Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevgili duova
Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin bebeklerimiz hayirlisiyla ve sagkikla gobuslerimize insin inşallah

duavo canim dileklerin icin tesekkurler insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza alip daha sonrada nasil buyutecegimizi konusuruz..

artik parayi pulu inan gozum gormez oldu hepsi dunya mali benden bir can olmasi icin ne varsa feda etmeye raziyim...

bu caresizliklerimizi para kapisi olarak gorup bizleri somurenleri Allaha havale ediyorum.

bir ara Saglik Bakanligina sikayet etmeyi dusunmustum ama esim cok sinirli bir yapiya sahip konuyu cok buyutur bizde bu surecte cok zedeleniriz diye vazgectim..

canım benim çok sağollllll rabbim duyar bu yakarışlarımızı inşallahhhhh aminnnn

bismillah tevekkeltü talallah la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar merhaba,
Sizi unutmuş değilim,ama bu aralar giremiyorum.Kursa basladım ve devamsızlık şansım yok,evden erken çıkıp dönüncede yemek v.s derken hiç internete giremiyorum,o yüzden beni bu aralar mazur görün.
Tedavide olan arkadaşlara kolaylıklar ve güzel haberler diliyorum,tedavide olmayanlarada organik bebekler diliyorum :))
Herkese mucksss...

Slm herkese

Cok Üzgünüm kizlar cokta saskin kirmizilari gordum bugun patanak noldu böyle 8 gün erken cok duzenlidir bu donemler bende hep 28 gün hic sasmadi simdi noldu böyle birden bire daha 20gundeyim inciri de pazara yapip ara vercektim cok üzüldum bu ay is yerine kavga gurultu izini ayarladim marta deniyecektim simdi alak bulak oldum napcam bilmiyorum hersey ayarlandi Martin 6 turkiyede olacaktik simdi subata sarkti insallah kovarlar beni yeter biktim yaaa ekimden beri yalvariyorum is yerine 4hafta izin verezlermis offffffff napcam simdi offfff

Haklisin plan yapmissin ama, olsun strese girme ya erken gidersin yada izni degistirebilirsen, biraz zor sanirim kavga dögüs dedigine göre, mart ayinda izini zor aldin gibi anladim okuyunca, bir yolu bulunacaktir.

seni cok iyi anliyorum cnm bende yillardir isyerinde tedavi oncesi icin aylar onceden tarih belirlemeye calisiyorum, genel mudurum devamli bu ay olmaz su ay tedavi ol diye tedavilerimi sekteye ugratti..izin konusunda cok sorunlar yasattilar, kurumsal firmayiz diyerek doktora bile gitsem maasimi ssk mi kestiler..

ust mudurum, en son tedaviden sonra bana bu konuyu cok takiyorsun kariyerin daha onemli, dort bes yil ara ver diye dakikalarca konustu..
iki ay once ayrilmaliyim artik tedavi sorunlarim cok fazla hep doktora gitmeliyim ise zaman ayiramiyorum dedim iki aydir cikisimi vermiyor illaki kal diye tuturdular... kimseyle kotude ayrilmak istemiyorum yillarimi verdim oraya... ssk dan tazminat kagidimi aldim ama halen personele veremedim.. tek derdim iyi ayrilmak, tedavi ile yogun is tempolu yerler cok sikintili oluyor.. Allah hepimize yardim etsin..

Niye bizi anlamiyorlar ben 6 yildir bu isyerindeyim inanamiyorum burda doktor yokmu diyolar uc tedavi oldum tum tahliler vanken bile doktor kan sulandirici herhangi birsey vermedi istanbulda raparlari gorunce niye size kansulandirici igne vurmadilar dedi anlamiyorum belki bu yuzden tutmadi artik her seyi incesiyle anlatiyorum anlamiyolar bende aksam konstum esimle isten ayrilcam boyle olnayacak erken rahatsizlanmamim sebebi beli gunlerdir iste agliyoru dil dokmeye calisiyorum
Benim sefimin ablasida ayni detle bogusmus yillardir simdi iki cocugu var beni en iyi sen anlarsin diyorum haklisin diyo ama ertesi gün yine ayni ben para vermeye raziyim ama burda tedavi eksik yapiliyo cok doluyum zirzir aglar oldum

acmila cnm guclu olmaliyiz bende bu isyerinde 14 yildir calisiyorum, bir yandanda Gumruk Musaviri olmaya calisiyorum, isle tedavi arasi benimde sinirlerim yiprandi..

Turkiyede bebek olmamasi ve tup bebek tedavisi is kanununa gore rahatsizliktan bile sayilmiyor..

neyse canim guclu olmaya calisalimm sen Turkiyede hangi hastanede tedavi olacaksin hayatim..

Beylikdüzü Medicana Selnan Lacin
Canim bukadar Stress ve sonu husran olursa diye korkuyorum hep orda olsam yada bukadar zor olmasa inanki katlanilir ama bazen dusunuyorum evlat hasretini 10yil 15 yil nasil dayanmis dayananlar vallahi ayakta hepsini alkisliyorum ben yastan bukadar telase yapiyorum birde gorumcemde ayni durumda bu aileye iki darbe olsunistemiyorum bizim sansizligimiz 10 yil ciktik 5 yil nisanli kaldik yani 40 da evleevlendik simdi pismaniz ama ne care en guzel yilarimizi yedik yedirdik hata kimde bizde tabiki neyse icimi doktum rahatladim sende uzme kendini canim Allah bizimde yuzumuzu guldurcek insallah sagol beni dinledigin icin

Kızlar aşağıdaki yazı kk'da bir topicten alıntıdır. Benim çok ilgimi çekti ve cumartesi okunacak duayı bende bu cumartesi hepimiz için 1900 kez okudum. Allah kabul etsin inşallah... Yİne de sizler de okuyun diye eklemek istedim.

".....yaptığım bir takım şeyler vardı bunları yaptığım ay hamile kaldım hem de tek yumurtalığım ve tüplerim alındığı halde ameliyattan 5 ay sonra..

* 7 gün boyunca her gün bir defa olmak üzere yusuf suresi okudum
*4 cuma üst üste 1000 "ya evvel" çektim
*dilimden ya musavvir,ya mutekebbir,ya bariu,ya varis esmaları düşmedi
*ilişkiden önce eşimde bende 3 ihlas bir fatiha ve 10 "ya mutekebbir"( erkek çocuk için söyleyin derler erkek oldu bizim de )
*FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa okur,Mevladan hacetini isterse gelecek cumartesiye kadar dileğine kavuşur inşallah.ben bir cumartesi okudum öbür cumartesiye kadar o hafta içinde yumurtlamam olmuş hamile kalmıştım.Bu duanın gücüne çok inanıyorum. ( bir cuma günü adetim bitti gusul aldım cumartesi duayı okudum ve yumurtlamam o hafta gerçekleşti ve döllenme bir sonraki cumartesine kadar olmuştu benim döllenmem erken olduğu için b-hcg yi bile 2-3 haftalıkken öğrenmiştim doktor şok olmuştu bu kadar erken kimse hissedip testte çıkmaz diye...doğum olayı başlı başına bir mucize zaten..kesinlikle deneyin..

*bir defa çok kuvvetli olduğuna bir istiğfar var ki hikayesiyle birlikte yazıyorum:
Ravi şöyle nakletmiştir:

Bir adam imam Sadık’a (a.) bir soru sordu. Ben de onların yanında idim. O adam şöyle dedi: Canım sana feda olsun. Ben zengin bir kimseyim. Ancak çocuğum olmamaktadır. Acaba benim için bir çare bulunmakta mıdır? İmam (a.) şöyle buyurdu: Evet, bir yıl her gecenin sonunda yüz defa istiğfar dile. Eğer bir gece bunu yerine getiremezsen gündüz kazasını yap. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: Rabbinizden istiğfar dileyiniz. Kuşkusuz O, çok bağışlayandır…

Ravi şöyle nakletmiştir:

İmam Bakır (a.) bir iş için Hişam Bin Abdul Melik’in yanına gitti. Ancak, Hişam giriş iznini vermeyi geciktirdi. Nitekim imam Bakır’ın (a.) rahatsız olmasına neden oldu. Hişamın zengin ancak çocuğu olmayan bir kapıcısı vardı. İmam Bakır (a.) ona yaklaştı ve şöyle dedi: Acaba benim Hişam ile görüşmemi sağlayabilir misin? Ben de sana bir dua öğreteceğim ki, onun vesilesiyle çocuk sahibi olacaksın. O dedi ki: Evet. Sonra imamın (a.) Hişam ile görüşmesini sağladı. Hişam da imamın işini yaptı. Ravi şöyle diyor: İmamın (a.) işi bitince Hişamın kapıcısı dedi ki: Canım size feda olsun. Bana söz verdiğiniz dua nedir? İmam (a.) şöyle buyurdu: Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa “Subhanellah”, on defa “Esteğfirullah”, tekrar dokuz defa “Subhanellah” ve onuncusu olarak da bir defa “Esteğfirullah” söyle. Çünkü yüce Allah şöyle buyurmaktadır: İstiğfar dileyiniz… Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. Sonra o adam bu reçeteyi aynen yerine getirdi. Ve birçok çocuk sahibi oldu.

Bu rivayetin ravilerinden bir olan Süleyman, şöyle nakletmiştir:

Ben amcamın kızıyla evlenmiştim. Ancak çocuk sahibi olamamıştım. Ben bu zikri eşime öğrettim. Ondan sonra çocuk sahibi olduk. Nitekim eşim hamile kalmak istediği zaman bu zikirleri okuyunca hamile kalacağına inanıyordu. Ben bu zikirleri çocuğu olmayan haşimilerden bir çoğuna öğrettim ve birçok çocuk sahibi oldular.(Hamt Allah’a dır.)

İmam Zeynel Abidin’in (a.) dostlarının bir kısmına çocuk isteme konusunda şöyle buyurduğu nakledilmiştir:

Yukarıdaki duayı yetmiş defa oku. Kuşkusuz kim bu duayı çokça okursa; çocuk ve mal olarak arzu ettiği, dünya ve ahiret hayrından isteği şeyleri yüce Allah ona verecektir. Sonra imam (a.) Nuh suresinin ayetini okudu. "

Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah.. Kızlar ben dualarla evlatlarımzıa kavuşacağımıza inanıyorum... Raabim bize de ol diyecek inşallah...

kızlar nasılsınız, ben hafta sonu boludaydım işim gücümde yoktu ve kk da gezinirken yukarıdaki duaları buldum.. O gün de reglim yeni bitmişti, güzelcene abdest alıp hacet namazı kıldım ve "FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM.... " ayetini 1900 kez okudum.. Hepimiz için (isimlerininzi tek tek söyleyerek ) dua ettim allah kabul etsin inşallah..

bu arada umarım herkes iyidir.. Son gelişmeler için birazdan geri döneceğim, işler çok yoğun... öpüldünüz....

Arkadaşım bu dönemde stres çok önemli maddi olarak atlatabileceksen işten ayrıl ve bu dönemini rahat yaşa.. allah daha iyi işler nasip eder sonra bebeğinle birlikte inşallah... hiçbir şey içinde pişman olma, nasipten ötesi yok... bu yaşadıklarımız bizim alın yazılarımız... biz bunu ancak rabbimizden isteyerek değiştirebiliriz... çok öpüyorum.. sevgi ve dua ile...

Canım daha önce ben de 8 sene özel sektörde çalıştım.. ne akşamım, ne hafta sonum vardı... işe karşı çok verici olunca karşı taraftan hiçbir zaman istediğini alamıyorsun ne yazık ki ( maddi olarak demiyorum canm) işten iyi duygularla ayrılmak en güzeli ama aynı anlayışın karşıdan da gelmesi lazım.. senin durumun şu an çok özel... strese girmemen ve huzurlu olman gerekiyor... bu güne kadar kariyeri düşündükte ne oldu... annelik duygusu kadınlıkla alakalı... tam elimizden kaçırmak üzereyken bizi sardı ve bunun için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız.. sen 2 aydır onları bekliyormuşsun artık karşı tarafa süre verme... onların da sana anlayış göstermesi lazım... bu süreci en rahat nasıl geçireceğini düşünüyorsan kendine öyle bir ortam hazırla...

canım öncelikle duana amiiiiiinnnnnnnnn... allah sana da kolaylık versin... ama bu yoğun tempoya başka çalışmaları da sığdırmayı unutma:))))

no stres no panik.... sakinleşirsen herşeyi rayına sokabilirsin canım... yeter ki kendine inan ve öncelikle neyi istediğini bil... biz hep yanındayız

aminnn arkadaşım... tedavin nasıl gidiyor canım, ne olur ağlama ve sakın stres olma... bebişlerin seni bekliyor unutma... her şeyi boşver... sadece sen önemlisin... seni çoook seviyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…