşallah yumiler büyümüş..ya bu adanadaki kadın doğumcular beni öldürcek büyümemiş deyip gönderiyorlar burda doktor görüyor çok şükür.bugün gewce çatlatma vurucam pazartesi opu var..hayırlısı inşallah..cmas ne güzel transferin varmış hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
alfabe canım benim 2 defa büyümedi oda doktor çok yüksek doz verdi görülen yumiler büyümedi diğeride femara verdi ben klomende kullandım yine büyümedi yada büyüdü adanadaki doktor göremedi..sonra klomen kullandım diğer adettte adanadaki doktor büyümemiş dedi gedlim istanbula büyümüş..bugünde aynı oldu canım..seninde erken çatlama sorunun var zannnedersem..bugün dönüyorum..hepinize sevgiler..
Kizlar bu progestan ignenin de faydali oldugunu okudum sabah aksam 2 ampul vurduran arkadaslar var ben sorucam birde gunde 5 adet estrofem tablet kullanlar var bu uygulamalar degisik geldi bana
canım bende şu ana kadar erken çatlama sorunu yaşamdım..sadece yüksek doz iğne verildiğinde yumilerim büyümedi..dün benim 11. günümdü ve doktor 2 tane orgalutran yaptırdı canım..2 tane folikül var biri yeterli olgunlukta canım..ben sadece klomen kullanıyorum..Canım açık söylemek gerekirse yaşadığım erken çatlama sorununun yüksek dozdan kaynaklandığını düşünüyorum ben de. Gerçi benim adet dönüm de 25-26 günde birdir. Yani 11-12.gün yumilerin çatlıyor olması lazım normal şarlar altında. Ama dedim ya, yüksek dozdan şüphelendiğim için mini tüpe yöneldim. Peki siz erken çatlama durumunun üstesinden nasıl geldiniz. Ben günde 2 tane cetrotide yaptım, o şekilde üstesinden geldik. Siz nasıl başettiniz?
Kaç folikül varmış canım, söyledi mi dr. Yarın da senin sonucunu öğrenmek için uğrayacağız buraya. Mutlaka haber ver canım, merak ettirme. İnşallah metafaz safhasına gelmiş yumiler alınır canım.En kalitelisinden de embriyoların olur.
Kızlar ya, sizlerle beraber ben de yaşıyorum o heyecanı. İnşallah güzel haberler vereceğiz bu sene. Ben buna yürekten inanıyorum gerçekten. Kendinize iyi bakın.
biraz onceki yazima korkumdan devam edemedim tekrar ayni sorunu yasarim diye.
cmas ve ummu arkadaslarim haberlerinize cok ama cok sevindim. insallah yumileriz size bebek olur.
elifcim 25 agustosu seninle birlikte iple cekiyorum umarim pozitifle sonuclanir Rabbim daha fazla bekletmesin insallah.
nevsercim canim ben yok net yok telefon gibi seylere inanmiyorum. sadece hormonlar beni ele gecirdiklerin 3 hafta boyunca hic kalkmadan yattim. benim ofisteki butun isim bilgisayarla netle. senden de en kisa zamanda guzel haberler bekliyoruz.
duova alisalis zeytunn arnavut ve ismini yazmadigim butun arkadaslarim sizlerede kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
hepinizi opuyorum
canım bende şu ana kadar erken çatlama sorunu yaşamdım..sadece yüksek doz iğne verildiğinde yumilerim büyümedi..dün benim 11. günümdü ve doktor 2 tane orgalutran yaptırdı canım..2 tane folikül var biri yeterli olgunlukta canım..ben sadece klomen kullanıyorum..
canım seninde hayırlı doğumların olsun..dua et bizede ham,iş hamiş..
Benim yüksek doda genelde 3 yumi oluyor. 1 i de daha küçük kalıyor hep. 2 toplanıyor en fazla. Bakalım mini tüp olursa kaç yumurtam olacak. İnşallah olur. Olmazsa diye korkuyorum. Senin yüksek dozda kaç folikül oluyordu canım?
canim ben her tedavimde transferden sonra gunde bir tane progestan igne iki tane estrofem tablet ictim.. doktor yaziyordu herkezde boyle degilmi..
iyi hafta sonu sevgili topik arkadaslarim,
yeni gelen butun arkadaslar hepiniz h.geldiniz.
ben ilk zamanlar gore cok daha iyiyimcabuk yoruluyorum ama olsun hic degilse butun gun yatmiyorum. hormonlar beni 6.haftadan 10. haftaya kadar esir almislardi. yarin aile hekimine gitmem gerekiyor ofisten yarinda evde kal sonra bakariz dediler ki
benim hamile oldugumdan haberleri yok. eger ki sali gidebilirsem soyluycem soylemek zorundayim cunku benim gobek kendini hepten gosterir oldudun bi magazaya girmistik esimle orda calisan eski bi tanidik beni gorunce geldi sarildi sen hamilesin cok sevindim diye
ne diycegimi sasirdim. anliycaginiz saklanacak bi durum kalmadi artik
sevgili miranda senin yazini gorunce hemen sana yazmak istedim tabletten ama biturlu olmadi umarim bu yazimi gorursun.
internetteki bilgiler dogru degil canim sen icini ferah tut. ben 4 hafta kullandim. reglimin ilk gunu basladim 27-28 gun ictim yeni bir regl baslangici beklerken pozitifi gordum cok sukur. bende senin gibi nette cok okudum yok ilk 10 gun yok ilk 15 gun diye. ben bunu hem alternatif tip uzmanina hemde kapsullari aldigim egitimli kisiye sordum kesinlikle boyle bi durum yok ama hamile oldugunu ogrendigin anda icmiyorsun ki bana icmeye devam edebilirsin demislerdi ben icmedim o baska. birde nette o kadar cok arastirma yapmistim ki bu konu hakkinda cokca bilgisi olan bir kadinin yazisina rastladim galiba kendisi hemsireydi. cok guzel aciklama yapmisti nette ki yazilarin tamamen yanlis oldugun cuha ciceginin iceriginin dusuge asla sebeb olmuyacagini cok net bi sekilde aciklamisti.
birde canim cuha cicegi sklus suresini kisaltiyor o yuzden ben arnavut arkadasima da onermistim.
Benim yüksek doda genelde 3 yumi oluyor. 1 i de daha küçük kalıyor hep. 2 toplanıyor en fazla. Bakalım mini tüp olursa kaç yumurtam olacak. İnşallah olur. Olmazsa diye korkuyorum. Senin yüksek dozda kaç folikül oluyordu canım?
Kızlar geçen gün hayıt, testere dişli aslan pançesi ve çuha çiceği aldım.Bunları kullananlarınız varsanasıl kullandınız? sabah mı akşammmı? yada ne kadar suya ne kadar attınız? bana yardımcı olurmusunuz?
canım hepsini birden yapma belki ters etileşim olabilir.çuha çiçeğide günde 2 ..bana pek iyi gelmedi çuha çiçeği..ama yinede denemek istiyorum tekrar günde bir tane alayım diyorum belki o zaman iyi gelir..ayy napıcamızı şaşıyoz valla..
Hayırli olsun arkadasin inşallah tedavin bu adanadaki dr lari gicik.oldum ben iyice hir daha gitme allah askina yaamerhaba arkadaşlar istabbuldayım maşallah yumiler büyümüş..ya bu adanadaki kadın doğumcular beni öldürcek büyümemiş deyip gönderiyorlar burda doktor görüyor çok şükür.bugün gewce çatlatma vurucam pazartesi opu var..hayırlısı inşallah..cmas ne güzel transferin varmış hayırlı olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
alfabe canım benim 2 defa büyümedi oda doktor çok yüksek doz verdi görülen yumiler büyümedi diğeride femara verdi ben klomende kullandım yine büyümedi yada büyüdü adanadaki doktor göremedi..sonra klomen kullandım diğer adettte adanadaki doktor büyümemiş dedi gedlim istanbula büyümüş..bugünde aynı oldu canım..seninde erken çatlama sorunun var zannnedersem..bugün dönüyorum..hepinize sevgiler..
iyi hafta sonu sevgili topik arkadaslarim,
yeni gelen butun arkadaslar hepiniz h.geldiniz.
ben ilk zamanlar gore cok daha iyiyimcabuk yoruluyorum ama olsun hic degilse butun gun yatmiyorum. hormonlar beni 6.haftadan 10. haftaya kadar esir almislardi. yarin aile hekimine gitmem gerekiyor ofisten yarinda evde kal sonra bakariz dediler ki
benim hamile oldugumdan haberleri yok. eger ki sali gidebilirsem soyluycem soylemek zorundayim cunku benim gobek kendini hepten gosterir oldudun bi magazaya girmistik esimle orda calisan eski bi tanidik beni gorunce geldi sarildi sen hamilesin cok sevindim diye
ne diycegimi sasirdim. anliycaginiz saklanacak bi durum kalmadi artik
sevgili miranda senin yazini gorunce hemen sana yazmak istedim tabletten ama biturlu olmadi umarim bu yazimi gorursun.
internetteki bilgiler dogru degil canim sen icini ferah tut. ben 4 hafta kullandim. reglimin ilk gunu basladim 27-28 gun ictim yeni bir regl baslangici beklerken pozitifi gordum cok sukur. bende senin gibi nette cok okudum yok ilk 10 gun yok ilk 15 gun diye. ben bunu hem alternatif tip uzmanina hemde kapsullari aldigim egitimli kisiye sordum kesinlikle boyle bi durum yok ama hamile oldugunu ogrendigin anda icmiyorsun ki bana icmeye devam edebilirsin demislerdi ben icmedim o baska. birde nette o kadar cok arastirma yapmistim ki bu konu hakkinda cokca bilgisi olan bir kadinin yazisina rastladim galiba kendisi hemsireydi. cok guzel aciklama yapmisti nette ki yazilarin tamamen yanlis oldugun cuha ciceginin iceriginin dusuge asla sebeb olmuyacagini cok net bi sekilde aciklamisti.
birde canim cuha cicegi sklus suresini kisaltiyor o yuzden ben arnavut arkadasima da onermistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?