- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.921
Iyi hafta sonlari arkadaslar,
elifoo, canim az kaldi seninde hamileyim haberi vermene, bizde seninle beraber bekliyoruz.
Cmas1, inciri yarim biraktin sogani öyle yinede umutluyuz senden, regl olma zamanindi gelmesinde, hamile haberini alalim buradan.
Selcan, noel tatili bitti pazartesi ise geleceksin. senden o zaman haberleri aliriz doktora gittinmi ne zaman gideceksin.
ummu, diger topikte okudum doktorun e-mail göndermis ne yaptin.. neye karar verdin.?
nevser arkadasim senden ne haber ugramaz oldun yahu arada ugrasan diyorum.
acmila, canim seninde subatta tedavin baslayacakmis hayirli olsun subattan evvel diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.
ensuece, Sende cok emek vermissin arkadasim, hele tüp bebek öncesi hazirlik diye ne harcamalariniz olmus, dilerim bu cabalarin bosa gitmesin bir an evvel bebegine kavusursun.
güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?
Aliscigim, tabloyu yenilemissin ellerin dert görmesin, bebeginin basini oksasin.
Miranda, dilerim seninde 2. bebisin tez zamanda saglikla gelsin.
zeytun. yoksun nerelerdesin umarim hersey yolundadir,
arnavut, canim senin son durum nedir neler yapiyorsun.?
Iyi hafta sonlari arkadaslar,
elifoo, canim az kaldi seninde hamileyim haberi vermene, bizde seninle beraber bekliyoruz.
Cmas1, inciri yarim biraktin sogani öyle yinede umutluyuz senden, regl olma zamanindi gelmesinde, hamile haberini alalim buradan.
Selcan, noel tatili bitti pazartesi ise geleceksin. senden o zaman haberleri aliriz doktora gittinmi ne zaman gideceksin.
ummu, diger topikte okudum doktorun e-mail göndermis ne yaptin.. neye karar verdin.?
nevser arkadasim senden ne haber ugramaz oldun yahu arada ugrasan diyorum.
acmila, canim seninde subatta tedavin baslayacakmis hayirli olsun subattan evvel diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.
ensuece, Sende cok emek vermissin arkadasim, hele tüp bebek öncesi hazirlik diye ne harcamalariniz olmus, dilerim bu cabalarin bosa gitmesin bir an evvel bebegine kavusursun.
güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?
Aliscigim, tabloyu yenilemissin ellerin dert görmesin, bebeginin basini oksasin.
Miranda, dilerim seninde 2. bebisin tez zamanda saglikla gelsin.
zeytun. yoksun nerelerdesin umarim hersey yolundadir,
arnavut, canim senin son durum nedir neler yapiyorsun.?
Slm herkese
Cok Üzgünüm kizlar cokta saskin kirmizilari gordum bugun patanak noldu böyle 8 gün erken cok duzenlidir bu donemler bende hep 28 gün hic sasmadi simdi noldu böyle birden bire daha 20gundeyim inciri de pazara yapip ara vercektim cok üzüldum bu ay is yerine kavga gurultu izini ayarladim marta deniyecektim simdi alak bulak oldum napcam bilmiyorum hersey ayarlandi Martin 6 turkiyede olacaktik simdi subata sarkti insallah kovarlar beni yeter biktim yaaa ekimden beri yalvariyorum is yerine 4hafta izin verezlermis offffffff napcam simdi offfff
Slm herkese
Cok Üzgünüm kizlar cokta saskin kirmizilari gordum bugun patanak noldu böyle 8 gün erken cok duzenlidir bu donemler bende hep 28 gün hic sasmadi simdi noldu böyle birden bire daha 20gundeyim inciri de pazara yapip ara vercektim cok üzüldum bu ay is yerine kavga gurultu izini ayarladim marta deniyecektim simdi alak bulak oldum napcam bilmiyorum hersey ayarlandi Martin 6 turkiyede olacaktik simdi subata sarkti insallah kovarlar beni yeter biktim yaaa ekimden beri yalvariyorum is yerine 4hafta izin verezlermis offffffff napcam simdi offfff
seni cok iyi anliyorum cnm bende yillardir isyerinde tedavi oncesi icin aylar onceden tarih belirlemeye calisiyorum, genel mudurum devamli bu ay olmaz su ay tedavi ol diye tedavilerimi sekteye ugratti..izin konusunda cok sorunlar yasattilar, kurumsal firmayiz diyerek doktora bile gitsem maasimi ssk mi kestiler..
ust mudurum, en son tedaviden sonra bana bu konuyu cok takiyorsun kariyerin daha onemli, dort bes yil ara ver diye dakikalarca konustu..
iki ay once ayrilmaliyim artik tedavi sorunlarim cok fazla hep doktora gitmeliyim ise zaman ayiramiyorum dedim iki aydir cikisimi vermiyor illaki kal diye tuturdular... kimseyle kotude ayrilmak istemiyorum yillarimi verdim oraya... ssk dan tazminat kagidimi aldim ama halen personele veremedim.. tek derdim iyi ayrilmak, tedavi ile yogun is tempolu yerler cok sikintili oluyor.. Allah hepimize yardim etsin..
acmila cnm guclu olmaliyiz bende bu isyerinde 14 yildir calisiyorum, bir yandanda Gumruk Musaviri olmaya calisiyorum, isle tedavi arasi benimde sinirlerim yiprandi..
Turkiyede bebek olmamasi ve tup bebek tedavisi is kanununa gore rahatsizliktan bile sayilmiyor..
neyse canim guclu olmaya calisalimm sen Turkiyede hangi hastanede tedavi olacaksin hayatim..
Beylikdüzü Medicana Selnan Lacin
Canim bukadar Stress ve sonu husran olursa diye korkuyorum hep orda olsam yada bukadar zor olmasa inanki katlanilir ama bazen dusunuyorum evlat hasretini 10yil 15 yil nasil dayanmis dayananlar vallahi ayakta hepsini alkisliyorum ben yastan bukadar telase yapiyorum birde gorumcemde ayni durumda bu aileye iki darbe olsunistemiyorum bizim sansizligimiz 10 yil ciktik 5 yil nisanli kaldik yani 40 da evleevlendik simdi pismaniz ama ne care en guzel yilarimizi yedik yedirdik hata kimde bizde tabiki neyse icimi doktum rahatladim sende uzme kendini canim Allah bizimde yuzumuzu guldurcek insallah sagol beni dinledigin icin
acmila cnm guclu olmaliyiz bende bu isyerinde 14 yildir calisiyorum, bir yandanda Gumruk Musaviri olmaya calisiyorum, isle tedavi arasi benimde sinirlerim yiprandi..
Turkiyede bebek olmamasi ve tup bebek tedavisi is kanununa gore rahatsizliktan bile sayilmiyor..
neyse canim guclu olmaya calisalimm sen Turkiyede hangi hastanede tedavi olacaksin hayatim..
Kızlar merhaba,
Sizi unutmuş değilim,ama bu aralar giremiyorum.Kursa basladım ve devamsızlık şansım yok,evden erken çıkıp dönüncede yemek v.s derken hiç internete giremiyorum,o yüzden beni bu aralar mazur görün.
Tedavide olan arkadaşlara kolaylıklar ve güzel haberler diliyorum,tedavide olmayanlarada organik bebekler diliyorum :))
Herkese mucksss...
Slm herkese
çok sağol canım arkadasımmmm güzbaharımmmmm
canım benim çok dua ediyorummm elimden geldiği kadar meryem suresini okumak istiyorum zaten.....
inşallah iyi olur rabbim bizleri mahrum bırakmasın peygamber efendimizin hatrına bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza versin aminnnn
Guzbahar canim sagol iyi olmak icin calisiyorum sen leler yaptin insallah insallah hayirli haber verceksin bize esini ikna et mutlaka anne olmak seninde hakin ama uzulmek yok optum seni
....Şimdi namaz kilcam yasin okuycam hepiniz duamdasiniz kizlar amin amin amin
canım allah kabul etsin inşallah... bende okumalarıma akşam itibariyle başladım, her akşam yasin ve meryem süresi okuyorum. regl nedeniyle kesilmişti şimdi daha bir rahatladım... yeni siklus bereketli olur inşallah:))) canım benim doğal yolla olması imkansızmış eşimden dolayı... ben yine de ümüdümü kesmiyorum burada okuduklarımdan sonra... Allah ol derse herşey olur..
öte yandan eşimi ikna etme çabalarımı bırakmış değilim, her akşam bir fasıl konuyu açıyorum.. onun da beni mutlu etmek istediğine olan inancım nedeniyle umutlarım kırık değil... şu an kafasında bazı şeyleri tarttığını hissediyorum... geçen akşam tekrar denemek istediğimi açıkça söyledim... cevap yok sadece gülümsedi ve baktı... bu hafta kuzenide görüşecek onunla inşallah güzel haberler alırım... rabbime dua ediyorum hep, hayırlısı ile bizi de anne yapsın diye...
biryandan da merkez arıyorum kafam karışık. ASM de yaptırmak istemiyorum içim soğudu... tavsiyelere açığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?